Öneri Symbian geliştirilse Android gibi olurmuydu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
Ne içtiysen bana da yolla
Arkadasım rakamlar ortada bana iosun savunuculugunu yapma android 4.4 e kadar stabilite davası cıkardınız şimdi de bişey bulamayınca eveleyip geveliyorsun bundan sonra da cevap vermeyecegim çünkü çürütemeyeceğini sen de biliyorsun bu arada konuyu acan arkadas cok alakasız mesaj oldu özr diliyorum senden sybian bir zamanların canavarıydı ama donanım da olsa tutmazdı bence dokunmatik olayına tam olarak gecememişti çünkü

0MG90

0MG90

Üye
Ben Androidde oynadığım oyunları ios da oynayamıyorum çünkü androidde 30 uygulama indirdim. Ama ios ta 12 uygulama indirdim. Farkları sen söyle şimdi.
Neden iOS da 12? iOS da yok muymuş?

007wolverine

007wolverine

Üye
işletim sistemi tartışmasına dönmüş konu :ehe:

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
hiç uygulama yüklemesen de var
Evet ya android 30 uygulama kurdum hemde grafikli oyunlar gta san, mc4 bunlar ama kasma yok :D
bn ip5 te diyorum 30 taneyi geçik oyun açtım gta sa asphalt 8 filan da vardı snn gibi bir adamla iddaya girmiştik açmaz diyordu da :muha:

AIS

AIS

Üye
iPhone 4 iOS 7.1 i rahatça kaldıramadı diye bahane edip duracak mısınız? A4 çipin sorunu o.
Evet ama samsung s2 de Bile android 4.3 kullandım ama kasma yok. Samsung ama. Nexus olsa android 7 bile rahat kullanırım

AIS

AIS

Üye
hiç uygulama yüklemesen de var
bn ip5 te diyorum 30 taneyi geçik oyun açtım gta sa asphalt 8 filan da vardı snn gibi bir adamla iddaya girmiştik açmaz diyordu da :muha:
Ben işletim sistemlerini kötüleniyorum donanım kötü diyorum

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Evet ama samsung s2 de Bile android 4.3 kullandım ama kasma yok. Samsung ama. Nexus olsa android 7 bile rahat kullanırım
ve rom sade tema gibi birşey ona bakarsan iphone 2g bile ios7 kullanılıyor :D :D whitedoor ile o da rom ile aynı şey

0MG90

0MG90

Üye
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Ben işletim sistemlerini kötüleniyorum donanım kötü diyorum
donanım az çünkü gerek yok işletim sistemi az donanım harcıyor düşün lubuntunun harcadığı sistemler w8 aynı sistem gereksinimi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt