Symbian Belle gelmeye başladı.gözünüz aydın N8 ciler. sonunda orjinali geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

V/RS

V/RS

Üye

onlardan bizene hem onları takan kim ??

----------Eklendi @ 22:30:07 ---------- Yazıldı @ 22:29:17 ----------

utanma panpa coşş forum bura

Sizinle muhattap olanda kabahat zaten tamam kardeşim en iyi telefon c7 tamammı n8 den bile güzel bir telefon ekranı super amoled plus hatta oldumu istediğin ?

qsaw

qsaw

Üye
ya ona kalırsa c6 en gelişmiş akıllı telefon ama bence en takoz akıllı çünkü çok kalın yaw kalas gibi takozu kasasına dedim özelliklerine lafım yok yanlış anlamayın sayın c6 cılar
evet panpa sfbsdhdsjvıewgfoewsdokvıerjıgherojgbfdsıcknkvjdsfvds7gvbfd7h8df7gb8er748g4rsd8gv4df85gv4 bu kodu ara ya basarak yazıyorsun rami 4 kat artıyor sonra ekranı nano teknoloji 2 kat buyüyor sonra elastik oluyor yani aslında çok iyi tel :zuhaha:

V/RS

V/RS

Üye
haaa anladım siz incicisiniz doğru ya pis liseliler siziii :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
onu yazana helal olsun panpa

V/RS

V/RS

Üye
bende inciciyim birader ;)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
sis atan varsa söleyin panpalar

V/RS

V/RS

Üye
Verdim şukunuzu :D

man20

man20

Üye
Sizinle muhattap olanda kabahat zaten tamam kardeşim en iyi telefon c7 tamammı n8 den bile güzel bir telefon ekranı super amoled plus hatta oldumu istediğin ?

kardeşim sen hala anlamıosun ekran çözünürlüğü aynı hepsinin nie c6-01 daha ii diosun ben bu yüzden cinnet geçiriorum sana sen daha net olduğunu düşünüosun çünkü onun ekranı daha küçük priwate_hawk çok iyi örnek verdi

qsaw

qsaw

Üye
2sn sayfaya girmedim anında konu sapmış çok hızlı ilerliyoruz her ana ban yiyebiliriz

V/RS

V/RS

Üye
kardeşim sen hala anlamıosun ekran çözünürlüğü aynı hepsinin nie c6-01 daha ii diosun ben bu yüzden cinnet geçiriorum sana sen daha net olduğunu düşünüosun çünkü onun ekranı daha küçük priwate_hawk çok iyi örnek verdi

1. ben senin kardeşim değilim yaşın ufak benden dikkat et laflarına
2. si olarak ta sadece foto yolluyorum burda 2. olacak ama anlamayanlara özel olarak bir kez daha gelsin

hakan_710

hakan_710

Üye
konu nerden nereye geldi siz neyin tartışmasını yapıyosunuz. herkesin telefonu kendine göre ii, ki o telefonu kullanıyo. bu forumda bi gruplaşma var sanırım daha 3 günlük üye adamlar mesaj sayıları fazla diye kendini bişey sanıp forum üyeleriyle kafa buluyo admin yok mu bu forumda nerdesin admin!!!

private_hawk

Üye
1. ben senin kardeşim değilim yaşın ufak benden dikkat et laflarına 2. si olarak ta sadece foto yolluyorum burda 2. olacak ama anlamayanlara özel olarak bir kez daha gelsin
tamam işte kendi ellerinle gösteriyorsun 360^640 ikisindede aynı ikincisinde ise ekran 0.3 inç daha küçük olduğu için daha dar alanda daha fazla sayı pixel demektir.

man20

man20

Üye
1. ben senin kardeşim değilim yaşın ufak benden dikkat et laflarına
2. si olarak ta sadece foto yolluyorum burda 2. olacak ama anlamayanlara özel olarak bir kez daha gelsin

1. si ben senden sadece 1 yaş küçüğüm ve ne söyleyip sölemiceğimi sana mı sorcam kardeşim!!
2. si o küçük farkın olmasının nedeni c6-01 in ekranının n8 den küçük olmasıdır bunuda kafana sok artık!!

V/RS

V/RS

Üye
tamam işte kendi ellerinle gösteriyorsun 360^640 ikisindede aynı ikincisinde ise ekran 0.3 inç daha küçük olduğu için daha dar alanda daha fazla sayı pixel demektir.

ve daha kaliteli ekran demektir + olarka c6 da clear back teknolojisi var ya neyse of tamam c7 daha iyi ban yemek istemiyorum

private_hawk

Üye
1. si ben senden sadece 1 yaş küçüğüm ve ne söyleyip sölemiceğimi sana mı sorcam kardeşim!!
2. si o küçük farkın olmasının nedeni c6-01 in ekranının n8 den küçük olmasıdır bunuda kafana sok artık!!
anlamadığım resimdede ekran küçük olduğu için dar alandaki pikselin daha çok olması lazım zaten :D

Üst Alt