Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

bafrali046

bafrali046

Üye
nokia c5 03 kullanıyorum x plore programını kurmak için seçtiğimde sertifika hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün die bi hata verdi yardımcı olurmusunuz lütfen

uribaju kardeşim 69. mesajımı okursan yapmaya çalıştım ama x plore programını kuramadım nasıl hata verdiği mesajdda yazıo bu programı kurabilmek için ne yapmalıyım peki??

bafrali046

bafrali046

Üye
signed olan bir dosya yöneticisi programı yükleyin bu yöntemi uyguladıktantan sonra unsigned uygulamaları yükleyebilirsiniz

pardon kardeşim burada yardımcı olmuşsun peki signed olan bi dosya yöneticisi programı için bi link verebilirmisin??

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi

pardon kardeşim burada yardımcı olmuşsun peki signed olan bi dosya yöneticisi programı için bi link verebilirmisin??

www.maxicep.com/symbian-3-dosya-yoneticiler-file-manager/lcg-x-plore-1-56-symbian-3-anna-belle-signed-552745.html

bafrali046

bafrali046

Üye
tel: C5 03 hepsini sırayla yaptım ama olmadı

albay5353

Üye
n8 nasıl format atcm arkadaşlar

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
konu güncellendi yapamayan arkadaşlar tekrar denesinler..

Burakkk250

Üye
kardeş tmquarantine klasörünü c ye çıkaramıyorum nasıl yapıcam anlatırmısın.kopyala yapıştır falan demişsin bunlar yok ayarlarda çıkar filan var nasıl yapıcam acap

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
kardeş tmquarantine klasörünü c ye çıkaramıyorum nasıl yapıcam anlatırmısın.kopyala yapıştır falan demişsin bunlar yok ayarlarda çıkar filan var nasıl yapıcam acap

ilk önce çıkar yap biryere daha sonra çıkardığın klasörü kopyala yapıştır denilen yere

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

çıkar dedikten sonra C: sürücüsüne 2 defa tıklarsan C: nin içine çıkartır dosyaları ;)

• Beğen
Tepkiler: Burakkk250
joe_cenk

joe_cenk

Üye
Söylediğin
Yöntemden yaptım ama süresi geçmiş sertifikayı kurmuyor çözüm ne

bafrali046

bafrali046

Üye
söylediklerini tekrardan yaptım teker teker harfi harfine ama yine olmadı Tlf: c5 03

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
rompatcher kurulumunu tamamlayan fakat halen unsigned uygulamaları yükleyemeyen arkadaşlar rompatcher dan Install Server RP+ ve Open4All RP+ yamalarının etrafı sarı işaretli içi yeşil çalışır işaretli olduğundan emin olsunlar

ahmet yusa

ahmet yusa

Üye
teşekkürler 5800 işe yaradı :)

ertan.taskin

Üye
telefon hacklendi bi kaç program yüklemişdim kapattım tekrar açılmadı :S napıcam ben.s

hakan_710

hakan_710

Üye
telefon hacklendi bi kaç program yüklemişdim kapattım tekrar açılmadı :S napıcam ben.s
programı hafıza kartına yüklemişsen hafıza kartını söküp açmayı dene bakalım açılıyo mu açılmıyosa hard format atman gerek

ismetdurba

ismetdurba

Üye
5800v60 başarılı çok teşekkùrle usta çok güzel anlatmişsın bu kadar olur yani baya uğraşmıştm hackleyebilmek için bu paylaşimı gördum sayende 2dk da hackledim favormsin abi sen bı tanesin saol senın paylaşimlarını takip edecem tekrar saol....

beehzat

Üye
teşekürler süper

joe_cenk

joe_cenk

Üye
ya ben 701 e söylediğin şekilde yaptım herşey tamam rompatcher de yüklü autoda yapıyorum ama yinede sertifika hatası veriyor bunun sebebi nedir acaba yardım ltfn

----------Eklendi @ 10:51:37 ---------- Yazıldı @ 10:09:47 ----------

ben bunların hiçbirisini yapmadan direk linkte verdiğin rompatcher i yükledim çalıştı ama sertifika hatası veriyor bence linkte verdiğin boş bir program sertifika hatası veriyor yine

Üst Alt