bjkmert45
Üye
dostum benim tel sessizdeyken titreşim çalışmıyor nasıl hallederiz onu![]()
Dostum o problem bende de yapıyor. Modların birisinden dolayı yapıyor onu. Araştırıyorum güncellemede düzenliycem.
dostum benim tel sessizdeyken titreşim çalışmıyor nasıl hallederiz onu![]()
kulanmak istiyorum senn yazlımını ama kinetik kaydrma snirimi bozuyo bu yüzden tekrar orjinal belleye dnmek zrnda kaldım eğer yaparsan şimdiden teşekkrler kardeşim ellerine sağlıkçook teşekkürler BJKMERT45 ancak sadece bişi diycem yanlış anlama lütfen herşeyi dört dörtlük yapmışsın ama kinetik kaydırmayı kaldırıp sadece 1 linkte öyle versen olmazmı be kardeşim gerçekten beni cfw den soğutan bu oldukulanmak istiyorum senn yazlımını ama kinetik kaydrma snirimi bozuyo bu yüzden tekrar orjinal belleye dnmek zrnda kaldım eğer yaparsan şimdiden teşekkrler kardeşim ellerine sağlık

bir an önce yaparsan çok sevinirim.Dostum o problem bende de yapıyor. Modların birisinden dolayı yapıyor onu. Araştırıyorum güncellemede düzenliycem.
dostum adam linki koymuş zaten.çok sağol kardeşim en kısa zamanda sabrsızlıkla bekliyorum![]()
farkına varmamıştım kardeşim bnde yazdktan snra grdüm geride kaldrmaya grek dymadım indriyorum şuan

qt v4.8.0-i cikarmak mumkunmu??qt-nin bu versiyasinda coxlu sehvler var,bezi proqramlari islemeye qoymur
İndirdim kurdum çok hoşuma gitti eline sağlık telefon hafızası 418 mb boş epey hafifletmişsin telefonu.
Bu arada kaçırılan etkinlik ve mesaj yok bölümü bende yok onu nasıl bulabilirim.
Widgetlerde bildirimler yazan.çok teşekkür ederim yükledim kurdum süper olmuş eline sağlık kardeşim . . .

tamam dostum teşekkürler.Kardeşim problem üstünde çalışıyorum modların hepsini tek tek denemek zamanımı geçekten çok alıyor. Kesin bir tarih verip yetiştirremezsemde çok ayıp olur. Ondan kesin bir tarih vermiyorum kusura bakma.![]()
Allah senden bin kere razı olsun kardeş tam istediğim gibi bi cfw![]()