Symbian Belle Göründü. Bekleme ve Tartışma Başlığı :)

Sponsorlu Bağlantılar

okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle Göründü. Bekleme ve Tartışma Başlığı :)
Bildiğiniz gibi önceki gün belle görünmüştü navide ve geliyor tartışması başlamıştı...

Bundan sonra da youtube'da nokia'nın resmi support sayfasında belle ile ilgili tutorial videolarından ikisinin upload edildiğini gördük...

Belle yakında gelebilir. Gelmeli. Gelecek...

:D

caphuscha

caphuscha

Üye
dünkü konunun devamı diye konu açmayın bence, konular kilitleniyor. burasıda bekleme salonu gibi oldu bence.:pro:

----------Eklendi @ 09:22:10 ---------- Yazıldı @ 09:21:26 ----------

dünkü konunun devamı diye konu açmayın bence, konular kilitleniyor. burasıda bekleme salonu gibi oldu bence.:pro:
bi tane daha bence yazsaymışım tam olacakmış bence.

----------Eklendi @ 09:22:37 ---------- Yazıldı @ 09:22:10 ----------

ahanda!!!

----------Eklendi @ 09:22:10 ---------- Yazıldı @ 09:21:26 ----------

bi tane daha bence yazsaymışım tam olacakmış bence.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Bence de:ehe

polluxea♪

polluxea♪

Üye
|-)

devil____boy

Üye
madem dünkü konu devam edelim dünyanin en iyi telefonu c7 .p :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
olduu :d:

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
bence dünyanın en iyi telefonu ıphone 4 arkadaş nokıa dan soğudum sıfır telefonu bile yazılım yönünden sorunlu arkadaş yok böyle bi saçmalık

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
dünyanın en iyi tlefonu s2

okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
yav konu belle ile ilgili. Dünyanın en iyi telefonuyla ilgili değil...saçmalamadan yazın iki dakika...

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
bencedee :oke:

----------Eklendi @ 10:57:12 ---------- Yazıldı @ 10:56:40 ----------

valla arkadaslar bence navide ki belle 5 para etmez bu kadar acık ve nett

uruno

uruno

Üye
Abi naviden bakan varmı diye konu açacağına ,aç naviyi kendin bak bi değişiklik yenilik varsa ha ozaman konu aç tabiki geyiğe döner konu kusura bakma ama bu da kapatılmaya mahkum.Bu iyi niyetli bir eleştiridir saygılar.

devil____boy

Üye
fikrimi değiştirdim bence 5200. Zaten geyik olsun diye yazdım başta dünkü saçma sapan tartışmaya karşı olarak. :D :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Hala gereksiz mesajlar atılmaya devam ediyor.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve anılbaran
Quaresma53

Quaresma53

Üye
ben naviden falan anlamyorum nasil acip bakm arkadasim mecburen burdan bilgilenmem lazm

ЯReiS

ЯReiS

Üye
en iyi telefon herkesin kendi telefonudur...iyi olmasa adama para verip alir mi?..bos verin..navideki bellenin ne oldugu kimin yaptigi belli degil bekleyin az daha cikacaktir elbette..ben nokia nin bu kadar kalitesiz eksik ve hatalarla dolu bir surum yayinlayacagini tahmin etmiyorum..ha bu arada ben butun belleleri denedim tabiki cok eksikler var hosuma gitmedi ve anna dayim simdi..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
navifirmden ne konuda anlamıyorsun onu anlamadımda pcinde varsa navifirm 1.5+ exe ye girip bakabilirmisin ben mobilim bakamıyorum

okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
navi açabilecek durumda olanlar bakabilir mi? Hala kilitli ise demekki gerçekten biz yüklendiğimız için açılmıyor :) ama dünkü youtube olayı falan da yakında geleceğinin işareti yani.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yok hala kilit..dün şans eseri akşam girdim hiçbir değişiklik yok..bütün dünya aynı anda abandığı için sanırım server pert :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Bildiğiniz gibi önceki gün belle görünmüştü navide ve geliyor tartışması başlamıştı...

Arkadaşlar dünkü konu kilitli görünüyor. Burdan devam edebiliriz.

Naviye bakan var mı bi değişiklik oldu mu?
arkadasim konu kapanmissa vardir adminlerin bir dusuncesi surekli konu acipda admin arkadaslarimizin islerini zorlastiriyorsunuz.
sizde ayri bizde ayri gozukecek bir durummu var sizde ne varsa bizdede o var olunca zaten gerekli yere konu acip takibi kolaylastiriyor ilgili arkadaslar.
bence siz bakmaya bile gerek duymadan bura amac mesajim veya konum artsin dusuncesinde olmayalim.
formumuza yeni gelen misafirlerimizin kafalarini karistirip siteden uzaklastirmayalim lutfen.

admin arkadaslar konu kilit lutfen.

Üst Alt