Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

ariftoprock

Üye
evet, gariptir ama yaptığım onca şeyden sonra telefon hala nasıl açılıyor, nasıl çalışıyor şaşırıyorum aslında. anlayamadığım portla ya da bilgisayarla ilgili nasıl bir sorun olabilir?? Ayrıca diyelim ki flashlama işini beceremedim, ovi mağaza olayını nasıl çözerim ???

tamcoskun

tamcoskun

Üye
Nokia n8 de resmi ANNA nın üzerine ben BELLE yükledim, fakat Product Code hatası verdi, bu hatayı almamak için yine bu sayfalarda var, Navi den 24.1 sürümünden telefon la ilgili sürüm dosyalarını indirdim ve burada anlatıldığı gibi Phoenix in altına kopyaladım ve Belle yüklemeden sonraki adımları takip etme yöntemiyle sorunsuzca kurabildim.

Bu ivo nun BELLE si güzel di, offis yoktu bu forumlardan bulup kurdum, quick officin word ü çalışmadı, Smart Office yi kurdum, alışmak öğrenmek zaman alsa da o da güzel bir office programı, yalnız smart office ile düzenlediğiniz bir dosyayı quick office açmıyor.Bilginiz olsun.
Operada da bazı karakterler rusça gözüküyor du, ve bunu araştırıken, sağ olsun, medness in tavsiyesiyle mendess in bellesini denedim, oda güzel fakat hafıza kartına yedeklediğim telefon rehberimi görmedi ve geri yükleyemedim, bunu araştırırken, Kurtuluşun bellesini farkettim ve onu da denedim, şimdilik bir soruna rastlamadım herşey gayet güzel çalışıyor.

Bana göre şimdilik en iyisi Kurtuluşun Bellesi gibi duruyor, aralarında saydığım bu hatalardan başka görsel farklar var, bu da kullanıcıların kişisel fikrine göre değişir sanırım.

Konularla ilgili herkese teşşekkür ederim.Saygılar.

frisby77

frisby77

Üye
eyw çok güzel bi çalışma olmuş gerçi benim için anlamak uzun sürse de :D

mahirmete

mahirmete

Üye
Belle kurduktan sonra Joukispot programıyla Hotspot yapmak mümkün olmuyor. Program kusuruz açılıyor, hotspot yayını yapıyor. Bilgisayardan veya tabletten bağlanabiliyorsunuz ancak internet erişimi vermiyor. İnternette aynı problemlerin olduğunu okudum. Bildiğiniz başka bir hotspot programı varsa tavsiye edebileceğiniz çok sevinirim. Yoksa Anna'ya geri dönmek zorunda kalıcam.

eldanare

Üye
ben yapamadım tek tek uyguluyorum ama fireware update dediğimde sürüm çıkmıyor. bende anna yüklü belleye geçmek istiyorum ne yapacağımı anlamadım

----------Eklendi @ 01:22:52 ---------- Yazıldı @ 01:22:17 ----------

product code bomboş neden acaba

abdk27

Üye
phoneix açılmıyor bu hatayı veriyor neden acaba (A6N5C.tmp)

----------Eklendi @ 11:56:27 ---------- Yazıldı @ 10:03:16 ----------

Yükleme işlemi bittikten sonra 25 den geriye doğru saymaya başlayabilir. Bu da telefon kapalı konumunda olduğu için usb yi bulamadığından kaynaklanıyor. Ama önemli değil 25 den geriye doğru sayıp bitirmesini bekleyin. Error şeklinde uyarı hatası verecektir. Yeniden dene ve ya çık yazısını görene kadar durun Ondan sonra Cancel (İptal) yapıp yüklemeyi bitirin. Sonra güç düğmesine basılı tutup telefonu açın..

Daha sonra dosya yöneticisinden depo hafızasını biçimlendirin ve sonrasında ise *#7370# yapıp telefonunuza format atın. (O kadar işlemden sonra telefon rahatlasın. :))

Hayırlı uğurlu olsun artık canavar bellenize kavuştunuz. :) sürç-i lisan ettiysek affola. Başka türlü anlatılamazdı herhalde.. :)

Ayrıca takıldığınız bir yer olursa konu altından yazabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..

eee 10 dakikadır bekliyorum hala dediğin gibi devam et yazısı veya işlem sonlandırma yazısı çıkmadı kaç dakika sürer normalde bu

----------Eklendi @ 11:58:47 ---------- Yazıldı @ 11:56:27 ----------

the mobile device is not detectable after flash operation.to recover,fallow these istructions:

1.Disconnect USB cable
2.Connect USB cable
3.Press Ok

sadece böyle bir kutucuk çıktı altdada tamam iptal tuşu var ne yapmam gerek?? bekliyorum hemn cevap verin lütfen :(

----------Eklendi @ 13:36:05 ---------- Yazıldı @ 11:58:47 ----------

Telim kilitlendi açılmıyor:(
vede phonex telimi görmüyor

berkay3663

Üye
Hepiniz çok saoğolun elinize sağlık sonunda yapabildim :D

mklo1234

Üye
arkiler bişey soracam benimtel silver white ben ona farklı mı indirecem acil yardım.

TheMadness

TheMadness

Üye
arkiler bişey soracam benimtel silver white ben ona farklı mı indirecem acil yardım.
Renk önemli değil direk indir flashla :oke:

----------Eklendi @ 09:42:19 ---------- Yazıldı @ 09:41:35 ----------

bnde 22.14 basınca uyarı veriyor açılmıyor
telefonda resmi anna yüklü ondan olabilirmi
sadece 24.1 açılıyor

EDiT : eski sürüme düşürdüm şimdi annayı yüklücem.... dosyalar yükleniyor sağolun :D
24.1 yüklüyse direk belleye de geçebilirdin. :oke:

mklo1234

Üye
wepmaster bende orjinal annadan flahladım çok memnunum emeği geçen herkese sonsuz tşk.

avianca

Üye
arkadaşlar 24.001 orjinal tr anna var direk belleye geçebilir miyim? ve phoenix de rm596 içinde neler olması gerekiyor ? anna mı belle mi ?

oyunbazz1976

oyunbazz1976

Üye
selam benim n 8 anna benim belle geçmem için sadece bu ve bunu altın daki indirip işlemleri yapmam gerekiyor yoksa yine anna yı yüklemelimiiyim.. bi yardım tşkrlr şimdi den :tşk:

oyunbazz1976

oyunbazz1976

Üye
kardeş benim n8 anna zaten ben sadece belle çevirmem gereken işlemlerimi yapmam lazım cvp.

----------Eklendi @ 14:28:26 ---------- Yazıldı @ 13:58:25 ----------

kardeş benim n8 anna zaten ben sadece belle çevirmem gereken işlemlerimi yapmam lazım cvp.

41slayercan

Üye
Yazılanların aynısını yaptım annayı yüklemek için refurbish e bastım telefon kapandı açılmıo bidaha kaç kere denedim basılı tutuom açma tuşuna titriyo ama açmıo hiçbişi olmuo nasıl düzeltebilirim

umutap

umutap

Üye
dead phone ile flash atman gerekir.

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
dead phone ile flash

----------Eklendi @ 14:28:26 ---------- Yazıldı @ 13:58:25 ----------

Evet cihazınız da anna yüklü ise sadece video'da tarif edilenlere göre yükleme yapacaksınız..

Yazılanların aynısını yaptım annayı yüklemek için refurbish e bastım telefon kapandı açılmıo bidaha kaç kere denedim basılı tutuom açma tuşuna titriyo ama açmıo hiçbişi olmuo nasıl düzeltebilirim

Dead phone ile flash atmanız gerekiyor..

abdk27

Üye
ben bu belleye geçemiyeceğim anlaşılan bendeki sürüm 25.7 idi onun üzerine 22.14 yüklüyeyim dedim olmadı ve şimdide telde tık yok açılmıyor.acaba bir kişinin yardım etme imkanı varmı bana?? pcme girip halledebilirmiyiz ????telim kapalı bekliyorum lütfenn

imperio81

Üye
Kardeş çook teşekkürler yükledim süper oldu emegine saglık

mklo1234

Üye
arkadaşlar şuanki en iyi belle kimin ben şuanda ivo777 3.1 tr kullanıyorum ama daha iyisi var mı acaba?

Üst Alt