birsey sorucam diyorsunuzki dead phone yaparsaniz servis bunu anlar ve garanti disi kalir. benim suan telefonumda bi sorun var (acildiktan sonra sistem hatasi uyarisi) goze batmiyor sorunda cikarmiyor ama flashlamak istiyorum. ama anlamak istedigim telefonu flasladigimda c: d: gibi sistem suruculeride formatlaniyormu? yoksa uzerinemi kuruluyor. ben formatlanip sifirlansin istiyorum. bunun icin dead phone mu yapmam gerekiyor?
ben yukldm. Ama ovi ve bazı progRamlar çalşmyo. Bazende telfndan çektgm fotolar gözükmyo. Bide telfnumda ne var ne yok hepsini sildi süpürdü. Numaralarm bile gtti. Keşke orgnal sürümünü bekleyseydm.. Arada kasıyo bide. Yanlış mi yükldm yaw?
Kısaca 603,700 ve 701 cihazlarda belle yüklü olduğunu şubat ayı içerisinde Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7, ve Nokia Oro bu cihazlar da belleyi güncelleyebilecekler diyor sanırım. Önce çin'de başlanacak galiba çindeki üretim merkezlerindeki N8 , C7 ve C6-01 Belle yüklü cihazlar satışa çıkartıldığını yazıyor. Daha sonra tüm dünya da bu güncellemeden yararlanabilecek gibisinden birşeyler yazıyor.
Kısaca 603,700 ve 701 cihazlarda belle yüklü olduğunu şubat ayı içerisinde Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7, ve Nokia Oro bu cihazlar da belleyi güncelleyebilecekler diyor sanırım. Önce çin'de başlanacak galiba çindeki üretim merkezlerindeki N8 , C7 ve C6-01 Belle yüklü cihazlar satışa çıkartıldığını yazıyor. Daha sonra tüm dünya da bu güncellemeden yararlanabilecek gibisinden birşeyler yazıyor.
belki cevabı verilmiştir ama bi soru soracağım, Anna 25.008 yükl bende. Belle yi nasıl yükleyeceğim? Orijinalini bekle demeyin çünkü orijinali gelse ingilizce olacak telefon. (Hale hazırda ingilizce zaten)
belki cevabı verilmiştir ama bi soru soracağım, Anna 25.008 yükl bende. Belle yi nasıl yükleyeceğim? Orijinalini bekle demeyin çünkü orijinali gelse ingilizce olacak telefon. (Hale hazırda ingilizce zaten)