bjkmert45
Üye
Kardeşim eline emeğine sağlık çok güzel olmuş keyifle zevkle kullanıyorum )
Güle güle kullan kardeşim..
Kardeşim eline emeğine sağlık çok güzel olmuş keyifle zevkle kullanıyorum )
Kardeşim güncel bir Phoenix kullan. Hakan'ın Modifiye bölümünde üst konuya bir bak.
kardeşim ona da baktım hata veriyor yinede ne yaptıysam olmadı
Sanırım ıngilizce Dili koymuşun hay Allah razı olsunBende konu açmayı düşünüyordum ıngilizce Dili nasıl yüklerim diye

o klasör müydümedya ve araçların klasör olduğunu anlamıştım da interneti klasör zannetmiyordum
kayıp bulundu tamamdır sorun yok
![]()
Şimdiye kadar senin yaptığın tüm cfw leri kullandım bununda güzel olduğunu tahmin ediyorum eline sağlık. Tam istediğim gibi cfwler yapıyorsun sade ve güzel..
- - - Eklendi - - -
dokunmatiği biraz yavaş olmuş galiba
- - - Eklendi - - -
Whatsapp bendede yüklü değil. :/
Whatsapp ta yüklü olarak gelmeyecek sen yüklemelisin. Yüklediğinde Menü de internet klasörünün içine gelecektir.Dokunmatik önceden bastıgım gibi açılıyordu şimdi çok azda olsa geç açılıyor.Ama bi zararı olmaz heralde
![]()

Sistemin ney peki dostum?
win 7 krdeşim
Sistemin ney peki dostum?
win 7 krdeşim
Hmmm daha önceden atabiliyormuydun peki?
evet bu güncellenmende atamadım bi türlü
Başka bir bilgisayarda dene istersen ?onu da denedim kardeşim ama ne yaptıysam olmadı hatta farklı bir sistemde xp de denedim tel test modunda kalıyor sonra hata veriyor
İlk güncellemede efektler yüklenince hiç sıkıntım olmuyodu ama diğerlerinde misal ekran normal ekrandan yatay ekrana geçerken yüklediğim efektli değilde.kendi normal haliyle geçiyo bunun bir yolu varmı yoksa güncellemelerden dolayımı diye merak ettim yardımcı olursun umarım![]()
kardeş ben öbüründede bundada aynı sorunla karşılaşıyorum bu hafıza kartı şifresi istiyor yaav
Vallaha dostum onun nedeni ni gerçekten bilmiyorum. Yardım edemeyeceğim kusura bakma.

önemli değil cevap verdiğin için teşekkürler![]()