MasteLaa
Üye
Android kullanıyorum yahu sırf bu yorum için burada yorum yaptım yani konuyu takip etmiyorum
Şimdi bunları yazdıkya biz Symbian fanı oluruz onlar objektif olurlar
![]()

Android kullanıyorum yahu sırf bu yorum için burada yorum yaptım yani konuyu takip etmiyorum
Şimdi bunları yazdıkya biz Symbian fanı oluruz onlar objektif olurlar
![]()

Android kullanıyorum yahu sırf bu yorum için burada yorum yaptım yani konuyu takip etmiyorum![]()

İyi güzel de Sony değil mi bu cihazlara ics 4.0 güncellemesini veren? Custom rom mu kullanıyorlar, orjinal rom sonuçta. Sony becerememişse bu Sony ye hakaret de olsun ders de olsun. Neo V yi piyasaya sürerken "ICS güncellemesi alacak" diye sürüyorlar sonra "ICS cihazda sorun çıkartıyor, kullanıcılara yüklemelerini tavsiye etmiyoruz" diyecek!!! Arc da aynı şekilde. Ayrıca "Arc ta 2.3 olsaydı multitasking daha iyi olurdu" gibi yorumlar yapanlara da soruyorum. 2.3 te multitasking mi var recent apps mı?
Şu video için konuşuyorsak N8 güzel iş çıkartmış diyebilelim arkadaş. Hiçbir cihazla karşılaştırılmamış bile olsa videodaki N8 güzel çalışıyor, hakkını yemeyelim![]()
arkadaşlar arc s o güncellemeyle sorun yapmış olabilir. bende önceden galaxy s vardı onu dayımın oğlunun n8'i ile karşılaştırdık.. galaxy s daha iyiydi. şu anki one x cihazım multitasking canavarı resmen ona girmeme gerek yok.
demem o ki videolara inanmak yerine elinize alın. ben one x'i alırken yerden yere vuruyorlardı. millet iki video izlemiş yorum yapıyordu. ama şu an ben dünyanın en iyi cihazlarından birine sahibim herkesin dediğine göre.
ben multi taskinge çok önem veririm. ve daha iyi olsaydı symbian kullanırdım herşeyi bir kenara bırakıp emin olun.
Helal doğru konuştun
Hele hele helee![]()
adam hacker dikkat edin![]()
Neden ? çünkü filmlerdeki ve oyunlardaki zombiler hoşuma gidiyor. O adamında sevdiği, bildiği birşey vardır. İlk yazdığı mesajda multitasking hakkında bilgisinin az olduğu anlaşılıyor. Ama bu kadar üstüne gitmek gerekmez. Bu tip mesajlar 2 gün önceki gibi tartışmalara ve banlara yol açabilir.
açtığı konulara ve rütbeye bakılırsa dalga geçilecek birisi değil. Ayrıca kullanıcı adlarıyla dalga geçilmemelidir. Mesela bakın benim kullanıcı adıma MaxiZombieNeden ? çünkü filmlerdeki ve oyunlardaki zombiler hoşuma gidiyor. O adamında sevdiği, bildiği birşey vardır. İlk yazdığı mesajda multitasking hakkında bilgisinin az olduğu anlaşılıyor. Ama bu kadar üstüne gitmek gerekmez. Bu tip mesajlar 2 gün önceki gibi tartışmalara ve banlara yol açabilir.
![]()
öyle amacım olsa tavrını eleştirinin mutlaka. tartışma yaratmaya gerek yok böyle konular için. kim bilir kaç tartışma çıktı böyle konularla.kötü amaçlı söylemedim. benim kullanıcı adım daha iyi değilöyle amacım olsa tavrını eleştirinin mutlaka. tartışma yaratmaya gerek yok böyle konular için. kim bilir kaç tartışma çıktı böyle konularla.
))Android donanım olarak çok güçlü cihazlara sahip fakat android mi symbianmı dersen symbianın telefon özellikleri (Arama rehber ve cagrı yönetimi) ve batarya ömrü üstündür androidin ise grafik özellikleri ile hızı daha iyidir.Belle daha hızlı daha stabil daha kullanıslı bana göre videodada öyle gözüküyor bence.video için tesekkürler.
buyrun kendi çektiğim video fp1 603-701 izleyin 
Benim anlamadığım birşey var şimdi siz böyle kendi işletim sisteminizi savunca size para felan mı veriyorlar anlamadım. Tarafsız konuşun b.raz bu konuhakkındaki yorumuma gelirse : symbian gercekten multitaskingte androidi ezer bir örnek veriyim : nokia 701 imde dh2 yi oynuyordum oyunu açık unuttum 4-5 saat sonra geldim (süreyi tam hatırlamıyorum amz gittiğimde öğlendi geldiğimde akşam ezanı okunuyordu) geldim telefonu aldım elime tuş kilidini açtım 3-4 saniye sonra oyun geldi aynı yerden hiç kasmadan devam edebildim. Okuduysanız ne mutlu bana