Anladığım kadarıyla cihazın çalışır durumda, eğer çalışıyorsa bilgisayara bağladığında USB seçim listesinden cihazını Depolama, Medya aktarımı, Nokia Ovi Suite gibi bağlayabiliyor musun? Eğer bağlanıyorsa dosya aktarımında sıkıntı var mı? Sorularıma cevabın evet ise telefonu başka bir USB porta bağlamanı yada başka bir bilgisayarda denemeni öneririm.Telefonuma ne flash ne de dead flash atılamıyor. "Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing" hatası veriyor devamlı. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi??? Ayrıca Ovi mağaza da açılmıyor artık telefonda ve çıldırmak üzereyim, format üstüne format atıyorum , ovi dosyalarını kaldırıp tekrar yüklüyorum ama sorunu bir türlü çözemedim, dead flashla scandinavia atabilsem telefona o yolla sürüm güncellemesi ve problem çözümü konusunda çok yol katedebileceğim ama bahsettiğim gibi telefonuma flash atılamıyor. Lütfen birisi bana yardım etsin.

Şu anda sızdırılan belle sadece N8 için.Kardeş bu ivo777 bellesini c6-01'e yüklemek mümkünmüdür?Değilsede yüklenebilen bir link atabilirmisin?
sonra ufak ufak belleleşmeye başladı widgetler falan geldi yavaştan.. lan dedim heralde becerdim
uzun zamandır korkuyordum bişey yaparım diye. veeeeeeee oldu. yuppie
yalnız içinden hiçbirşey kaybolmadı bu normal mi arkadaşlar. resim rehber uygulama oyun vs. herşey hala yerinde. :S
yemişim gari ayfonunu hamdıroit ini... deli akıyo elimde muhteşem denilebilir. üstelik defalarca nokia ile iletişim kurmama neden olan bir durum vardı o da halolmuş sanıyorum eğer ilk 3 dakikada yanlış görmediysem. uygulamalara değil direk kök klasöre atmak istiyordum herşeyi direk. şimdi olmuş gibi 

üstad bende N8 anna yüklü zaten sadece belleyi yüklemek yeterlimi
----------Eklendi @ 22:38:22 ---------- Yazıldı @ 22:05:18 ----------
üstad bende normal güncellemeli anna yüklü üzerine belle yüklesek olurmu