ben simdi türkçe annanın üzrrine senin bu birinci sayfada dediklerini yaparsam oluyomubirde sekiz dosya iniyorOrjinal anna'nın üzerine yükleyenler de var. Video'yu takip edebilirsiniz..
Ben orjinal annanın üzerine flashladım herhangi bi sorun yok ilk sayfada anlatılanlarda anna flashı atmadan direk belleye olan yerden başla uygulamaya sorunsuz çalışıyor.ben simdi türkçe annanın üzrrine senin bu birinci sayfada dediklerini yaparsam oluyomubirde sekiz dosya iniyor
o kısım nerden başlıyor pekiBen orjinal annanın üzerine flashladım herhangi bi sorun yok ilk sayfada anlatılanlarda anna flashı atmadan direk belleye olan yerden başla uygulamaya sorunsuz çalışıyor.
"RM-596" klasörünün içindeki anna dosyaları olduğu gibi orada kalacak. Orayı hiç karıştırmayın. Şimdi aşağıda verecek olduğum Ivo777 CFW' si olan V.3.1 sürümünü bilgisayarınıza indirin. Masaüstüne "Belle" adı altında konu açın 4 adet dosyayı orayı atın..
Ivo777 CFW' si V.3.1
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İndirme işlemi bittikten sonra hemen ardından Oğuz Başar ustamızın belleyi tr ye çevirmiş olduğu 2 adet dosyayı ise buradan indiriniz.
içinden çıkan 2 adet dosyayı az önce masaüstüne indirdiğimiz belle klasörünün içine girip değiştirin dosyalar değiştirilsin mi şeklinde uyarı verir. Evet yapıp değiştirme işlemini bitirin. Aşağıda resimde görüldüğü üzere 4 adet belle dosyaları hali hazırda bulunsun..
Şimdi tekrar telefonunuzu bilgisayara bağlayın. Ardından "Phoenix" programını çalıştırın. Aynı şekilde tekrar resimde anlattığım üzere 6.resime kadar olan yolu takip edin.. Ardından sakın "Refurbish" butonuna felan tıklamayın.
Aynı resimdeki gibi işlemleri gerçekleştirin.
ve hemen ardından aşağıdaki video'yu çok dikkatli inceleyin. Uzantılarına göre değiştirip "Update Software" butonuna basmanız yeterli olacaktır.. (Biz belle dosyalarını masaüstüne attığımız için dosyaları değiştirirken masaüstüne gidip belle klasörünün içinden alacaksınız..)
Ayrıca video'yu istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Bana sormanıza gerek yok..
Yükleme işlemi bittikten sonra 25 den geriye doğru saymaya başlayabilir. Bu da telefon kapalı konumunda olduğu için usb yi bulamadığından kaynaklanıyor. Ama önemli değil 25 den geriye doğru sayıp bitirmesini bekleyin. Error şeklinde uyarı hatası verecektir. Yeniden dene ve ya çık yazısını görene kadar durun Ondan sonra Cancel (İptal) yapıp yüklemeyi bitirin. Sonra güç düğmesine basılı tutup telefonu açın..
Daha sonra dosya yöneticisinden depo hafızasını biçimlendirin ve sonrasında ise *#7370# yapıp telefonunuza format atın. (O kadar işlemden sonra telefon rahatlasın.)
Hayırlı uğurlu olsun artık canavar bellenize kavuştunuz.sürç-i lisan ettiysek affola. Başka türlü anlatılamazdı herhalde..
Ayrıca takıldığınız bir yer olursa konu altından yazabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..
"RM-596_M004.44.emmc.fpsx" navfirm de yok:S isterseniz ekran görüntüsünü de koyabilirm.
1- ben tüm sayfaları okudum. şu soruya net cevap gelmemiş gördüğüm ya da anladığım kadarıyla, "orjinal türkçe anna'sına belle nasıl yüklenir?"
2- navfirm den dosyayı tüm ülkeler içerisinde aradım desem yeridir. yok RM-596_M004.44.emmc.fpsx ... nereden bulacağız. bu dosya belle için gerekiyordu 1.msjda yazılan bu şekildeydi. bu olmadan dolayısı ile belleye geçiş yapamayız anladığım kadarı ile. bu dosyanın bulunduğu bir yer var mı? bilgi...
3- msj 1 de navfirm ekran görüntüsü ile sizin vermiş oldğnz navfirm linki farklı. bende navfirm de 8 dosya çıkıyor. hepsinde 8 sanırım. ancak 9 olmalı diyor arkadaşım ve klasörleri de listelemiş zaten. artı, navfirm deki o ekran görüntüsünde seçmeli ben de ise toplam zaten 8 klasör gözüküyor. dolayısı ile seçmeli değil.
bilgi verirseniz İLK FLAŞımı atıp artık annasından kurtulcam. gece çalışıyorum. konuyu takip ediyorum. cevap bekliyorum .
saygılar.

ama sonunda biraz karışık olsada hallettim 

sonuç? annalı telefon gitti deadphone geldi
yapabilecek olan?
bişiler oluyor. çözüm yolu varmıdır?Konuyu; tam 2 saat boyunca her satırını dikkatlice okudum. Phoenix kullanımakla ilgili bir sıkıntım yok.
Sadece bir kaç sorum olacak;
1. Java uygulamalarında sıkıntı var mı? ( Benim için son derece önemli..! )
2. Anna 24.1 Türkçe üzerine kuran arkadaşlar, eğer bir sıkıntı doğarsa yardımcı olabilirler mi?
İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.
herhangi bir java uygulamasında veya flashlarda bir sıkıntı yaşamadım şimdilik..sorun çıkacak olursada eğer yardımcı olabileceğim bişey olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım,yinede tercih senin..belle içinde şunu söyleyebilirim nokia belle ile bu sefer tam 12 den vurmuş kendine yakışanı hakkıyla yapmış asla pişman olmayacağınızı düşünüyorum...

İlgin için teşekkürler, daha önce belle ingilizce olanını kullanıyordum. Bazı Javalarda sıkıntı vardı.
Şuan gerekli anna 24.1 dosyalarını indiriyorum. Ardından kuruluma geçeceğim.
Eğer sende bencileyin bu gece buradaysan yardımına ihtiyacım olabilir.![]()
Elimden geldiği kadar yardım ederim gece 1-2 ye kadar burdayımBunu duyduğuma sevindimElimden geldiği kadar yardım ederim gece 1-2 ye kadar burdayım

msjlar da attm. sonra şirkete geldim. telefon bana ben ona bakıyorum. sakince tekrar yaptm en baştan. dead phone dan başladım. OLDU. anna yaptım. OLDU. belle yaptım O DA OLDU.