Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Sponsorlu Bağlantılar

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
C7 icin 2 gun icinde Belle gelecek. Gelismeleri bu topic altindan paylasacagim.

onrkbrs

onrkbrs

Üye
arkadaşlar belleyi kurmak istiyorum ama daha önce tlfna hiç flaş atmadım ve açıkçası gerekli programlarda bende mevcut değil ivo 3,1 kullanmak istiyorum umarım menü falanda türkçedir yardımcı olabilirmisiniz linklerinde hangi sayfada olduğunu bulamadım...

----------Eklendi @ 14:50:22 ---------- Yazıldı @ 14:45:09 ----------

arkadaşlar belleyi kurmak istiyorum ama daha önce tlfna hiç flaş atmadım ve açıkçası gerekli programlarda bende mevcut değil ivo 3,1 kullanmak istiyorum umarım menü falanda türkçedir yardımcı olabilirmisiniz linklerinde hangi sayfada olduğunu bulamadım...

-sunrise-

-sunrise-

Üye
c7 için olan belliyi bekliyorum fakat türkçe klavye için olan programı göremedim ben :)

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
-sunrise- isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için -sunrise- isimli Üyenin eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir. diyor. Ozel mesaj almak icin mesajlarini silmen gerek.

Mesajda yazdigimi buradan yazayim "c7 icin henuz belle yok. Aman diyim flash falan atma sakin c7'ye."

• Beğen
Tepkiler: -sunrise-
FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
İlk mesaja dead phone flash nasil atilir videosu ekledim.

firfir79

firfir79

Üye
merhaba arkadaşlar, bu konuyada yazmak zorunda hissettim kendimi kusura bakmayın lütfen. belki burada derdime derman bulurum umarım
sorunum şu; telefonuma ( N8 ) belle yüklemek istiyorum. dosyalarını, programlarını gerekli ne varsa bilgisayara indirdim. flashlama işlemine başlıyor pc ve doğal olarak telefonum kapanıyor ve benim sorunum burada başlıyor. telefon kapanınca pc görmüyo ve flashlamayı bitirmiyor. 2 dk sonra falan telefonum kendi kendine açılıp normal çalışmaya devam ediyor.
flashlama esnasında ( programları kaldırıp kurdum ve tekrar denedim ) NOKİA USB ROM diye bi driver yüklemeye çalışıyor fakat tel kapalı olduğu için bu driverı yükliyemiyor.
sanırım bunu yüklediğim zaman sorunu çözeceğim.
bu derdime derman olabilecek bi yardım bekliyorum arkadaşlar
şimdiden teşekkürler

onurandamy

Üye
arkadaşlar sony ericsson vivazada yüklenirmi bu sadece n8 veya sadece nokia yayamı yükleniyo bilgi verirmisiniz?? lütfennnn bide vivaz symbian s60v5 olurmu buna

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
arkadaşlar sony ericsson vivazada yüklenirmi bu sadece n8 veya sadece nokia yayamı yükleniyo bilgi verirmisiniz?? lütfennnn bide vivaz symbian s60v5 olurmu buna

Yüklenmez. Henüz C7'ye bile yüklenmiyor. Sadece N8'e özel bir yazılım şu an için. C7 için de çıkmak üzereydi yanlış hatırlamıyorsam.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar, bu konuyada yazmak zorunda hissettim kendimi kusura bakmayın lütfen. belki burada derdime derman bulurum umarım
sorunum şu; telefonuma ( N8 ) belle yüklemek istiyorum. dosyalarını, programlarını gerekli ne varsa bilgisayara indirdim. flashlama işlemine başlıyor pc ve doğal olarak telefonum kapanıyor ve benim sorunum burada başlıyor. telefon kapanınca pc görmüyo ve flashlamayı bitirmiyor. 2 dk sonra falan telefonum kendi kendine açılıp normal çalışmaya devam ediyor.
flashlama esnasında ( programları kaldırıp kurdum ve tekrar denedim ) NOKİA USB ROM diye bi driver yüklemeye çalışıyor fakat tel kapalı olduğu için bu driverı yükliyemiyor.
sanırım bunu yüklediğim zaman sorunu çözeceğim.
bu derdime derman olabilecek bi yardım bekliyorum arkadaşlar
şimdiden teşekkürler

Dead phone flash atmayi denedin mi?
ilk mesajda videosu var.

firfir79

firfir79

Üye
Dead phone flash atmayi denedin mi?ilk mesajda videosu var.
evet onuda denedım fakat oradada hata alıyorum hata mesajını symbıan belle ve anna n8 e nasıl kurulur konusunda rowel35 arkadasıma dun aksam yazmıstım (sondan bı oncekı sayfada olmalı) telefona bu belleyı gercekten kurmak ıstıyorum ve yardımlarını 4 gozle beklıyorum :) sımdıden tesekkurler

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
dead phone flashta, telefonunu kapaman gerekir. usb'ye taktiginde kapali oldugundan emin ol. USB kablosunu takinca kapali telefon acilabilir. Sen zannedersem dead phone flashi telefon acikken atmaya calisiyorsun. Telefonun kapali oldugundan iyice emin olup, videoda anlatildigi gibi tekrar dener misin?

----------Eklendi @ 19:03:38 ---------- Yazıldı @ 19:02:51 ----------

Bir de su an telefonda hangi versiyon var? neyin uzerine Belle kurmaya calisiyorsun?

firfir79

firfir79

Üye
dead phone flashta, telefonunu kapaman gerekir. usb'ye taktiginde kapali oldugundan emin ol. USB kablosunu takinca kapali telefon acilabilir. Sen zannedersem dead phone flashi telefon acikken atmaya calisiyorsun. Telefonun kapali oldugundan iyice emin olup, videoda anlatildigi gibi tekrar dener misin?----------Eklendi @ 19:03:38 ---------- Yazıldı @ 19:02:51 ----------Bir de su an telefonda hangi versiyon var? neyin uzerine Belle kurmaya calisiyorsun?
anna turkce var ovı magazadan ındırdım dead flashı atarken once telı kapatıyorum 3 defa tıtrıyor, usb den taktıgımda bıp dıye bı ses gelıyor sarj olmaya baslıyor fakat tel acılmıyor kapalı kalıyor acaba once kapatıp sonra pc ye baglayıp acıp tekrar kapatarak denesem mı

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
O gelen bip sesi, acildigi icin gelebilir. Ondan tekrardan kapat. En azindan 3 kere titresin telefon.

firfir79

firfir79

Üye

İsmail Çolak

Üye
çok şarj yiyor biraz az yese 10 numara sistem, sırf şarj yüzünden geri pr 1.2 ye döndüm.

firfir79

firfir79

Üye
malesef arkadaşım :)
bu şekildede olmadı malesef. benim ya bilgisayarda bi sıkıntı var, yada driver yüklemesinde bi sorun var.

The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

bu şekilde hata verdi yine. malesef ben bu işi beceremicem herhalde :(
artık vazgeçiyorum, teli servise götürüp normal sürümüne (14.02) döndürmelerini isticem.
herkese teşekkür ederim arkadaşlar. bu iş benim gibi acemilerin işi değilmiş malesef....

n000k

n000k

Üye
malesef arkadaşım :)
bu şekildede olmadı malesef. benim ya bilgisayarda bi sıkıntı var, yada driver yüklemesinde bi sorun var.

The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

bu şekilde hata verdi yine. malesef ben bu işi beceremicem herhalde :(
artık vazgeçiyorum, teli servise götürüp normal sürümüne (14.02) döndürmelerini isticem.
herkese teşekkür ederim arkadaşlar. bu iş benim gibi acemilerin işi değilmiş malesef....
hangi phoneix sürümünü kurdun pc ye? ben 2010 kullanıyorum.. ilk başta 2011 kurdum ama onunla hata aldım hep.. sonra 2010 kurdum.. phoneix i değiştir.. birde pc de güvenlik duvarını, antivirüs programlarını devre dışı bırak öyle dene.. sen bu hatayı ne zaman alıyorsun flaş başlarkenmi yoksa flaş %90 olup sonra 25 ten saymaya mı başlayıp en sonundamı bu hatayı alıyorsun?

----------Eklendi @ 23:06:33 ---------- Yazıldı @ 23:04:29 ----------

çok şarj yiyor biraz az yese 10 numara sistem, sırf şarj yüzünden geri pr 1.2 ye döndüm.
dead flaş at ilk önce scandinavia ya dön ondan sonra tekrar belle yükle .. benimde ilk yüklediğimde öyle yapmıştı.. dead flaş attım sonra tekrar belle yükledim.. şarj olayı düzeldi..

İsmail Çolak

Üye
hangi phoneix sürümünü kurdun pc ye? ben 2010 kullanıyorum.. ilk başta 2011 kurdum ama onunla hata aldım hep.. sonra 2010 kurdum.. phoneix i değiştir.. birde pc de güvenlik duvarını, antivirüs programlarını devre dışı bırak öyle dene.. sen bu hatayı ne zaman alıyorsun flaş başlarkenmi yoksa flaş %90 olup sonra 25 ten saymaya mı başlayıp en sonundamı bu hatayı alıyorsun?

----------Eklendi @ 23:06:33 ---------- Yazıldı @ 23:04:29 ----------

dead flaş at ilk önce scandinavia ya dön ondan sonra tekrar belle yükle .. benimde ilk yüklediğimde öyle yapmıştı.. dead flaş attım sonra tekrar belle yükledim.. şarj olayı düzeldi..

ne kadar gidiyor şuan senin cihazın şarjı

firfir79

firfir79

Üye
flasha başlarken alıyorum arkadaşım bu hatayı, her seferinde aynı şey. tam 1 haftadır uğraşıyorum bi türlü olmuyor.
2010 phoenix sürümünü nerden bulabilirim

Üst Alt