Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Sponsorlu Bağlantılar

Devildare66

Üye
Ben bu insanlari anlamiyorum. Karsilarina bambaska birsey cikacak zannediyorlar. Belle tabiki, Anna'nin modlusu gibi duracak. Zaten bir bakima da oyle.

iide bnm karşma direk belle çktı yani.. what's your point gardaş..

karasahinemre

Üye
öyle değil 14.2 iydi fw sürümü 22.14 oldu bunda da 22.14 insanlarda 30. lı beklentiler var o nedenle

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Hayir demek istedigim, ikisi de symbian. Belle, Anna ile ayni kodlar ile yazilmis, daha iyilestirilmis hali. Ayri bir sistem degil.

Ve gecenlerde core dosyasinin icini kurcalarken bir txt dosyasinda versiyon numarasini gordum. Belki onu edit etsen istedigin versiyon numarasini gosterebilirsin. Denemek gerek. Cok da onemli degil tabi kanimca.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
aslında v111 mil ama v22.14 görünüyormuş.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Hadi yaa İs bankasi java mi idi? Hic dikkat etmemistim. Ben o zaman ertelerim yuklemeyi. O olmadan bankaya giremiyoruz.

memoooo

Üye
silinebiliyor mu arkadaşlar deneyen varmı ? gerçi düşüncem v22.14 göründüğünden anna ile değiştirilebilir galiba ? acil cevap bekliyorum ona göre yüklüyecem

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Arkadaşlar an itibariyle belleyi yükledim ve gözlemlerim sonucu bu bellenin final sürümü harika olacak diyorum sadece..

ahmetdemircim

Üye
Hadi yaa İs bankasi java mi idi? Hic dikkat etmemistim. Ben o zaman ertelerim yuklemeyi. O olmadan bankaya giremiyoruz.

işin kötü tarafı baidu klavye programı da çalışmıyor. oyunlarda hafiften kasıyor. orjinal annayı indrebilirsem geri downgrade yapacam

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Downgrade olur dimi hocam ?

memoooo

Üye
işin kötü tarafı baidu klavye programı da çalışmıyor. oyunlarda hafiften kasıyor. orjinal annayı indrebilirsem geri downgrade yapacam

dowgrade yapılabiliyor değil mi kesin yapan deniyen var mı

karasahinemre

Üye
11.5 11.7 versiyonlarıyla oluyoor

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
oluyorsa tamam ben yükledim bildirim ekranını çok sevdim :)

pRime.

pRime.

Üye
Biri şöyle uzun bi inceleme videosu koysa... kamera, uygulamalar, kaydırma, geçişler, oyunlar, tarayıcı...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Biri şöyle uzun bi inceleme videosu koysa... kamera, uygulamalar, kaydırma, geçişler, oyunlar, tarayıcı...

katılıyorum anna sızıntısınca millet deli gibi paylaşım yapmıştı inceleme felan bunda tık yok doyamadılar galiba :D

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Daha yeni ben de yükledim. Beta sürümü böyleyse orjinalini merak etmeye başladım.

Görsellik bayağı bir geliştirilmiş. Geçiş efektleri daha yumuşak. Üstten inen pencere de ayrı bir hava veriyor telefona :)

• Beğen
Tepkiler: pRime.
FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Soyle bir ornek vereyim, Belle'yi sizdiranlara Anna 16 Ocak 2011 tarihinde gelmis. Tam 8 ay sonra Navifirm'e orjinal Anna dustu. Oradan hesap edin iste.

RedColt

RedColt

Üye
Soyle bir ornek vereyim, Belle'yi sizdiranlara Anna 16 Ocak 2011 tarihinde gelmis. Tam 8 ay sonra Navifirm'e orjinal Anna dustu. Oradan hesap edin iste.

o zamana telefon pert olmazsa deneriz :D

Üst Alt