Symbian Belle gelmeye başladı.gözünüz aydın N8 ciler. sonunda orjinali geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

spartuas

spartuas

Üye
konu nerden nereye geldi siz neyin tartışmasını yapıyosunuz. herkesin telefonu kendine göre ii, ki o telefonu kullanıyo. bu forumda bi gruplaşma var sanırım daha 3 günlük üye adamlar mesaj sayıları fazla diye kendini bişey sanıp forum üyeleriyle kafa buluyo admin yok mu bu forumda nerdesin admin!!!

emin ol senden önce üye oldugum kesin. Sadece biraz sıkıntılar yüzünden bıraktım forumu ve döndüm. Ne alaka mesaj sayısı ? Adam belki hiç mesaj yazmak istemiyor ama senden çok bilgilidir belki olamazmı ???

man20

man20

Üye
ve daha kaliteli ekran demektir + olarka c6 da clear back teknolojisi var ya neyse of tamam c7 daha iyi ban yemek istemiyorum
biz ne konuşuoz o ne dio :D c7 daha ii dio şimdide olum n8 ile c6-01 i karşılaştırıyoruz feleğin şaştı heralde :D

V/RS

V/RS

Üye
ne diyosanız o iyi c7 de iyi n8 de iyi varmı problem ?

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
19 piksel fark için tartışmayın ya :D :hih:

selly1310

selly1310

Üye
telefonu bile namus meselesine cevirdiniz ya.Alkışlıyorum sizi.Uuuuuulen sen benim telefonuma nasıl laf atarsın...dagıtırım lleeeennnnn burayı:-)

hakan_710

hakan_710

Üye

emin ol senden önce üye oldugum kesin. Sadece biraz sıkıntılar yüzünden bıraktım forumu ve döndüm. Ne alaka mesaj sayısı ? Adam belki hiç mesaj yazmak istemiyor ama senden çok bilgilidir belki olamazmı ???
sen yazdıklarını anlayarak yazdığına emin misin? msj sayısının fazla olması bilgili olduklarını göstermez dedim ben de zaten !!!

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
konu amacından uzakLaşıp hakarete varan tartışmaLara sebebiyet vermiştir

:locked:

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, noar, germir ve 1 kişi daha

Üst Alt