Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Sponsorlu Bağlantılar

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
gps çalışmıyor bende sızde nasıl

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
bendede oyle ancak ınternet kapalı ıken hıc bız zaman konumumu bulamıyor ınternet acık olunca buluyor ? daha eskı surumde ınternet kapalıyken gps ıle buluyordu acıkcası kafamı kurcalıyor

mersin112

Üye
Downgradeden sonra telefonu kapatip ilk videodaki gibi dead phone flash atmayi denedin mi?

denedim üstadım, onda da sonuç aynı son denememde nokia yazısı geliyor, ardından 5 tane nokta geliyor yanıp yanıp sönüyor lakin yine bi cevap yok telefonda.

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
bendede oyle ancak ınternet kapalı ıken hıc bız zaman konumumu bulamıyor ınternet acık olunca buluyor ? daha eskı surumde ınternet kapalıyken gps ıle buluyordu acıkcası kafamı kurcalıyor

buldu ama geç buldu bende offline modda bugünlerde sorun mu var yoksa haritalarımı güncellesek bilmiyorum denemek lazım başka sorun yaşayan varmı ?

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
bulmasıda şebeke uzerınden buluyor en yakın dırege gore buluyor gps calısmıyor

java problemınden olabuılırmı ?

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
bulmasıda şebeke uzerınden buluyor en yakın dırege gore buluyor gps calısmıyor

java problemınden olabuılırmı ?

hayır sebekeyide kapattım offline modda biraz geç sürdü buldu simdi yeni versiyonu kurdum v3.08.11 versiyonu su an sorun yok buluyor hemen gerçi bulundugun mevkiye binaya göre gecikme olabilir

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
yenı versıyon hangısı?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
vala ivo 3.1 de calısyo gps ama dreamwalker1979'un dedigi gibi simge yok :D

bartayd

Üye
PR1.2 den direk belle yüklenir mi yoksa önce anna sonra belle mi acele cewap yazabilir misiniz...

eRdaL.

eRdaL.

Üye
direk belle yükleye bilirsin

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Delight Belle V.3.1 linkleri ilk mesaja eklenmiştir.

portakalmıyım

Üye
en başta resimdeki keylock programının beelede çalışcan versiyonunu payalaşabilecek varmı :)

welat.

Üye
Delight Belle V.3.1 linkleri ilk mesaja eklenmiştir.

hangisi daha iyi acaba bu mu yoksa ivo777 nin 3.1 mi,üstüne türkçe yüklüyecem acil cevap alabilirsem çok makbule geçecek

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Bunu denemedim ama iyi oldugu soyluyorlar.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Bu topigi yukarida tutmakta fayda var.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Delight Belle sürümü de hoşuma gitti.

aynen bende delight 3.1 yüklü o ekranın dikey-yatay dönüş efekti bitiriyor insanı :) bütün qt uygulamalarını da sorunsuz yüklüyor . tek sorunum müzik çaların sesi . kalite arttı ama ses şiddeti azaldı . kısık sesle müzik dinlemek pek hoşuma gitmedi :)

Üst Alt