rica ederim dostum orjinal kulaklıkta sdediğim ses sorunu yok yani equlaizer kalsın bencebilgisayar kulaklığından az geliyodu
bir de sıs halinde kintik kaydırma modu kursam sorun yaratır mı?
dostum
o zaman sorun cihazda dostum
cihazda nasıl sorun olabilir önceden format atabiliyorken şimdi atamamamın nedeni cihazın bozuk olduğundan zannetmiyorum ben
Yardım bölümüne bir konu aç istersen.şu cwf yi nasıl atıcam telefona biriniz yardm etsin :
mert senden bukadar sade olmayan kendi özel arşivindeki programları kullanarak yapacağın güzel bir cwf bekliyoruz !!!

Gelecek kardeşim gelecek amadaha sonra sabır diyorum sadece az birazcık daha sabır.![]()
anlayışlıyızeywallahanlayışlıyız

Yeni güncellemende yeniden başlat olursa birde açılış kapanış resimleri nokianın kendi değilde değişik bir sitilde biraz fantastik diyelim olursa süper olur batarya göstergeside renkli birdebeklemedeyiz.
Bunları göz önünde bulunduracağım kardeşim. Ama güncellemeye daha var. Yani en azından 24 Mart'tan bir 2 hafta sonra falan çıkartırım diye düşünüyorum.

Telefon modifiyeli oldumu daha bir renkli oluyo![]()

Abi mükemmel olmuş .Sana ne kadar teşekkür etsem azdır süper olmuş.Daha yenice yükledim stabil çalışıyor sorun yokBaşarılarının devamını dilerim
![]()

arkadaşlar benimde paylaşmak istediğim bazı mod ve uygulamalar var fakat nasıl link haline getireceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız paylaşırım