Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: sözlüğü kaldırmışsın kullananlar napcak :)

Dostum açıkçası Google Translate ten bile kötüydü. O yuzden kaldırdım ve gerçekten çok fazla telefon hafızası yiyor. Kullanmak isteyenler ek olarak daha iyilerinden kurabilirler.

MaxipmaN

Üye
batarya modunu kaldırdın sanırım ekolayzer moduna yani beats ayarlarına gerek yok bence duzenleme modu yeterli

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
batarya modunu kaldırdın sanırım ekolayzer moduna yani beats ayarlarına gerek yok bence duzenleme modu yeterli

Batarya modu CPU-GPU-OYUN performansıyla dosğru orantılı zaten dostum. Onlara göre batarya ömrüde uzayıp kısalıyor..

Anil-D

Anil-D

Üye
kardesim guncellemede guc secenegine yeniden bşlat eklermsn bunu yaparsan bunu yuklicem bir de search kucuk widgeti

MaxipmaN

Üye

nıcolahı

Üye
Usta phoneix den yazılıı yüklerken yazılımı sıfırla diyecekmiyiz

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Usta phoneix den yazılıı yüklerken yazılımı sıfırla diyecekmiyiz

Oradan istediğiniz seçeneği seçeblirsiniz? Ama yazılım sıfırla ile daha sağlıklı kurulur. Onu seçmenizde fayda var.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
best1905

best1905

Üye
sözlüğü nasıl yükleyebiliriz bidaha

OPC

OPC

Üye
dostum bu sefer bir hal hatır soralım :) ygs nasıl geçti inşallah gönlüne göre olmuştur Allah hayırlısını nasip etsin inşallah :) cwf çalışmalarında da yardım etsin :D

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
sözlüğü nasıl yükleyebiliriz bidaha

Sözlüğü rofs-2 içinde onu ayırmaya çalışıyorum dosyalarını bulmaya çalışıyorum bulunca paketliycem zaten dostum..

- - - Eklendi - - -

dostum bu sefer bir hal hatır soralım :) ygs nasıl geçti inşallah gönlüne göre olmuştur Allah hayırlısını nasip etsin inşallah :) cwf çalışmalarında da yardım etsin :D

Çok teşekkürler kardeşim. :) Vallaha güzel diyelim. Hayırlısı sonucu beklıycez. Bugün yarın CFW ye başlarım bitirince test aşaması sonrada yayınlamak kalıcak. Bu sefer ki güzel olacak eminim. :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
OPC

OPC

Üye

Sözlüğü rofs-2 içinde onu ayırmaya çalışıyorum dosyalarını bulmaya çalışıyorum bulunca paketliycem zaten dostum..

- - - Eklendi - - -

Çok teşekkürler kardeşim. :) Vallaha güzel diyelim. Hayırlısı sonucu beklıycez. Bugün yarın CFW ye başlarım bitirince test aşaması sonrada yayınlamak kalıcak. Bu sefer ki güzel olacak eminim. :)

Hayırlısı olsun sevindim iyi geçtiğine :)

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar güncelleme bilgileri düzeltildi. özellikle sistem başliğina iyi bakin (kirmizi yaziya) :)

Anil-D

Anil-D

Üye
arkadaşlar mert abi emre koç arkadaşımızın yapmıs olması ile tarayıcı donmuyor kasmıyor deneyin bakalım bu ilk ben aracılık yaptım ve ilk ben kullanıyorum vatana millete hayırlı olsun

- - - Eklendi - - -

çatır çatır vallaha maşallah

- - - Eklendi - - -

ust konuya alın

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
yaren_dede

yaren_dede

Üye
bjkmert45

bjkmert45

Üye