qsaw
Üye
Evet ben t10 kullandım (nefret ettim teldenSamsung GSII çok iyi telefon ancak şarjı sıkıntı...
Shift dahil olmak üzere fifa 2012 hariç yüklediğim 10 15 oyunu rahatlıkla açtı....
fifa 2012 içinde bir kaç işlem yapmak gerekiyormuş uğraşmak istemedim...
muhtemelen onuda açar diye düşünüyorum...
N8 ve SGSII bu iki cihazıda kullandım...
N8 Sağlam ve ideal bir telefon....
Ama SGSII gerçekten tartışılmaz bir tel....
özellik ile browseri gerçekten notebook kadar var...
nokia taraftarı olduğum halde android diyorum....
android için T10 - T20 falan demiyorum...
işletim sisteminin hakkını verecek bir tel alması lazım...
benim düşüncem 900 tl altı Symbian^3 üzeri ise kesinlikle anroid
Nokia'dan değil o symbian'ın az şarj yemesinden.
3 ev ekranı 1. ev ekranında hiç boş yer yok diğer ikisinde de 4 er tane var(gerek duymadığım için koymadım) Baya gidiyor en sın pazar günü şarj etmiştim 4 diş varHemde 2 saat felan müzek dinledim geçen gün birde bu aralar Guitar Rock'a takıldım 1 saat de o desem anlıcağın hala 4diş
Onu anlatmak istedim dolayli olarak
----------Eklendi @ 22:49:31 ---------- Yazıldı @ 22:48:11 ----------
Senin telefon ne? Walla bi ara satcaktim acayip sinir oldum ama idare esiyom simdi
3310 tavsiye ederim, bir hafta gider sarji
Senin telefon ne? Walla bi ara satcaktim acayip sinir oldum ama idare esiyom simdi
Evet ben t10 kullandım (nefret ettim telden) Fakat c6-01 Samsung sII nin yarı fiyatına olmsına rahmen diğer s3 Modelleri kadar kıyaslama girebiliyor
YaniAndroid in en son sürümü (kremsandiviç di galiba) çok yüksek fiyatlardakilere yükleniyor galiba yanlışmıyım yani 599 tl lik bir samsung a kremsandiviç yükmlenebiliyormu?
Merhabalar... Şu an c-6'dan yazıyorum... Arkadaşım... Ihtiyacın neye yönelikse o yönde bir tercih yap... Örneğin -ben sadece alo diyorum diyen bir kullanıcı için en iyi telefon 1100'dır... Ben telefonla, telefonun yazılımıyla, şusuyla busuyla uğraşmayı seviyorum telefondan başımı kaldırmam sürekli uğraşacağım bir şeyler olsun diyorsan windows mobile professionel kullanan bir cihaz tavsiye ederim çünkü sürekli problem çıkarır ve gerçekten uğraşmak zorunda kalırsın...! Ama araştırdıkça da kafan açılır tabiri caizse... Yani kısacası ihtiyaçlarını çok iyi belirle ve ona göre bir cihaz al... Ahmet'e göre mükemmel olan bir telefon mehmet'e göre iğrenç...! Olabilir... Ya da istersen sahip olacağın telefondan neler beklediğini lütfen tam olarak yaz ben de nacizhane düşüncemi memnuniyetle paylaşayım...?
Eğer telefon alıcaksan nokia ve iphone telefonlarından şaşmıyacaksın diğer teller hikaye android telefonları bile biraz kullandınmı ilerde yavaşlıyor hiç uğraşılmaz.
sende symbianı ilk çıktığı işletim sistemi olarak düşünüosun herhalde okadar gelişme gösterdi yeniçıkaracağı güncellemeyle teller uçucak bakmanı tavsiye ediyorum.biraz kurcalayınca yavaşlıyormu? Symbian ile karıştırdın sanırım.okumamış sayıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?