Symbian Genel Durum

zeka...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Symbian devam etsin de adı önemli değil biz Nokia Carla Donna olarak da kullanırız

hkü

Üye
benim için nokia=symbian. Symbianın üstüne tanımam. Andıroidler, wpler yokken iyiydide şimdimi kötü oldu. symbian bi şekilde yine lider olur

Lenneth arkadaşım senin kendi forumun yok mu ? Bizim eksiklerimizle dalga geçmeyi bırakta Android'in eksiklerine bak bence . Hepimiz için daha iyi olur. İyi forumlar...

aslına nokia 2016 da symbianı bitirecek artık symbian s^3 için bitti nokia belle ve devamı gelir 2016 da da s60 v1 v2 v3 v5 i bittirir s^3 e devam eder bakın gorun

Lenneth

Üye
Lenneth arkadaşım senin kendi forumun yok mu ? Bizim eksiklerimizle dalga geçmeyi bırakta Android'in eksiklerine bak bence . Hepimiz için daha iyi olur. İyi forumlar...

N8 im Symbian^3 kullaniyor diye biliyorum, yanlis biliyorsam beni dogru foruma yonlendirirseniz sevinirim

işte artık symbian die bişiyok nokia belle carla donna die gidicek

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Belle güzelde şimdi işletim sisteminin adı Nokia OS mu olcak

N8 ' ini madem bu kadar aşağılamayı seviyorsun devam et o zaman .

Tepkiler: MertcaN9
Uyanın nokıacılar.720 p ekran 1.5 ghz çift çekirdekli telefonlar çıktı.siz hala 701e 1100 tl odemeyi dusunuyorsunuz.

qsaw

Üye
ForeverAlone";4166128][COLOR="Red' Alıntı:
Uyanın nokıacılar.720 p ekran 1.5 ghz çift çekirdekli telefonlar çıktı.siz hala 701e 1100 tl odemeyi dusunuyorsunuz.[/COLOR]
701 in en yüksek fiyatını vermişsin acaba bu galaxy s in fiyatı ne kadar?

cyber

Üye
ForeverAlone";4166128][COLOR="Red' Alıntı:
Uyanın nokıacılar.720 p ekran 1.5 ghz çift çekirdekli telefonlar çıktı.siz hala 701e 1100 tl odemeyi dusunuyorsunuz.[/COLOR]

işletim sistemini kaldıramadıkları için
1.5 hız var Nokia Belle de her türlü iyi

Tepkiler: n000k