coskun7736
Üye
bjmert45 nedir kardesim ya sen kendini biseymi saniyosunda oraya izinsizpaylasilmasi yasaktir yazmissin paylastim diyelim napacaksin ? Bu arada merak etme kimse senin cfw ni alipta paylasicak kadar beyinsiz degil su cfw ye baksana hafizayi arttircazdiye telefonun .......bence sen birak bu isleri
Senden bir isteğim varda Red Dot ekran koruyucusunu ayrı bir şekilde buraya koyarmısın![]()

Müsait olduğumda paylaşırım kardeşim![]()

Beklemedeyim kullandığım en iyi ekran koruyucu bence![]()

Beklemedeyim kullandığım en iyi ekran koruyucu bence![]()

tamam birader emegine saglikta yani oraya onu yazmaniyi degil tamm bende emek hirsizligia karsiyim lakin oraya kocaman harflerle yazmakta hosdegil onu demek istedim
Peki hangi seçeneği seçiyosun?
cfw yi seçtikten sonra ikinci seceneği yazılımı yenile seceneğine tıklıyorum ve hep öle yapıyordum yazılımı yenilerken
Yardımcı olduğun için teşekkürler![]()

çok dehşet la çalışıyo harika![]()

hehehehe![]()
bu equalizer modunu kaldırman şart kasıyor ve müzik çalarken opera mini bile kasıyor ayrıca sesi belirgin derecede azaltıyor mod olarak kurdum ses azlığını arkadaşım farketti silmiştim sonra
- - - Eklendi - - -
bir de kullananların görüşünü al tabi orjinal kulaklıkta yeterli
Update i veya diğerini denedin mi?
ikisinide denedim
bir de şunu söyleyeyim opera mini de mobile de acayip kasıyordu ramblowdan baktım qtappbooster çalımıyordu anladım ki qt yüklü değil qt olduğu için battery monitörü yükledim tel hafızası 20 mb azaldı kasma ortadan kalktı qtappbooster hala çalışmıyor ama önemli değil zaten