Devildare66
Üye
Ben bu insanlari anlamiyorum. Karsilarina bambaska birsey cikacak zannediyorlar. Belle tabiki, Anna'nin modlusu gibi duracak. Zaten bir bakima da oyle.
iide bnm karşma direk belle çktı yani.. what's your point gardaş..
Ben bu insanlari anlamiyorum. Karsilarina bambaska birsey cikacak zannediyorlar. Belle tabiki, Anna'nin modlusu gibi duracak. Zaten bir bakima da oyle.
Is bankasi calisiyor mu?
Hadi yaa İs bankasi java mi idi? Hic dikkat etmemistim. Ben o zaman ertelerim yuklemeyi. O olmadan bankaya giremiyoruz.
işin kötü tarafı baidu klavye programı da çalışmıyor. oyunlarda hafiften kasıyor. orjinal annayı indrebilirsem geri downgrade yapacam
Biri şöyle uzun bi inceleme videosu koysa... kamera, uygulamalar, kaydırma, geçişler, oyunlar, tarayıcı...

Doğru diyorsun, iyi bi yazılım ki doyamadılar herhalde.katılıyorum anna sızıntısınca millet deli gibi paylaşım yapmıştı inceleme felan bunda tık yok doyamadılar galiba![]()

Doğru diyorsun, iyi bi yazılım ki doyamadılar herhalde.![]()
orjinal anna bile gelemdi belle acaba ne zaman gelir..Soyle bir ornek vereyim, Belle'yi sizdiranlara Anna 16 Ocak 2011 tarihinde gelmis. Tam 8 ay sonra Navifirm'e orjinal Anna dustu. Oradan hesap edin iste.