Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
ya dostum birsey sorucam bu tel.ilk acıldıgında hani rengarenk bi similasyon cıkyor ya onun ismi nedir onu silmek istiyorum hosuma gitmedi de yardımcı ourssan sevinirim...

Dostum rofs-2/resource/apps içinden Splashscreen.mif dosyasını değiştir gidecektir. Eğer silersen tel. açılır ama siyah ekran çıkar ve biraza uzun süre beklersin..

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
yok be üstad ondan degil baska bi resim koyucam :D

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi

guneyd3030

Üye
çalışmalarının devamını diliyorum ancak farklı modlar uygularsan farkını fark ederler

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45

erhanred

Üye
bu refresh e olan uygulamalar uyumlu mu bi de animasyon ekran kkoruyucu program olarak var sa paylaşırmı sınız .bu cf yi navifiirm den bi şey indirmeden direk flaşlasak olur mu

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
bu refresh e olan uygulamalar uyumlu mu bi de animasyon ekran kkoruyucu program olarak var sa paylaşırmı sınız .bu cf yi navifiirm den bi şey indirmeden direk flaşlasak olur mu

Hepsi uyumlu kardeşim. Sistem refresh zaten. Prgram olarak yok ama mod olarak var. Flash atmak içinde Navifirm den bişey indirmene gerek yok. Direk buradaki bağlantıdan indi ve flashla.

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
Hepsi uyumlu kardeşim. Sistem refresh zaten. Prgram olarak yok ama mod olarak var. Flash atmak içinde Navifirm den bişey indirmene gerek yok. Direk buradaki bağlantıdan indi ve flashla.

bu batarya simgesini nerenden degiştirip de flash atıyorduk

erhanred

Üye
arkadaşlar ürün kodu C59C260 bu koda uyar mı dejad phone olmasında

- - - Eklendi - - -

deniyorum flaşlamayı hata veriyor dc dosyası eror diyo

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ürün kodu C59C260 bu koda uyar mı dejad phone olmasında

- - - Eklendi - - -

deniyorum flaşlamayı hata veriyor dc dosyası eror diyo

Telefonun arkasında batarya altında RM kodu ne yazıyor dostum?

jakobs21

Üye
çok teşekkürler şu ana kadar yüklediğim en stabil cfw bide n9 daki 4*5 menüyüde yaparmısın

erhanred

Üye
Rm-718

MertcaN9

MertcaN9

Üye
hocam c7 için beklemediyim hala :D

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi

O zaman bir problem çıkmaması gerek kardeş. Doğru Flash attıgına emın ol Phoenix sürümünü bi yenilemeyi dene?

- - - Eklendi - - -

hocam c7 için beklemediyim hala :D

Dostum haklısın söz vermiştim ama butun modlamalarım format sırasında gitti geri kurtarmaya çalışıyorum eğer alırsam tekrar yapacağım. :)

- - - Eklendi - - -

çok teşekkürler şu ana kadar yüklediğim en stabil cfw bide n9 daki 4*5 menüyüde yaparmısın

Dostum açıkcası denedim 4x5 menü düzenini ama ekran küçük oldugu için çok kötü duruyodu. CFW den mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama dokunmatık te de problemler vardı o yuzden kaldırdım.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
anladım umarım kurtarırsınız dosyaları :D bir de hocam şu ses yüksetlme yamasının linkini verirmisin ben de ki silindi de :D

emre9080

emre9080

Üye
dostum benim tel sessizdeyken titreşim çalışmıyor nasıl hallederiz onu:dry:

Üst Alt