Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
hocam bellede exta saat ve klasörleştirme yapıyorum dosyayı kurtuluş40 yapcak saolsun flaşlicam bakalım güzel olcakmı :D

Evet gördüm onu :) ama şimdi teli tekrar rahatsız etmek istemiyorum. :ehe ne varsa yükledim diğer türlü sil baştan olacak herşey.. Biraz daha türkçe belle'nin tadını çıkartayım da sonra belki yüklerim bende..

mirzasinan

mirzasinan

Üye
alman annasınımı göstericem belleyi yüklerken birde 8 dosya indi 9 yerine

marsoy

marsoy

Üye
Evet gördüm onu :) ama şimdi teli tekrar rahatsız etmek istemiyorum. :ehe ne varsa yükledim diğer türlü sil baştan olacak herşey.. Biraz daha türkçe belle'nin tadını çıkartayım da sonra belki yüklerim bende..
buda türkçe ama rofs2 türkçe dosyası tabi tadını çıkar :D

mkryvz

mkryvz

Üye
alman annasınımı göstericem belleyi yüklerken birde 8 dosya indi 9 yerine
Eğer Anna 24.1 Türkçe yüklüyse alman annasına gerek yok, sadece Anna 24.1 Türkçe'nin dosyalarını indir.

----------Eklendi @ 01:27:02 ---------- Yazıldı @ 01:24:31 ----------

9. dosya RM-596_M032.44.emmc.fpsx olacak.

mirzasinan

mirzasinan

Üye
basardım zannedersem :D
evet başarmışım bende anasını belledim
emegi geçen herkeze teşekkür ederim aslında cok basit olan bir işlemmiş fakat insanlar korktukları için yapamam zannediyorlar
WebStyle teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: mkryvz ve WebStyle
mirzasinan

mirzasinan

Üye
:D Adına sevindim, flash sonrası depo hafızayı biçimlendirmeni ve teli fabrika ayarlarına *#7370# geri çevirmeni tavsiye ederim.
evet yaptım onu şimdi tek iş yatıp iş yerinde belleyi incelemek :D

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Sizin verdiğiniz Ivo777 CFW V.3.1 dimi?
urda ivo777'nin verdiği en son güncel olan(11.09.2011) var. Ben onu indirdim.(Onu kullanmayı düşünüyorum).
Ama sercantapsin arkadaşımızın hazırladığı videoda da 3.1 var. Tamam o videoya göre kurcam ben ama sürümler aynı değil. Onları zaten kendim seçebilirim de Oğuz Başar'ın hazırladığı türkçe belle dosyalarını istediğim sürümde kullanabilir miyim? Yani 3.2 kullanıcam sercantapsin arkadaşımızın hazırladığı videoya göre kurucam ve Oğuz Başar'ın türkçe belle dosyalarını kullanıcam. Oluyor yani değil mi? Yani bu türkçe belle dosyaları sadece 3.1 sürümü için değil herhangi bir sürümü için olabilir? (Aynı zamanda yeni çıkacak olanlar için de?)

ugur6565

ugur6565

Üye
arkadaşlar bana bi yardım edin orjinal anna yüklüydü bende belle yükleyecektim usp girişi yarıda kesti telefon açılmıyor lütfen yarım ne yapmam lazım

----------Eklendi @ 10:08:35 ---------- Yazıldı @ 10:07:04 ----------

acil bana bir cevap yazın lütfen

pensacola

Üye
Bende Şuan Orjinal 24 Anna Yüklü .. Direk Olarak Belle Flashlıyabiliyormuyum Yoksa Ayrıca Tekrar Anna İndirmemmi Gerekiyor Anlamadım :P

idris-tolar

idris-tolar

Üye
urda ivo777'nin verdiği en son güncel olan(11.09.2011) var. Ben onu indirdim.(Onu kullanmayı düşünüyorum).
Ama sercantapsin arkadaşımızın hazırladığı videoda da 3.1 var. Tamam o videoya göre kurcam ben ama sürümler aynı değil. Onları zaten kendim seçebilirim de Oğuz Başar'ın hazırladığı türkçe belle dosyalarını istediğim sürümde kullanabilir miyim? Yani 3.2 kullanıcam sercantapsin arkadaşımızın hazırladığı videoya göre kurucam ve Oğuz Başar'ın türkçe belle dosyalarını kullanıcam. Oluyor yani değil mi? Yani bu türkçe belle dosyaları sadece 3.1 sürümü için değil herhangi bir sürümü için olabilir? (Aynı zamanda yeni çıkacak olanlar için de?)

bu sorunun yanıtını bir verse cok iyi olur bende düşünüyorum...

ugur6565

ugur6565

Üye
arkadaşlar benim tel titriyor açılmıyor ne yapmam lazım yardım etseniz belleyi yarıda kesti ne yapmam lazım

----------Eklendi @ 11:09:06 ---------- Yazıldı @ 11:08:50 ----------

acil bir vecap lütfen

----------Eklendi @ 11:09:58 ---------- Yazıldı @ 11:09:06 ----------

nafirimden orjinal annayı yüklesem açılırmı yarım

----------Eklendi @ 11:10:41 ---------- Yazıldı @ 11:09:58 ----------

beyler bir cevap istiyorum orjinal annayı yüklesem açılırmı flaşlasam

kasap111

kasap111

Üye
usta ben yapamdım nasıl yaptın ben tel açılmıyo şimdi ne yapıcam

valla arkadaşın anlattıklarını harfiyen yaptım oldu hiç bir sıkıntı olmadı.ama herkese tavsiye ederim belle bambaşka bir keyif veriyor

• Beğen
Tepkiler: WebStyle
rowel35

rowel35

Üye
hafıza kartına yedek almışım:D numaralar geldi:D
ama şimdi olan bi sorunum var:S ekran çalışmıyor:D dokunmatiği gitti işlem yaptırmıyor:S
barcelona video programını indirdim sonra bu oldu:D napam?

----------Eklendi @ 14:59:45 ---------- Yazıldı @ 14:57:21 ----------

arkadaşlar benim tel titriyor açılmıyor ne yapmam lazım yardım etseniz belleyi yarıda kesti ne yapmam lazım

----------Eklendi @ 11:09:06 ---------- Yazıldı @ 11:08:50 ----------

acil bir vecap lütfen

----------Eklendi @ 11:09:58 ---------- Yazıldı @ 11:09:06 ----------

nafirimden orjinal annayı yüklesem açılırmı yarım

----------Eklendi @ 11:10:41 ---------- Yazıldı @ 11:09:58 ----------

beyler bir cevap istiyorum orjinal annayı yüklesem açılırmı flaşlasam

bak forumda dead phone flashlama var. navifirmden pr1.0 dosyalarını indir. videoyu iyice seyret. flashlamayı yap.sonra germany anna yı kur sonra da belleye yükselt.
dün benim başıma da geldi ama telaş yapma işe yaramıyor:)

----------Eklendi @ 15:01:43 ---------- Yazıldı @ 14:59:45 ----------

bu arada ekran sorununu da çözdüm:D noluyo bana yaw:):):):):)

pensacola

Üye
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products Bende Phonenix in içinde Products diye bir dosya yok :)

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi

Evet 3.1 sürümü ancak bu türkçe yama 3.1 sürümüne göre uyarlanmış. Ayrıca ivo'nun çıkartmış olduğu 3.2 sürümü çok sorunlu daha önce yükledim kesinlikle tavsiye etmiyorum. En stabil sürüm şu an için 3.1 dir. Benim konu da verdiğim ivo'nun 3.1 sürümü üzerinden belle ye geçmeniz daha sağlıklı olur..

Bende Şuan Orjinal 24 Anna Yüklü .. Direk Olarak Belle Flashlıyabiliyormuyum Yoksa Ayrıca Tekrar Anna İndirmemmi Gerekiyor Anlamadım :P

Orjinal Anna'nın üstüne yükleyen arkadaşlar da var. Bir problem yaşamamışlar.. Ben alman annası sürümü ile anlatım yaptım sadece..

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products Bende Phonenix in içinde Products diye bir dosya yok :)

Öyle bir dosya yok zaten "Products" adında klasör var. O klasörün içine "RM-596" adlı klasörü anna dosyaları ile (anna dosyaları rm-596 adlı klasörün içinde olacak.) birlikte kopyalamanız gerekmektedir.

musti_md

Üye
[/URL] Hocam şöle bi hata alıyorum yardım edermisiniz yada tr orjinal annanın üzerine belle atmayıda bi tarif edermisiniz

FastBreaker

FastBreaker

Üye
arkadaşlar ben 24.1 i kullanıyorum belle kursam olur mu ? illa 22.14 mü gerekli ?

rowel35

rowel35

Üye

Üst Alt