hikmet366 Üye Konu Sahibi fanat1' Alıntı: cfw yi deneyecektm. Teknik olarak 97nin farkı klawyesi ya, ona mahsuben Genişletmek için tıkla ... yüklenmezkı 5800 Için
fanat1' Alıntı: cfw yi deneyecektm. Teknik olarak 97nin farkı klawyesi ya, ona mahsuben Genişletmek için tıkla ... yüklenmezkı 5800 Için
hikmet366 Üye Konu Sahibi fanat1' Alıntı: Eline bi n97 geçerse, onun için de fw isteriz o halde. Lakin zorlanacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla ... ben zorlamak günde 3 tane cfw çıkartırım sen ne diyorsun
fanat1' Alıntı: Eline bi n97 geçerse, onun için de fw isteriz o halde. Lakin zorlanacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla ... ben zorlamak günde 3 tane cfw çıkartırım sen ne diyorsun
hikmet366 Üye Konu Sahibi ultra23' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/IMG] Genişletmek için tıkla ... bak iste o wındows phone klasörü olmayacak onun içimdeki .zıp dosyaları olacak ana klasörde söyle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - ultra23' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/IMG] Genişletmek için tıkla ... bak iste o wındows phone klasörü olmayacak onun içimdeki .zıp dosyaları olacak ana klasörde söyle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ultra23' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/IMG] Genişletmek için tıkla ... bak iste o wındows phone klasörü olmayacak onun içimdeki .zıp dosyaları olacak ana klasörde söyle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - ultra23' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/IMG] Genişletmek için tıkla ... bak iste o wındows phone klasörü olmayacak onun içimdeki .zıp dosyaları olacak ana klasörde söyle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fanat1 Üye hikmet366' Alıntı: ben zorlamak günde 3 tane cfw çıkartırım sen ne diyorsun Genişletmek için tıkla ... 97 için de yapar mısın bi tane
hikmet366' Alıntı: ben zorlamak günde 3 tane cfw çıkartırım sen ne diyorsun Genişletmek için tıkla ... 97 için de yapar mısın bi tane
hikmet366 Üye Konu Sahibi fanat1' Alıntı: 97 için de yapar mısın bi tane Genişletmek için tıkla ... telefon eğer elime geçer ise yaparım
fanat1' Alıntı: 97 için de yapar mısın bi tane Genişletmek için tıkla ... telefon eğer elime geçer ise yaparım
hikmet366 Üye Konu Sahibi ultra23' Alıntı: bir saniye dediğin gibi yapayım Genişletmek için tıkla ... yap bakım
ultra23 Üye [/URL][/IMG] - - - Eklendi - - - [/URL][/IMG] - - - Eklendi - - - böyle kardeş ama yine olmadı
hikmet366 Üye Konu Sahibi ultra23' Alıntı: [/URL][/IMG] - - - Eklendi - - - [/URL][/IMG] - - - Eklendi - - - böyle kardeş ama yine olmadı Genişletmek için tıkla ... al bunu o desk clock klasörünü sıl bunu at Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
ultra23' Alıntı: [/URL][/IMG] - - - Eklendi - - - [/URL][/IMG] - - - Eklendi - - - böyle kardeş ama yine olmadı Genişletmek için tıkla ... al bunu o desk clock klasörünü sıl bunu at
ultra23 Üye Allah'im ya rabbim çok şükür kardeşim allah razi olsun senin gibi yardimci insan görmedim oldu sonunda
Allah'im ya rabbim çok şükür kardeşim allah razi olsun senin gibi yardimci insan görmedim oldu sonunda
hikmet366 Üye Konu Sahibi ultra23' Alıntı: Allah'im ya rabbim çok şükür kardeşim allah razi olsun senin gibi yardimci insan görmedim oldu sonunda Genişletmek için tıkla ... rica ederim galba sen setting.ini belgesini sılmışsın
ultra23' Alıntı: Allah'im ya rabbim çok şükür kardeşim allah razi olsun senin gibi yardimci insan görmedim oldu sonunda Genişletmek için tıkla ... rica ederim galba sen setting.ini belgesini sılmışsın