Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
dostum benim tel sessizdeyken titreşim çalışmıyor nasıl hallederiz onu:dry:

Dostum o problem bende de yapıyor. Modların birisinden dolayı yapıyor onu. Araştırıyorum güncellemede düzenliycem.

spookcool

spookcool

Üye
çook teşekkürler BJKMERT45 ancak sadece bişi diycem yanlış anlama lütfen herşeyi dört dörtlük yapmışsın ama kinetik kaydırmayı kaldırıp sadece 1 linkte öyle versen olmazmı be kardeşim gerçekten beni cfw den soğutan bu oldu :( kulanmak istiyorum senn yazlımını ama kinetik kaydrma snirimi bozuyo bu yüzden tekrar orjinal belleye dnmek zrnda kaldım eğer yaparsan şimdiden teşekkrler kardeşim ellerine sağlık

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
çook teşekkürler BJKMERT45 ancak sadece bişi diycem yanlış anlama lütfen herşeyi dört dörtlük yapmışsın ama kinetik kaydırmayı kaldırıp sadece 1 linkte öyle versen olmazmı be kardeşim gerçekten beni cfw den soğutan bu oldu :( kulanmak istiyorum senn yazlımını ama kinetik kaydrma snirimi bozuyo bu yüzden tekrar orjinal belleye dnmek zrnda kaldım eğer yaparsan şimdiden teşekkrler kardeşim ellerine sağlık

Beklemede kal o zaman kardeşim hazırlıyayım hemen. :)

- - - Eklendi - - -

KİNETİK KAYDIRMA OLMAYAN ROFS-2 EKLENMİŞTİR. GÜLE GÜLE KULLANIN...

spookcool

spookcool

Üye
çok sağol kardeşim en kısa zamanda sabrsızlıkla bekliyorum :)

spookcool

spookcool

Üye
farkına varmamıştım kardeşim bnde yazdktan snra grdüm geride kaldrmaya grek dymadım indriyorum şuan

Genc wair

Üye
qt v4.8.0-i cikarmak mumkunmu??qt-nin bu versiyasinda coxlu sehvler var,bezi proqramlari islemeye qoymur

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi

mhgf28

Üye
çok teşekkür ederim yükledim kurdum süper olmuş eline sağlık kardeşim . . .

• Beğen
AngvanLee

AngvanLee

Üye
İndirdim kurdum çok hoşuma gitti eline sağlık telefon hafızası 418 mb boş epey hafifletmişsin telefonu.
Bu arada kaçırılan etkinlik ve mesaj yok bölümü bende yok onu nasıl bulabilirim.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
İndirdim kurdum çok hoşuma gitti eline sağlık telefon hafızası 418 mb boş epey hafifletmişsin telefonu.
Bu arada kaçırılan etkinlik ve mesaj yok bölümü bende yok onu nasıl bulabilirim.

Teşekkürler kardeşim. :) Widgetlerde bildirimler yazan.

- - - Eklendi - - -

çok teşekkür ederim yükledim kurdum süper olmuş eline sağlık kardeşim . . .

Rica ederim güle güle kullan kardeşim. :)

emre9080

emre9080

Üye
kardeşim şu güncelleme ne zaman gelir. sessizdeyken titreşim falan.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim problem üstünde çalışıyorum modların hepsini tek tek denemek zamanımı geçekten çok alıyor. Kesin bir tarih verip yetiştirremezsemde çok ayıp olur. Ondan kesin bir tarih vermiyorum kusura bakma. :)

emre9080

emre9080

Üye
Kardeşim problem üstünde çalışıyorum modların hepsini tek tek denemek zamanımı geçekten çok alıyor. Kesin bir tarih verip yetiştirremezsemde çok ayıp olur. Ondan kesin bir tarih vermiyorum kusura bakma. :)
tamam dostum teşekkürler.

mustafapeterson

Üye
Allah senden bin kere razı olsun kardeş tam istediğim gibi bi cfw:)

• Beğen
sonbirvakit

sonbirvakit

Üye
hocam çok güzel bi cfw olmş ellerine sağlık da bu mesaj baloncuklarının arka planını nasıl siyah renk yaparm ben?

baykep

Üye
Hocam; geçen gün Nokia suite güncelleme var dedi. güncelleyince senkranizasyon yapamaz oldum. USB ayarını nokia suite yapmama rağmen "USB ayarını nokia suite yap" uyarısı veriyor ve senkronizasyon yapmıyor. Nokia suite eski sürüme nasıl dönebilirim. (Kullandığım sürüm nokia suite 3.6.36, Cihaz yazılımı 111.040.1511)

Üst Alt