Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

coskun7736

Üye
bjmert45 nedir kardesim ya sen kendini biseymi saniyosunda oraya izinsizpaylasilmasi yasaktir yazmissin paylastim diyelim napacaksin ? Bu arada merak etme kimse senin cfw ni alipta paylasicak kadar beyinsiz degil su cfw ye baksana hafizayi arttircazdiye telefonun .......bence sen birak bu isleri

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
bjmert45 nedir kardesim ya sen kendini biseymi saniyosunda oraya izinsizpaylasilmasi yasaktir yazmissin paylastim diyelim napacaksin ? Bu arada merak etme kimse senin cfw ni alipta paylasicak kadar beyinsiz degil su cfw ye baksana hafizayi arttircazdiye telefonun .......bence sen birak bu isleri

Edebinle adabınla konuş ilk önce sonra gel burada yorum at delikanlı. Öncelikle ben ve bu forumdaki insanlar sizler için günlerini haftalarını veriyoruz sadece sizler için düzgün birşeyler yapmak, faydalı olmak için. Biz bu işten para kazanmıyoruz, kimsenin emeğini ÇALMIYORUZ kendi hakkımızla bildiklerimizle birşeyler hazırlayıp Nokia nın sizi umursamamasını biz umursuyoruz. Ben o ibareyi oraya ilk hazırladığımda koydum ve sonradan kaldırdım zaten orada o ibare yok, sonuçta burada bir emek var ki bunu bence diğer butun forumdaki arkadaşlar da koymalı. Çünkü senin gibi insanlar gelip hani dinimizce de haram olan kul hakkına girip alıp gidiyorlar ve başka forumlarda, sitelerde paylaşıyorlar işte bu yüzden. Çünkü sen ve senin gibiler belli ki hazıra konan kişiler. Her neyse lafı fazla uzatmayacağım. İstersen kullanırsın istemezsen kullanmazsın bu CFW yi kullanan da kullanmayan arkadaşlar için ben birşeyler yapıyorum uğraşıyorum. Senin gibi boş ve gereksiz insanlar için değil.

faysal26

Üye
Senden bir isteğim varda Red Dot ekran koruyucusunu ayrı bir şekilde buraya koyarmısın :)

coskun7736

Üye
tamam birader emegine saglikta yani oraya onu yazmaniyi degil tamm bende emek hirsizligia karsiyim lakin oraya kocaman harflerle yazmakta hosdegil onu demek istedim

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
tamam birader emegine saglikta yani oraya onu yazmaniyi degil tamm bende emek hirsizligia karsiyim lakin oraya kocaman harflerle yazmakta hosdegil onu demek istedim

Yapanlar var işte ben o lafı o yüzden yazdım.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi

faysal26

Üye
Yardımcı olduğun için teşekkürler :)

MaxipmaN

Üye
çok dehşet la çalışıyo harika :ehe

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45

MaxipmaN

Üye

bu equalizer modunu kaldırman şart kasıyor ve müzik çalarken opera mini bile kasıyor ayrıca sesi belirgin derecede azaltıyor mod olarak kurdum ses azlığını arkadaşım farketti silmiştim sonra

- - - Eklendi - - -

bir de kullananların görüşünü al tabi orjinal kulaklıkta yeterli

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
bu equalizer modunu kaldırman şart kasıyor ve müzik çalarken opera mini bile kasıyor ayrıca sesi belirgin derecede azaltıyor mod olarak kurdum ses azlığını arkadaşım farketti silmiştim sonra

- - - Eklendi - - -

bir de kullananların görüşünü al tabi orjinal kulaklıkta yeterli

Dostum bende kullanıyorum ama kasma anlamında bır problem göremedim. Ses te azalmalar artmalar mutlaka farklı olacaktır çunku bazılarında bass fazla, bazısında tiz, bazısında ses. Onun nedeni bu. Ama yeni guncellemede yorumunu dikkate alırım :

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
bir de şunu söyleyeyim opera mini de mobile de acayip kasıyordu ramblowdan baktım qtappbooster çalımıyordu anladım ki qt yüklü değil qt olduğu için battery monitörü yükledim tel hafızası 20 mb azaldı kasma ortadan kalktı qtappbooster hala çalışmıyor ama önemli değil zaten

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
bir de şunu söyleyeyim opera mini de mobile de acayip kasıyordu ramblowdan baktım qtappbooster çalımıyordu anladım ki qt yüklü değil qt olduğu için battery monitörü yükledim tel hafızası 20 mb azaldı kasma ortadan kalktı qtappbooster hala çalışmıyor ama önemli değil zaten

QT ye güncellemede bakarım bilgilendirme için teşekkürler kardeşim.

Üst Alt