Symbian Belle Göründü. Bekleme ve Tartışma Başlığı :)

Sponsorlu Bağlantılar

metyuu

metyuu

Üye
arkadaşlar temin nokia suite bağladım telefonu (nokiac7) güncelleme varmı diye hizmet şu an kullanılamıyor sonra tekrar deneyin dedi üç dört defa denedim aynı

distakjo

distakjo

Üye
ya bende n8 var hala anna kullanıyorum. En geç bir ay içinde gelecek gibi gözüküyor. En güzeli orijinali. Ee ne demişler; sabreden derviş muradına ermiş. :)

deli oğlan

Üye
navi açabilecek durumda olanlar bakabilir mi? Hala kilitli ise demekki gerçekten biz yüklendiğimız için açılmıyor :) ama dünkü youtube olayı falan da yakında geleceğinin işareti yani.

dünkü youtube olayı demişin arkadaşım nolduki dün ?

okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
dünkü youtube olayı demişin arkadaşım nolduki dün ?

belle'nin tutorial videolarından iki tanesini nokiasupport youtube'a ekledi arkadaşım. bu videolar reklamlardan ve diğer resmi olmayan videolardan farklı olarak bellenin kullanılışı ile ilgili olanlar... aynı zamana denk gelmesi tesadüf olamaz diyerekten böyle bir düşünceye kapıldım kendimce... resmi bellenin gelişi yakındır diye...

----------Eklendi @ 13:25:36 ---------- Yazıldı @ 13:22:51 ----------

arkadasim konu kapanmissa vardir adminlerin bir dusuncesi surekli konu acipda admin arkadaslarimizin islerini zorlastiriyorsunuz.
sizde ayri bizde ayri gozukecek bir durummu var sizde ne varsa bizdede o var olunca zaten gerekli yere konu acip takibi kolaylastiriyor ilgili arkadaslar.
bence siz bakmaya bile gerek duymadan bura amac mesajim veya konum artsin dusuncesinde olmayalim.
formumuza yeni gelen misafirlerimizin kafalarini karistirip siteden uzaklastirmayalim lutfen.

admin arkadaslar konu kilit lutfen.

ben kendim de 3 yıldan fazladır travian tr'de moderatörlük yapıyorum zaten forumdan kullanıcılar nasıl uzaklaşır veya yakınlaşır iyi biliyorum. amacım da konu açmak falan değil açtığım konular belli yazdığım mesajlar belli...

söylediklerinin aksine şu tarz mesajlar kullanıcıları forumdan daha çok uzaklaştırıyor emin ol...

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

deli oğlan

Üye

belle'nin tutorial videolarından iki tanesini nokiasupport youtube'a ekledi arkadaşım. bu videolar reklamlardan ve diğer resmi olmayan videolardan farklı olarak bellenin kullanılışı ile ilgili olanlar... aynı zamana denk gelmesi tesadüf olamaz diyerekten böyle bir düşünceye kapıldım kendimce... resmi bellenin gelişi yakındır diye...

----------Eklendi @ 13:25:36 ---------- Yazıldı @ 13:22:51 ----------

ben kendim de 3 yıldan fazladır travian tr'de moderatörlük yapıyorum zaten forumdan kullanıcılar nasıl uzaklaşır veya yakınlaşır iyi biliyorum. amacım da konu açmak falan değil açtığım konular belli yazdığım mesajlar belli...

söylediklerinin aksine şu tarz mesajlar kullanıcıları forumdan daha çok uzaklaştırıyor emin ol...

valla videolara baktım ama bulamadım arkadaşım merak ettim link verirmisin :)

tamam tamam şimdi buldum :)

hakan_710

hakan_710

Üye
konuyu açan arkadaşın kötü bi niyeti olduğunu düşünmüyorum fakat bazı kişiler (ki herkes onların kim olduğunu biliyo) sırf ortalığı karıştırmak için mesaj atıyo sonra da ipin ucu kaçıyo lütfen bu kişilere yanıt vermeyin biraz olsun duyarlı olun

• Beğen
Tepkiler: okitox
spartuas

spartuas

Üye
konuyu açan arkadaşın kötü bi niyeti olduğunu düşünmüyorum fakat bazı kişiler (ki herkes onların kim olduğunu biliyo) sırf ortalığı karıştırmak için mesaj atıyo sonra da ipin ucu kaçıyo lütfen bu kişilere yanıt vermeyin biraz olsun duyarlı olun

evet onlar kim olduklarını biliyorlar.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
bu you tube yüklenen video nun linkini paylaşırsak bizde izleyelim be dostlar :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici

dostum benim kotu bir niyetim yokki konu basligina gore yorum yazdim.
madem kilitlenmis neden konu aciyorsunuz diye sordum.birde sadece dusuncelerimi paylastim okadar cok konu aciliyorki gerekli gereksiz inanin belki sizde sorunu olan arkadaslarimiza cozum olalim diye takip edemiyoruz sorunu olanlarin actiklar konu akip gidiyor.

lisanimda hatam olduysa ozur dilerim.

• Beğen
Tepkiler: okitox
okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
[video=youtube;nm1eVXKzhNA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nm1eVXKzhNA#![/video]

Tutorial bu arkadaşlar merak edenler bulamayanlar için...

nublies

nublies

Üye
navi açılmıyor siz nerden gördünüz belle yi ayrıca anna yeterince strese soktu bizi bide belle çıkarmayın yahu :) çıkınca biri çıktı desin bizde yükleyelim sonunda atacam n8 i camdan aşagı :)

caphuscha

caphuscha

Üye
2016 ya kadar çıkacak symbian sürümleri... kaynak ELÖP

anna,belle,carla,donna,elisa,freia,gaia,hanna,innoa,juanita,keita,laila,mona,nina,olala,praia,ronda,sheila,troia,ulisse,wolga,xieva,vanda,yannia,zenne.

24 tane cinnet...

aşikar53

aşikar53

Üye
2016 ya kadar çıkacak symbian sürümleri... kaynak ELÖP

anna,belle,carla,donna,elisa,freia,gaia,hanna,innoa,juanita,keita,laila,mona,nina,olala,praia,ronda,sheila,troia,ulisse,wolga,xieva,vanda,yannia,zenne.

24 tane cinnet...
bunları ancak bizim torunlar yükler:)

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Anna yı adam gibi çıkaramışlar belle ne alaka bence belle daha çok bela olarak gelir eminim ve navi ne yok belle benim telefon c6 01 ve enson 25,07 anna sürümü gözüküyor buna emin olun daha anna tam oturmadı hataları var

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
eveet bugün de bir numara olmadı beyler :)

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
4-5 gün önce Nokia destek hattına bir mail atmıştım belle nin nezaman çıkacağına dair.

2 dk önce aradılar Yurt dışında yayınlanmaya başladı kısa vadede yayınlanacağını düşünüyoruz dediler.

Bilgisi olan var mı ? Yayınlanan ülkeler hakkında ?

duman61

duman61

Üye
Bende aralığın sonuna kadar bekliyorum Clup nokiadaki herifler aralık ortasında gelecek dediler ne kadarı doğru ne kararı yalnış bilemem :)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Evet ben şu an amerikadayım ve belleyi c6-01'e yükledim :D

Üst Alt