Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

mkryvz

mkryvz

Üye
alman bellesi yükleyip türkçeye çevirmeyi düşünüyordum ? o zaman direk sercantapsin arkadaşımızın videoda anlattığınımı yapmam gerekli ?
Alman bellesi mi? alman annası mı?
Eğer telefonunda orjina Türkçe Anna 24.1 varsa yapman gerekenler ilk sayfada verilen CFW Belle dosyaları ile multiupload linkindeki dosyaları indirmen ve işleme videodaki gibi devam etmendir.

----------Eklendi @ 21:37:36 ---------- Yazıldı @ 21:36:00 ----------

herhangi bir zamanda da bu formatı *#7370# yapsam telefonun bu sorunu çözülür değil mi?
Evet, ister şimdi ister daha sonra Depo hafızayı biçimlendirip, *#7370# yaptıktan sonra sorunun çözülmüş olur.

• Beğen
Tepkiler: ikaratilki

ikaratilki

Üye
çok tşk ederim şimdi çözdüm olayı :))

goldenboys072

Üye
Bu nokia anna belle diğer bir güncellemede molla olacak galiba (molla nıki nın anna sını belle di):)

goldenboys072

Üye
Henüz gps sıkıntısını çözebilmiş değilim. Dahili (tümleşik) gps hiçbir şekilde çalışmıyor. Haritalar uygulamasını açtığımda uydu bağlantısı sembolü çıkmıyor, uygulama sürekli mobil veri bağlantısı istiyor.
Türkçe Belle yüklemek isteyenlerin buna dikkat etmesini öneririm.
ben de haritalar çalışıyo da ovi mağaza çalışmıyor ne yapmam gerekiyor bilen var mı ?

----------Eklendi @ 12:41:22 ---------- Yazıldı @ 11:59:00 ----------

Arkadaşlar flaşlama işlemini yaptım hafızayı biçimlendirdim sonra format ta attım buray kadar her şey yolunda ovi suite yükledim ama açmaya çalışınca yükleniyor yazısı kalıyor ve açılmıyor ne yapmamı önerirsiniz

anlay

Üye
arkadaşlar n8 telefonuma anna yükledikten sonra ikonlarda pek sevimli gelmedi bana,alışamadımda .eski o orjinal ikonları nereden bulurum nasıl yüklerim yardım edecek varmı lütfen????

blackromeo

Üye
şimdi sevgili arkadaşlarım bişey sormak istiyorum ben bunu yapmayı düşünüyorum eğerki cesaret edip yapsam gayet güzel olucak yada yapmasamda nokıa kendi güncelleştirme olarak gönderirimi göndericekse ne zaman yakın zamanda olucaksa eğer beklicem yok göndermez mecbur kendimiz yapıcaz diyosanız bende yapıcam vericeginiz cevaplara baglı olarak bu işe giricem cevaplarınızı bekliyorum

dayanamadım başladım ama sureklı bu şekilde bir hata alıyorum

The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f151 (-2080247471)

Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs.

Sonunda basardım turkıye anna uzerıne attım su ana kadar bı sorunla karsılasmadım emegı gecen herkese tesekkur edıyorum

Anußis

Anußis

Üye
anlatım için teşekkürler gerçekten telefonum canavar oldu sağol v24 üzerine kurdum

poginaliii

Üye
emeği geçen herkese teşekkürler

komagenne

komagenne

Üye
anna belle yükledim de çok broblem çıkıyor yüklediğim uygulamalar hiç çalışmıyor oyunlarda belli bir yerden sonra atıyor yardımm...

rowel35

rowel35

Üye
anna belle yükledim de çok broblem çıkıyor yüklediğim uygulamalar hiç çalışmıyor oyunlarda belli bir yerden sonra atıyor yardımm...

bi terslik var hacı senin telde o zaman:)

ben telefonun aynı anda tüm özellikleri ile kullanıyorum tık yok. canavar gibi yani:)

mahirmete

mahirmete

Üye
arkadaşlar şimdi ben belle ye geçiş yaparsam. asırlar sonra belle ovi suite a düştüğünde ona güncelleme yapabilir miyim? bir de bu şekilde belle yüklersem garanti kapsamı ne olur bilginiz var mı?

mahirmete

mahirmete

Üye
Arkadaşlar ben bi türlü halledemedim. Benim Anna versiyonum Ovi Suite ile gelen orjinal sürüm. O yüzden navifirm den anna dosyalarını indirmedim. Ama durum böyle olunca Phonenix ile Product Code u seçmek için tıkladığımda

"Neither DP1.0 DP2.0 was not found for the Product, or the Product can not be identified" hatası alıyorm. Buradan sonra devam etmedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ayrıca Navifirm de bi türlü server a bağlanamıyor Anna dosyalarını indiremiyorm bi türlü.

mkryvz

mkryvz

Üye
Arkadaşlar ben bi türlü halledemedim. Benim Anna versiyonum Ovi Suite ile gelen orjinal sürüm. O yüzden navifirm den anna dosyalarını indirmedim. Ama durum böyle olunca Phonenix ile Product Code u seçmek için tıkladığımda

"Neither DP1.0 DP2.0 was not found for the Product, or the Product can not be identified" hatası alıyorm. Buradan sonra devam etmedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ayrıca Navifirm de bi türlü server a bağlanamıyor Anna dosyalarını indiremiyorm bi türlü.
OviSuit ile yaptığın Anna güncelemesinin üzerine kurulabilir, ancak yinede navifirm den anna dosyalarını indirmen gerekiyor.

mahirmete

mahirmete

Üye
peki şu an euro2_dg_germany yi mi indirmeliyim, yoksa artık turkey de göründüğü için euro2_dg_turkey mi?

mkryvz

mkryvz

Üye
peki şu an euro2_dg_germany yi mi indirmeliyim, yoksa artık turkey de göründüğü için euro2_dg_turkey mi?
Anna 24.1 Türkiye olanını indirmen daha yararlı olur bence. Country Variant Turkey olanlardan hangisi senin için uygunsa onu indir.

mahirmete

mahirmete

Üye
Navifirm bağlanırsa indiricem inş. Tamam dediğin gibi Germany 22.014 yerine Turkey 24.1 indiricem. Aynı işleme devam edicem

----------Eklendi @ 18:08:39 ---------- Yazıldı @ 17:03:21 ----------

Yükledim ama Siyah ekran üzerine Beyaz Nokia yazısı çıkıp kapanıyor alet. Devam etmiyor

----------Eklendi @ 18:53:33 ---------- Yazıldı @ 18:08:39 ----------

Dead Phone falan mı yapmam lazım hiç bir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim, bazı yerlerde skandinav versiyon falan yazılmış. Sormadan başlamak istemiyorm dead phone flasha. ilk mesajda yapıldığı gibi belle dosyalarını masaüstünden seçip mi yapmalıyım dead phone flash şlemini?

----------Eklendi @ 20:43:48 ---------- Yazıldı @ 18:53:33 ----------

ben yaziyo ben cevapliyo oldum aa dead phone flash ile kurtardm. Su an pr1.0 a dondum nostalji yasiyorm belle ye niyet etmisken :)

mahirmete

mahirmete

Üye
ben yaziyo ben cevapliyo oldum aa dead phone flash ile kurtardm. Su an pr1.0 a dondum nostalji yasiyorm belle ye niyet etmisken :)

distakjo

distakjo

Üye
ya ben indiriyorum navi firm de 6 tane dosya cıkıyor en fazla :S

Üst Alt