Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
ayarlarım hiç değişmedi heralde süper bişi oldu orijinal anna üzerine kurdum :) tşkler size de

rowel35

rowel35

Üye
bu belle varyaaaaa.... abi telefona aşık oldum resmen yeniden:) süper oldu canavar.ç çok çok hızlandı ve forumda okuduğum kadarıyla bazı sorunlar yaşanmış 3g ile nete bağlanırken veya donma resetlenme gibi, ben telefonun annasını ağlattım bugün. banamasın demedi. bi ara sadece dokunmatiği kasıldı işlem yaptırmadı. içerisindeki virüs prosu virüs tespit etmiş meğersem::):):)

geçmeyen varsa elini çabuk tutsun, webstyle ya tekrar teşekkür ederiz. ayrıca türkçeleştirmesini yapan abimizede eline sağlık hiç bir hata yok.

• Beğen
Tepkiler: WebStyle
karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
bu f-secure kaldırılmıyor hatalı kaldırma diyor onu nasıl halletcez :)

thesenol

Üye
Bende Şuan Orjinal 24 Anna Yüklü .. Direk Olarak Belle Flashlıyabiliyormuyum Yoksa Ayrıca Tekrar Anna İndirmemmi Gerekiyor Anlamadım :P

Deneme :D ben denedim gitti tlf öldü 24 ken denemeyin v22 yi yükleyim kurdum belleyi süper bişi oldu tlf

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
yo ben kurdum gayet güzel oldu 24.1 üstüne sadece eksiklikler var o daa beta olmasından

pensacola

Üye
Belle yi Yükledim .. *#7370# Yaptım beş dakikadır bekliyorum telefon açılmadı Ekranda Büyük Nokia Yazısı Gerisi Yok ... Nedendir ?*

Açıldı Oh Beaa :P Türkçe Belle Oldu.. Valla Şuan Bir Problem Yok Gibi 24.01 in annanın üstüne kurdum .. öldü derken randımanmı vermedi hiçmi açılmadı telefon söylermisiniz ?

firfir79

firfir79

Üye
merhaba arkadaşlar
1 haftadır forumu ve konuyu takip ediyorum
bu anna dediğiniz yazılımı bende yükledim. pek hoşnut değilim. ve belleyi yüklemek istiyorum
konunun en başında anlatıldığı gibi navifirmdeki alman anna dosyalarını3 günlük uğraş sonucu bilgisayarıma indirdim.(yalnız benim yüklediğim anna ovi mağazadan olan türk annası )
flashlamak istedim alman annasını ve belleyi kurmak istedim. firmware update yaptığımda karşıma şöyle bir hata çıkıyor "Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the Product, or the Product cannot be identified "
alt kısımdada RM-596 / 024.001 , V 92_11w29. 20.07.2011 var
acaba türk annasının üzerine flashlamak istediğim için mi yapıyo bunu.
tekrardan türk annasının dosyalarını mı indirmem gerekiyor
yardımcı olursanız sevinirim...

Mayk29

Mayk29

Üye
suan navifirm e baktım 24 olanında turkiye belle cıkm ıs nedir durum anna yok ama 22 olan da ne iş yükleyelimmi_

pensacola

Üye
İphone de Gelen Aramaları Cevaplama Modu Belledede Varmı ?* Yoksa Nasıl Elde Ederiz ?* :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Evet 3.1 sürümü ancak bu türkçe yama 3.1 sürümüne göre uyarlanmış. Ayrıca ivo'nun çıkartmış olduğu 3.2 sürümü çok sorunlu daha önce yükledim kesinlikle tavsiye etmiyorum. En stabil sürüm şu an için 3.1 dir. Benim konu da verdiğim ivo'nun 3.1 sürümü üzerinden belle ye geçmeniz daha sağlıklı olur..
Peki.Teşekkürler.Tavsiyen için dee :))

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Hocam şöle bi hata alıyorum yardım edermisiniz yada tr orjinal annanın üzerine belle atmayıda bi tarif edermisiniz

Dosya yolunun doğru olduğundan emin misiniz? Aynı bu şekilde olması gerekiyor.. C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596

arkadaşlar ben 24.1 i kullanıyorum belle kursam olur mu ? illa 22.14 mü gerekli ?

Olur.

bu f-secure kaldırılmıyor hatalı kaldırma diyor onu nasıl halletcez :)

Önce programı devre dışı bırakın sonra uygulamalar dan programı kaldırın. Sorun düzelecektir..

Belle yi Yükledim .. *#7370# Yaptım beş dakikadır bekliyorum telefon açılmadı Ekranda Büyük Nokia Yazısı Gerisi Yok ... Nedendir ?*

Açıldı Oh Beaa :P Türkçe Belle Oldu.. Valla Şuan Bir Problem Yok Gibi 24.01 in annanın üstüne kurdum .. öldü derken randımanmı vermedi hiçmi açılmadı telefon söylermisiniz ?

Format işlemi biraz geç sürüyor. Biraz sabırlı olmak gerekiyor. :)

merhaba arkadaşlar
1 haftadır forumu ve konuyu takip ediyorum
bu anna dediğiniz yazılımı bende yükledim. pek hoşnut değilim. ve belleyi yüklemek istiyorum
konunun en başında anlatıldığı gibi navifirmdeki alman anna dosyalarını3 günlük uğraş sonucu bilgisayarıma indirdim.(yalnız benim yüklediğim anna ovi mağazadan olan türk annası )
flashlamak istedim alman annasını ve belleyi kurmak istedim. firmware update yaptığımda karşıma şöyle bir hata çıkıyor "Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the Product, or the Product cannot be identified "
alt kısımdada RM-596 / 024.001 , V 92_11w29. 20.07.2011 var
acaba türk annasının üzerine flashlamak istediğim için mi yapıyo bunu.
tekrardan türk annasının dosyalarını mı indirmem gerekiyor
yardımcı olursanız sevinirim...

Muhtemelen dosya yolunu bulamıyor. O yüzden bu hatayı alıyorsunuz. Buraya C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 anna dosyalarını atın..

suan navifirm e baktım 24 olanında turkiye belle cıkm ıs nedir durum anna yok ama 22 olan da ne iş yükleyelimmi_

Belle şu an için navi de yok. 24 olan anna sürümü

falcons58

falcons58

Üye
bi sorum olacak bu dungeon hunter 2 oyununda itemleri çıkarınca tekrar geri giyilmiyor equip tuşu pasif oluyor ve transmute seçeneği hiç çıkmıyor annadan sonra oldu bu bellede de aynı sorun var sadece telefonun dilini ingilizce yaparsam düzeliyor bunun acaba başka bi çözümü var mıdır?:hmmm

firfir79

firfir79

Üye
Muhtemelen dosya yolunu bulamıyor. O yüzden bu hatayı alıyorsunuz. Buraya C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 anna dosyalarını atın..

aynen sizin dediğiniz gibi yaptım. ilk önce dosyaları tektek indirdim navifirmden. masa üstünde navifirm içinde "fw" klasörüne indi. oradan masaüstünde RM*596 klasörü oluşturdum. oraya aldım dosyaları. sonra bu klasörü kopyalayıp dediğiniz yere yapıştırdım. fakat bu hatayı verdi yine.28 nci sayfada bi arkadaş phonex i kaldır tekrar kur demiş. onuda yaptım ama yine aynı hatayı verdi.
bi yerde bi yanlışlık yapıyorum ama nerde acaba

falcons58

falcons58

Üye
aynen sizin dediğiniz gibi yaptım. ilk önce dosyaları tektek indirdim navifirmden. masa üstünde navifirm içinde "fw" klasörüne indi. oradan masaüstünde RM*596 klasörü oluşturdum. oraya aldım dosyaları. sonra bu klasörü kopyalayıp dediğiniz yere yapıştırdım. fakat bu hatayı verdi yine.28 nci sayfada bi arkadaş phonex i kaldır tekrar kur demiş. onuda yaptım ama yine aynı hatayı verdi.
bi yerde bi yanlışlık yapıyorum ama nerde acaba

Dosya adını burdaki gibi yanlış yazıyor olmayasın RM*596 değil RM-596 olacak

pensacola

Üye
İphone de Gelen Aramaları Cevaplama Modu Belledede Varmı ?* Yoksa Nasıl Elde Ederiz ?* Diye Sormuştum Ama Kimse Cevaplamamış :)

mirzasinan

mirzasinan

Üye
arkadaşlar bende türkçe orjinal anna yüklüydü bende sizin gibi cok sordum ve farkettimki aslında ilk sayfayı dogru okudugun zaman hersey yazıyor orda ikisininde nasıl yüklenecegi anlatmış arkadaşımız alman anna dosyalarını indirin 8 adet olsun birşey olmaz lazım onlarda ama anna yüklü olan arkadaşlar dosyaları aynı yerlere gösterildiği gibi kopyalayıp ikinci kısımdan başlayacaklar belle dosyalarının indirildigi yerden işte bukadar

firfir79

firfir79

Üye
Dosya adını burdaki gibi yanlış yazıyor olmayasın RM*596 değil RM-596 olacak
yok dostum buraya yazarken yanlıs yazmısım. dosyalar ınerken navıfırm ıcınde "fw" adlı bı klasore ındı ben oradan masa ustune aldım bı yerde bı hata var ama cozemedım hafta sonunda msn uzerınden yardım edebılırsenız sevınırı[email protected]

thayfuns

Üye
kardeşim çok tşk ederim ben zaten anna'yı güncellemiştim netten . şimdi o bölümü atladım sadece belle yükledim kontrol ediyorum bakalım :) tekrar sağolasın .

----------Eklendi @ 16:37:11 ---------- Yazıldı @ 14:51:01 ----------

evet arkadaşlar işletim sistemi anna olanlar sadece videodakileri yapsın. bi daha annayı kurmaya gerek yok zaten tğrkiye içinde anna güncelleme olarak veriliyor . belle işletim sistemi güzel hızlı ama özellikleri anna gibi değil anna'da çok fazla proğram var onaylanmış yani kullanılabilir ama belle daha bitmeden almışlar :=) yani kısacası bana proğram lazım değil derseniz hız isterseniz belleyi kurun . hayok ben herşeyim tam olsun diyorsanız da ANNA'yı öneriyorum ...

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
yok denedim dijitürk web tv de kaldırılmıyor ya o ikisini kaldırsam süper olacak çok gereksizler nerden geldi anlamadım :)

gokser01

gokser01

Üye
arkadaşlar bende belle sürümüne geçtim,gerçekten çok güzel ve hızlı ayrıca emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim.web browser dan bazen atıyo sizlerde de oluyomu?

Üst Alt