navi açabilecek durumda olanlar bakabilir mi? Hala kilitli ise demekki gerçekten biz yüklendiğimız için açılmıyorama dünkü youtube olayı falan da yakında geleceğinin işareti yani.
dünkü youtube olayı demişin arkadaşım nolduki dün ?
arkadasim konu kapanmissa vardir adminlerin bir dusuncesi surekli konu acipda admin arkadaslarimizin islerini zorlastiriyorsunuz.
sizde ayri bizde ayri gozukecek bir durummu var sizde ne varsa bizdede o var olunca zaten gerekli yere konu acip takibi kolaylastiriyor ilgili arkadaslar.
bence siz bakmaya bile gerek duymadan bura amac mesajim veya konum artsin dusuncesinde olmayalim.
formumuza yeni gelen misafirlerimizin kafalarini karistirip siteden uzaklastirmayalim lutfen.
admin arkadaslar konu kilit lutfen.
belle'nin tutorial videolarından iki tanesini nokiasupport youtube'a ekledi arkadaşım. bu videolar reklamlardan ve diğer resmi olmayan videolardan farklı olarak bellenin kullanılışı ile ilgili olanlar... aynı zamana denk gelmesi tesadüf olamaz diyerekten böyle bir düşünceye kapıldım kendimce... resmi bellenin gelişi yakındır diye...
----------Eklendi @ 13:25:36 ---------- Yazıldı @ 13:22:51 ----------
ben kendim de 3 yıldan fazladır travian tr'de moderatörlük yapıyorum zaten forumdan kullanıcılar nasıl uzaklaşır veya yakınlaşır iyi biliyorum. amacım da konu açmak falan değil açtığım konular belli yazdığım mesajlar belli...
söylediklerinin aksine şu tarz mesajlar kullanıcıları forumdan daha çok uzaklaştırıyor emin ol...

konuyu açan arkadaşın kötü bi niyeti olduğunu düşünmüyorum fakat bazı kişiler (ki herkes onların kim olduğunu biliyo) sırf ortalığı karıştırmak için mesaj atıyo sonra da ipin ucu kaçıyo lütfen bu kişilere yanıt vermeyin biraz olsun duyarlı olun
dostum benim kotu bir niyetim yokki konu basligina gore yorum yazdim.
ben kendim de 3 yıldan fazladır travian tr'de moderatörlük yapıyorum zaten forumdan kullanıcılar nasıl uzaklaşır veya yakınlaşır iyi biliyorum. amacım da konu açmak falan değil açtığım konular belli yazdığım mesajlar belli...
söylediklerinin aksine şu tarz mesajlar kullanıcıları forumdan daha çok uzaklaştırıyor emin ol...
Tutorial bu arkadaşlar merak edenler bulamayanlar için...
bunları ancak bizim torunlar yükler2016 ya kadar çıkacak symbian sürümleri... kaynak ELÖP
anna,belle,carla,donna,elisa,freia,gaia,hanna,innoa,juanita,keita,laila,mona,nina,olala,praia,ronda,sheila,troia,ulisse,wolga,xieva,vanda,yannia,zenne.
24 tane cinnet...

Evet ben şu an amerikadayım ve belleyi c6-01'e yükledim![]()