merenk
Üye
Kartvizitlerini daha önceden ovi suit ile veya telefondan depo hafızasına kopyalayıp bilgisayara yedeklemen gerekirdi. Bu işlemleri yapmadıysan bütün rehberin gitmiş demektir.şimdi herşeyim tamamdır. bi sorum olacak.
belleye geçtik. dolayısı ile hiçbirşeyimiz kalmadı telde.
ben daha önce mass memory yani dahili hafızayı 16gb olanı kopyaladım.
bu klasörün içerisinde kartvizit gibi şeyler varmıdır? varsa bunlar nerdedir artı var ise kopyalarsak gelir mi? çünkü ben bi salaklık ettim kartvizitlleri kopyalamadım
kartvizitlerini daha önceden ovi suit ile veya telefondan depo hafızasına kopyalayıp bilgisayara yedeklemen gerekirdi. Bu işlemleri yapmadıysan bütün rehberin gitmiş demektir.
merhaba arkadaşlar belle yükledim herşey güzel hoş ama 3g kullanınca tel kendine reset atıyor, ovi web falan kullanınca.ama wifi den bağlanınca sorun yok. nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Yüklemiş olduğum Ivo777 3.1 bellesinde (Türkçe) ilk yüklediğimde birini aradığımda karşı taraf telefonu açtığında ve kapattığında titreşimli uyarı çalışıyordu. Bazı uygulamalardaki sorunlardan dolayı *#3370# yaptım. Şimdi uygulamalar düzeldi, fakat titreşimli uyarı olayı çalışmıyor. Neden olabilir? Çözemessem yeniden flash atacağım bu gidişle.
ey dostlar
şimdi sabahtan beri çıldırma noktasındaydım. telefon öldü hattamsjlar da attm. sonra şirkete geldim. telefon bana ben ona bakıyorum. sakince tekrar yaptm en baştan. dead phone dan başladım. OLDU. anna yaptım. OLDU. belle yaptım O DA OLDU.
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.
kardeşim webmaster, izmirdesin ziyaretine geleceğim
webstyle emeğine sağlık...
Bilgisayarına bir bakalım, belki daha önce yedeklemişsindir1 bardak soğuk su içeyim en iyisi
1 bardak soğuk su içeyim en iyisi
WebStyle başta olmak üzere herkesin ellerine emeklerine sağlık. Ben de 24.1 TR annası üzerine 3.1 Belle yüklemiştim Türkçe dil seçeneği olmadan, sadece Tr Klavye yamasıyla. Oviden TR için olan uygulamaları indiremediğim için şimdi Tam TR Belle yüklemeyi deneyeceğim Firmware Update ile. Umarım bir sorun çıkmaz. Dead Phone flash atamayanlar NO CONNECTION seçili olması gerektiğini unutmasınlar. Belle gerçekten kullanırken zevk aldığınız bir OS olmuş. Bazı çalışmayan uygulamaları(Skype, Opera 11...) da halletse ivo777 tadından yenmez.
Benimde senin gibi olmuştu, ancak biraz yavaşlama yaşayınca depo hafızasına ve telefona format attım geçti.arkadaşlar İngilizce(Türkçe klavye yamalı) Bellenin üzerine bu konudaki Tam TR Belle yi Firmware Update ile flashladım. Dosyalarımın hiçbiri gitmedi, programlarım ayarlarım hepsi duruyor maşallah. Bir sorun çıkar mı ilerde ? Baya bi program oyun yüklemiştim, kalması sevindirici ama bir o kadar daha yükleyip de ilerde sorun yaşayacaksam şimdiden sağlam bir format atmam gerekir mi sizce ? Elbette tavsiye edilir ama olmazsa da olur mu ?
arkadaşlar İngilizce(Türkçe klavye yamalı) Bellenin üzerine bu konudaki Tam TR Belle yi Firmware Update ile flashladım. Dosyalarımın hiçbiri gitmedi, programlarım ayarlarım hepsi duruyor maşallah. Bir sorun çıkar mı ilerde ? Baya bi program oyun yüklemiştim, kalması sevindirici ama bir o kadar daha yükleyip de ilerde sorun yaşayacaksam şimdiden sağlam bir format atmam gerekir mi sizce ? Elbette tavsiye edilir ama olmazsa da olur mu ?
SPB Shell'de, İşCep'te kasılmalar yaşadım. Benim pek oyunlarla aram yok maalesefnerelerde yavaşlama yaşamıştın peki ? ben de oralara dikkat edeyim de, çok geç kalmadan formatlıyayım. Bir de acaba psikolojik olarak yavaş gelme olabilir mi yoksa hakkaten gözle görülür fark var mıydı ? Çok sağol şimdiden.
O halde ikimize de hayırlı olsunİşcep eskisinden hızlı çalışıyodu neredeyse :P ama menüde kinetic scrollingde biraz takılmalar hissediyodum. telefon fabrika ayarlarına geri döndüm biraz rahatladı hakkaten. İyi artık tam anlamıyla rahatlıkla bütün uygulamalarımı yükleyip ayarlarımı yapabilirim. bir aydır hovarda yaşadığım N8 hayatımdan sonra artık Belle 3.1 TR ile dünya evine girip, Firmware'imin erkeği olucam.
suan bende yuklemeye calısıyorumda turkce anna üzerinden takıldım bır yerde yaaa yardımcı olmazmısınız
Elimizden geleni yaparız.suan bende yuklemeye calısıyorumda turkce anna üzerinden takıldım bır yerde yaaa yardımcı olmazmısınız
Nerede takıldınız? Detaylı bir şekilde anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?