Symbian Belle [windows Phone 8] V.4

emeğine sağlık hocam çok hoş fakat desk clock için dahili bileşen hatası alıyorum sebebi nedir acaba ?

Tepkiler: Umur dağlar

manax

Üye
hcam saat fotoğraflardaki gibi gözükmesi için ne yapmamız gerekiyo bi yardım edebilirmsn

Konu Sahibi
emeğine sağlık hocam çok hoş fakat desk clock için dahili bileşen hatası alıyorum sebebi nedir acaba ?

Sisteme Gömülüdür Desclocku aç kapat sonra sikin dosylarını C/Desclock dosyasının içine at desk clok programını çalıştır sikinler gelecek saatlerde gelecek ..

manax

Üye
ellerine sağlık yaptım çok güzel olmus ama aynı sorun bendede var deskclock çalıştıramadı

Konu Sahibi
ellerine sağlık yaptım çok güzel olmus ama aynı sorun bendede var deskclock çalıştıramadı

arkadaşim deskclock programı sisteme gömülü senin yapman gereken uygulamalara girip deskclok u bul aç programı sonra programdan çıkış yap sonra verdim sikinleri rar dan çıkart e ye sonra sikinleri c/deskclock a kopyala sonra deskclok programını aç sikinler gelecek sonra bir tane saat seç ordan ve ana ekrana saat gelecek bu kadar ya

- - - Eklendi - - -

Yeni Güncellememiz Var V.3

manax

Üye
çok saol ellerine sağlık

Emeğine sağlık hikmet

Konu Sahibi
v.3 kurup deneyen beğenen varmı

uqr2057

Üye
guzel olmuş da bişi soracagım bn dün hakan abinin kini attım nete tam sayfaya girerken nettn cıkıyr bunu attım şimdi aynısını bundada yaptı napmalıyım ? jafta yüklerken flash a bastıgımda hata verdi tamam a bastım normal yükledi daha once vermiyrdu oyle hata ?

başka hat taktıgımdada rehberi gormüyr bide

Konu Sahibi
CTR 308 Tikini kaldırman lazım yüklerken

uqr2057

Üye
ilk oyle yaptım snra onu kaldırdım yine aynı bidaha deniyim saol guzel olmuş

marist

Üye
Ellerine sağLık dostum. Güzel olmuş..