Öncelikle cfw muhteşem olmuş saydam tema beni benden aldı, klavyeye basan parmaklarına sağlık.

5 şubattaki versiyonu indirdim fakat daha hiç bir program yüklemeden sosyala girdim facebook adresi ve şifremi yazdım tam yükleniyorken program attı beni tekrar girmeye çalıştığımda hemen atıyor program, ne yapmam gerekiyor? (Sosyali güncellemek,soft ve hard formatta işe yaramadı hala aynı)
CFW nin yeni versiyonunda olması gerekenler,düzeltilmesi gerekenler;
*Kapat tuşuna basıldığında yeniden başlat'ın çıkması.
*Normal sürümlerde mesajlara falan girerken çat diye açılıyordu fakat cfw'de ekrana dönen yükleme sembolü geliyor 1-2 saniyeliğine sonra açılıyor bu tür sistemin kendi programlarının açılışının hızlandırılması özellikle mesajlar.

*E-posta widgeti gibi bazı yazı içeren widgetler saydam olduklarından dolayı arkaplan da resim varsa yazılar okunmuyor ve widget hiç bir işe yaramıyor, bu tür widgetlerin saydamsızlaştırılması.
*Bir arkadaş tel'in açılış ve kapanışında nokia yazısı yerine resim koyulmasını önermiş, lütfen başka bir cfw de gördüğüm gibi palmiyeli deniz kıyısı gibi bir resim olmasın biraz daha sade ve herkese hitap edecek olursa daha beğenileceğini düşünmekteyim ama takdir yine senin.
*Bir sıkıntı daha fark ettim ki bence önemli; Galeri'ye giriyorum herhangi bir resmi açıyorum Seçenekler tuşuna bastığımda gönder, slayt gösterisi vs. çıkıyor "Görüntüyü kulan/duvarkağıdı yap" çıkmıyor.Ana ekranın duvarkağıdını değiştirebilmemin tek yolu ana ekrandayken yine seçeneklere tıklayıp "duvar kağıdı değiştire" tıklamak oluyor ama şöyle bir sorun var, eklenen fotoğrafı otomatik ekrana yerleştiriyor. Demek istediğim elimde yüksek çözünürlüklü bir resim var ve bu resmin ortasına zoom yapıp o zoom yapmış halini duvarkağıdı yapamıyorum çat resmin tamamı duvarkağıdı oluyor.