Anket Symbian Göz Göre Göre Gidiyor..

emre9080

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Göz Göre Göre Gidiyor..
beyler bayanlar symbian göz göre göre gidiyor yapılacak hiçbirşey yokmu şimdi herşey buraya kadar mı bari symbian telefonlar için windows phone işletim sistemi güncellemesi bari gelse magaza kapatılmasa daha iyi olacak herşey bitti mi (

0MG90

Üye
Her şey bitti maalesef.
Her güzel şeyin bir sonu var.

cyborg78

Üye
adamlar ne yapçaklarını şaşırdı şaşırdı, bi symbian bi meego, bi s40, bi s60, bi s^3 v3 _ v5 bi andaroit, bi wp7 wp8 yok bilmem ne bi işi doğru düzgün yapmadan başka bi "ota" konyola he

aynısı yakında wp8'ede olur symbian çok bile dayandı millet gerçek akıllı telefonu keşfedince nokia çöktü

Tepkiler: BRKTNL

emre9080

Üye
    Konu Sahibi
güzelim c6-01 tarih oldu desene en üzüldüğüm şey de pureviev in de symbian olması 41 mb kamerası vardı uçtu gitti

emre9080

Üye
    Konu Sahibi
market tam olarak ne zaman kanıyordu??

0MG90

Üye
market tam olarak ne zaman kanıyordu??
Ocak 2014
İndir indirebildiğin kadar sonra internette bulamazsın Bende Nokia700 e bakıcam artık tema,müzik uygulaması falan artık hoşuma gidenleri indiricem

emre9080

Üye
    Konu Sahibi
Ocak 2014
İndir indirebildiğin kadar sonra internette bulamazsın Bende Nokia700 e bakıcam artık tema,müzik uygulaması falan artık hoşuma gidenleri indiricem

symbianla iyi kötü günlerimiz oldu ya her neyse pederi ikna edebilirsem bi galaxy note 3 düşünüyorum

Tepkiler: BRKTNL, asigsasi ve 0MG90
elop un mallığı ya anca jolla veya newkia symbianı alır yada source code lar verilirse kurtulur

Tepkiler: BRKTNL ve asigsasi

cyborg78

Üye
symbian'a ne uygulamalar programlar yapılırda toplasan andaroitin, wp'nin, iosun programlarını bilem uydurur bunlar symbiana ama işte acaba hangi tür cihaza göre, daha iyi bir para kazandırcak bi tele yapıyorlar bence, çeşit bol seç beğen dio

birşey soracağım ocaktan sonra mağaza kapanacak birşey indirilmecek mi yoksa sadece yeni birşey mi eklenmeyecek anlamadım ben şimdi

Tepkiler: -Börteçine-

0MG90

Üye
Market kapanacak komple

emre9080

Üye
    Konu Sahibi
gidiyo gidiyo bay bay mağaza ölü

vay arkadaş ya iyi ki 2016 ya kadar destek demişler. Yoksa cebimizden telefonları alırlar mıydı bilmem . Kovmirem üle, 10 yıl daha kullancam ben bu n8i kim ne yaparsa yapsın tabi batarya vırt zırt bulabilirsem eğer

Tepkiler: BRKTNL, esmeran3 ve -Börteçine-
yanlış bilgilendirme yapmayalım..mağaza kapanmıyor..mevcut uygulamaların indirilip satın alınması devam edilecek..yanlızca yeni uygulama ve uygulamalara güncelleme gelmeyecek.

Tepkiler: asigsasi ve arslanla