Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM
Sponsorlu Bağlantılar
acayipbirisi
Üye
en baştan nasıl bır yol izleyeceğim yazarmısın connet dıyecekmıyım
FlighTAiR
Üye
Konu Sahibi
Su an is yerindeyim. Phoenix'i gozumun onune getiriyorum. Ama hic connect hatirlamiyorum.
burdaki rof dosyasını diğer orjinalle degiş flashla ş tr klavye var ben kullnıyorum su an...yada yüklemişşen mesaj yaz kısmında altta enterın solundaki menüden writing language kısmında türkçe seçmen gerekiyor
yüklediyseniz modifiyeli versiyonu mesaj yaz kısmında klavye cıkmadan en altta sağda bir menü var writing language ordan türkçeyi secin olur....
.eRCaN.
Üye
Bazı arkadaşlar Belle'de Web tarayıcısında kopyalama var mı? diye sormuştu. Evet var ve gayet güzel kullanılıyor.
mustimix41
Üye
ş ü i ç ğ ö bunlar war klavyede dreamwalker1979 in dediği gibi mesaj yaz kısmında altta enterın solundaki menüden writing language kısmında türkçe seçmen gerekiyor
dreamwalker1979
Üye
opera halen calışmıyor modifiyeli versiyonda gerçi ihtiyaç duymayız ama olsun insan alternatifi her zaman ister