aleranol
Üye
yav sen kullanıyormusun ki be bilmeden konuşma senin telefonuna takalım şu rami de gör sen performansı belle uçarken andoid emeklerBellede Annaya gore telefonun gorselligi arti ama buna bagli performansi dustu.
yanlışın olmasın pili daha uzun gidiyorŞarz çok harcıyor bu belle
Bu tema efektleri dediğin ne oluyor dostum ve nerden açılıyor ben bulamadım şu 3 B zil sesi efekti var o mu?ayarlardan tema efektlerini açtığınız zaman biraz kasma gibi bir şey oluyor. Ama efektlisi garip geldi bana. efektleri kapatıp kullanması daha hızlı ve daha güzel bence. Birde şarjın yüzde kaç olduğu yazmıyor çok gıcık oldum ona. battery monitor felan yüklemek de istemiyorum.
Ve birde asfalt 6 felan vardı onlar artık görünmüyor ama hafıza da yer kaplıyor bunu nasıl silebiliriz arkadaşlar ? (yüklenecekler klasörü boş)
Bana ahmak diyende bari adam olsa
Uygulama acis hizlari Anna da cok daha hizli bu bir, Bellede 3 veya daha fazla ev ekrani ekleyince gecisler takiliyor bu iki , Mesajlarda takilmalar oluyor bu 3
Kapis ?
+ Konuşarak sesinizi tanima özzeligi (İnglizce şuanda) Belki ilerde Türkce gelebilir. bunu nereden yapabilirim.Symbian Bellenin Artilari;
+ Cok güzel tema ve kısayol gecişleri.
+ Telefonum baya hizlandi annya göre kat kat.
+ Yeni widgetler yeni ekranlar.
+ Kısa yol tuşları üstten aşşa ındırdınmı kısaca wifi blutut vs vs acabılıyoruz.
+ Yep yeni arayüz.
+ Haraket sensörü Annaya göre kat kat daha hizli (Klavyenin yan yatmasi düz durmasi cok daha hizli)
+ Yep yeni tarayici denedim annaya göre acmadıgı sitedeki videolari hizli bir şekilde acabiliyor.
+ Konuşarak sesinizi tanima özzeligi (İnglizce şuanda) Belki ilerde Türkce gelebilir.
+ Daha hizli bir menü
+ Kamera ayarlarinda yeni görünüm.
+ Fotograf Konumunda Degişiklik Var. Kayıt yerlerinde.
+ Zil sesleri Degişikligi
+ Şarj Süresinin Uzadigi.
Symbian Bellenin Eksileri;
- Kayıtlı Fotografi yaklaştırmak icin Kameradaki zoom Tuşlarini Kullanicaz artık
- Güncellemeyi kurarken oyunlar vs programlar gitti iconları ama hafizada görunuyor bu biraz kötü bir durum
- Annada iken Ekranda (Hatsiz,Toplanti vs vs secebiliyorduk) Bellede bu özellik kalkmış sadece Sesizi secebiliyoruz Hatsız yapabılımemız icin Tercihlere girememiz lazım.
- Annada iken Pile tıkladıgında Telefonu Güc tasarruf moduna alabiliyorduk. Bellede bu özellik kalktı.
+ Konuşarak sesinizi tanima özzeligi (İnglizce şuanda) Belki ilerde Türkce gelebilir. bunu nereden yapabilirim.
ayrıca şarj 12 saat bile dayanmıyor.
Android deneyimine ihtiyacım yok çünkü zaten arkadaşlarımda görüyorum.Denedim de yani deneyimsiz deme. 1 haklısın unutmuşum sistemi açmaya bile yetmez ağır olduğu için(aslında 512 olması 300 küsür ram kullanması 200 mb ye yakın boş ram bırakıyor bu gerçekten güzel birşey inkar edilemez) 2 son olarak da herkeze kendi dilinde ve uslubunda anlatmalıyım ama ne yazık ki dilini anlayamdım onun uzun süredir. Bana kızmakta haklısın aslında ahmak demek gerçekten ağır kaçtı farkındayım ama o kişilikte bi adama böyle davranmalıyız.Nedense ben senin onun gibi saçma sapan şeylerden bahsettiğini hiç hatırlamıyorum seni çok takdir ediyorum. Forum kurallarına gayet güzel uyan örnek birisin ama o adamın ne kadar aşşağılık duygusuna sahip olduğunu anlamış olmanı beklerdim senden. Çünkü kendinde olmayan birşeyi arlıksız aşağılıyor. Buna tahammülüm yok artık senden özür dilerim ve tabş diğer rahatsız olan lenneth hariç maxicep üyelerindendeHocam kusura bakmayın öncelikle çok gereksiz bir üslup kullanıyorsunuz bu bir ,
eğer c7 nin ram ini galaxy s plus ' a taksan başta çalışmaz hadi çalıştı diyelim daha sistemi açmaya yetmez o ram bu iki ,
Android deneyimin olmadan da böyle saçma sapan çirkef alaflar etme bu da üç
Seni üç evetle uğurluyoruz .
Android deneyimine ihtiyacım yok çünkü zaten arkadaşlarımda görüyorum.Denedim de yani deneyimsiz deme. 1 haklısın unutmuşum sistemi açmaya bile yetmez ağır olduğu için(aslında 512 olması 300 küsür ram kullanması 200 mb ye yakın boş ram bırakıyor bu gerçekten güzel birşey inkar edilemez) 2 son olarak da herkeze kendi dilinde ve uslubunda anlatmalıyım ama ne yazık ki dilini anlayamdım onun uzun süredir. Bana kızmakta haklısın aslında ahmak demek gerçekten ağır kaçtı farkındayım ama o kişilikte bi adama böyle davranmalıyız.Nedense ben senin onun gibi saçma sapan şeylerden bahsettiğini hiç hatırlamıyorum seni çok takdir ediyorum. Forum kurallarına gayet güzel uyan örnek birisin ama o adamın ne kadar aşşağılık duygusuna sahip olduğunu anlamış olmanı beklerdim senden. Çünkü kendinde olmayan birşeyi arlıksız aşağılıyor. Buna tahammülüm yok artık senden özür dilerim ve tabş diğer rahatsız olan lenneth hariç maxicep üyelerindende
Bana ahmak diyende bari adam olsa
Uygulama acis hizlari Anna da cok daha hizli bu bir, Bellede 3 veya daha fazla ev ekrani ekleyince gecisler takiliyor bu iki , Mesajlarda takilmalar oluyor bu 3
Kapis ?
yok hocam haklıydın ama arkadaşı ne zaman görsem deliriyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?