Symbian Belle'nin + ve - leri

Sponsorlu Bağlantılar

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
aynen bende bulana kadar epeyce uğraştım

----------Eklendi @ 22:44:18 ---------- Yazıldı @ 22:36:43 ----------

menüdeki bul vidgetinı aç ayarlar dan acık olanları kapat bıde comminicator dakı genel e gir ordaki açık olanlarıda kapat çıkarkende seceneklerden cıkmayı unutma direk çıkınca tekrar açmıs olursun

Bro 3g yi kapat daha iyi olur

turkmen619

Üye
tüm sorunlar çözüldüğüne göre belle kurursuz :D

JustADreamer

JustADreamer

Üye
beğenmeyen downgrade yapsın ;)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Ben commonicator u sildim :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşlar bluetooth mesaj sistemi ile ilgili bir gariplik var mı sizde? bende annada bluetooth ile gelen dosyalar received files klasörüne gidiyordu şimdi direk mesajlara kaydediyor ve x-plorer, active file gibi programların mesajlar kısmına girmeden direk açamıyoruz rar dosyalarını falan :S kendimi 6600 kullanıyor gibi hissettim dünden beri :S

Edit: pc den yolladığım mesajlara gitmişti şimdi diğer telden yolladım received files a gitti :) rahatladım şimdi :D

duzceliikotik

Üye
Arkadaşlar benim c6-01 telefonum var sizce belle yükseltmelimiyim ?

JACKSON3549

JACKSON3549

Üye

- Annada iken Ekranda (Hatsiz,Toplanti vs vs secebiliyorduk) Bellede bu özellik kalkmış sadece Sesizi secebiliyoruz Hatsız yapabılımemız icin Tercihlere girememiz lazım.

Dikkatli incelersen Widgetlerin içinde Tercihler için özel widgeti görmüş olursun ki bence çok şık bir widget olmuş açılır menü içersinde tercihlerini seçiyorsun ana ekranına da güzel hoş bir görünümlü widget olarak tasarlanması da + artılardan biri ;)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

sinan özgür

Üye
bildirimler yok oldu bulan var mı

Umut

Umut

Üye
Bence FM radyo kısmı kötü olmuş. Hem numaralandırmayı kaldırmışlar, hem de önceden arka planda radyonun adı ve frekans bilgisi geçiyordu. Şuan sabit tek renk bir resim koymuşlar. Ayrıca Anna'dayken telefonu yan çevirince ekran dönüyordu, ancak Belle'de ekran dönmüyor. Dikey kullanmak zorundasınız.

Anna'da bir program internete bağlanmaya çalışınca, izin verilsin mi gibi bir seçenek çıkıyordu. Belle'de ise ana ekrandan WiFi ya da 3G'yi açmadıktan sonra hiçbir program internete bağlanamıyor. Bu özellik kişiye göre iyi veya kötü olabilir. Bana kötü geldi.

Ana ekrandaki saati sevmedim. Daha doğrusu tarihi sevmedim dersem daha doğru olur. Tarih kısmını biraz daha büyük ya da belirgin yazabilirlerdi. Ekranda sağ üst köşede zaten saat yazıyor.

Videoyu açma hızı yavaşlamış. Bundan kesinlikle eminim, çünkü Belle yüklemeden önce hafıza kartına 5-6 yane 720p video klip atıp açma hızını performanslarını vs inceledim. Daha sonra belle yükledikten sonra aynı videoları tekrar açtım. Anna'ya göre açılma hızında yavaşlama mevcut. Bazı arkadaşlarda da FLV videolarda sorun çıktığı söylenmiş, ancak bende herhangi bir sorun olmadı.

Eğer benim gibi Belle yüklemeden önce telefona hard format attıysanız, maalesef Nokia Store yüklenemiyor. Bunun bir çözümünü bilen varsa yazarsa iyi olur.

Şimdilik aklıma gelen olumsuz özellikler bunlar. Belle ile gelen birçok olumlu özellik de mevcut, ancak onlar aşağı yukarı bilindiği için yazmadım.

uruno

uruno

Üye
Bence FM radyo kısmı kötü olmuş. Hem numaralandırmayı kaldırmışlar, hem de önceden arka planda radyonun adı ve frekans bilgisi geçiyordu. Şuan sabit tek renk bir resim koymuşlar. Ayrıca Anna'dayken telefonu yan çevirince ekran dönüyordu, ancak Belle'de ekran dönmüyor. Dikey kullanmak zorundasınız.

Anna'da bir program internete bağlanmaya çalışınca, izin verilsin mi gibi bir seçenek çıkıyordu. Belle'de ise ana ekrandan WiFi ya da 3G'yi açmadıktan sonra hiçbir program internete bağlanamıyor. Bu özellik kişiye göre iyi veya kötü olabilir. Bana kötü geldi.

Ana ekrandaki saati sevmedim. Daha doğrusu tarihi sevmedim dersem daha doğru olur. Tarih kısmını biraz daha büyük ya da belirgin yazabilirlerdi. Ekranda sağ üst köşede zaten saat yazıyor.

Videoyu açma hızı yavaşlamış. Bundan kesinlikle eminim, çünkü Belle yüklemeden önce hafıza kartına 5-6 yane 720p video klip atıp açma hızını performanslarını vs inceledim. Daha sonra belle yükledikten sonra aynı videoları tekrar açtım. Anna'ya göre açılma hızında yavaşlama mevcut. Bazı arkadaşlarda da FLV videolarda sorun çıktığı söylenmiş, ancak bende herhangi bir sorun olmadı.

Eğer benim gibi Belle yüklemeden önce telefona hard format attıysanız, maalesef Nokia Store yüklenemiyor. Bunun bir çözümünü bilen varsa yazarsa iyi olur.

Şimdilik aklıma gelen olumsuz özellikler bunlar. Belle ile gelen birçok olumlu özellik de mevcut, ancak onlar aşağı yukarı bilindiği için yazmadım.
Söylediğin herşeye kelimesi kelimesi ile katılıyorum eklemek istediklerim radyoda parmağımızı aşağıdan yukarı kaydırınca yeni tarama yapardı kaldırmışlar hangi kanal kayıtlı hangisi değil ayırt etmek zor.sanki fm radyo uygulamasını yarım yamalak bırakmışlar gibi bir dünya eksik var.
Dediğin gibi aynı ekranda 2saat saçma duruyor ben o yüzden o büyük saati kaldırdım sadece tarih olan bir widget bulamak lazım.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
belleyi vista ya benzetiyorum xp den vistaya geçmiş gibi hissediyorum görsellik olarak süper ama yazılım sorunları var bir an önce win 7 nin gelmesi gerek

----------Eklendi @ 14:49:58 ---------- Yazıldı @ 14:49:13 ----------

nokia yı mesaj ve mail yağmuruna tutun bütün şikaytelerinizi resmi bir dille yazın elinde sonunda ilgileneceklerdir.

bekir007

Üye
Artılarına flash playerin daha stabil hala getirilmiş olmasını ekleyebilirsin şayet ben annada kasa kasa oynadığım flash oyunu şuan çok akıcı oynuyorum

matchless

matchless

Üye
zaten sadece değişen görsellik yazılımla ilgili hiç birşey değışmıyor...extra cok buyuk bır fark yok yanı belle dıye son bır yazılım cıkarıyorsunuz madem şuna flash destegıde koyunda yenıden canlanın bıraz ama nerdeee

bynicky

bynicky

Üye
teli hatsıza almak için tercihlere girmene gerek yok zaten no tusunu bas hatsız secenegi çıkıyor...

uruno

uruno

Üye
anna yı özlemeye başladım galiba:(

cardanadam

cardanadam

Üye
yazılım eksik arkadaşlar ben nokia müşteri hizmetlerini aradım gördüğüm eksikleri bildirdim sizde gördüğünüz eksikleri bildirin yeni güncellemeyle giderilsin

Üst Alt