Symbian Belle gelmeye başladı.gözünüz aydın N8 ciler. sonunda orjinali geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
symbian belle güncelleme videolarını izlemekten sıkıldım artık:D az kaldı inş gelir artık :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ben izlemiyorum güncellemeyi uyguluyorum ;)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
@spartuas ben gerçekleri söylüyom panpa kimse bişi diyemez donanım özellik bakımından liste en çok tercih edilen listesi değil

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
daha net değil çünkü ekranı küçük ya ondan net sanıolar yoksa netlik aynı

spartuas

spartuas

Üye
@spartuas ben gerçekleri söylüyom panpa kimse bişi diyemez donanım özellik bakımından liste en çok tercih edilen listesi değil

Katılıyorum yaw şaka yaptım panpa c6 yı sona koysaydın keşke sondan 1. Olurdu anca :zuhaha:

V/RS

V/RS

Üye
aynen katılıyorum :)

----------Eklendi @ 22:22:44 ---------- Yazıldı @ 22:21:40 ----------

zoruma gitti çünkü n8 c6-01 den daha düşük görüosun kendini kandırma lütfen

birader sen kıtmısın n8 tabiki c6 dan üstün ama ekran bakımından değil diyorum anlama kabiliyetin yokmu ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ya ona kalırsa c6 en gelişmiş akıllı telefon ama bence en takoz akıllı çünkü çok kalın yaw kalas gibi takozu kasasına dedim özelliklerine lafım yok yanlış anlamayın sayın c6 cılar

spartuas

spartuas

Üye
ya ona kalırsa c6 en gelişmiş akıllı telefon ama bence en takoz akıllı çünkü çok kalın yaw kalas gibi takozu kasasına dedim özelliklerine lafım yok yanlış anlamayın sayın c6 cılar

+100000 helalll oldu 2-0

V/RS

V/RS

Üye
Süper yapıyosunuz vallahi kendinizi android ve iphone culara güldürüyosunuz ya helal :)

private_hawk

Üye
Zorunamı gitti ?
iphone 3G ekranında 960x640 çözünürlükle metin ve grafikler var.halbuki ekran boyutu bu değil ancak bu desteklediği çözünürlük.
c6-01 de c7 de n8 de çok büyük farklar yok ama elbette olacak farklar.bu telefonların fiyat farkını göre göre alan o kadar insan bi biz akıllı olamayız.
c7 ve c6-01 arasından bi örnek vereyim sana;
bi tarlaya 20 metre aralıklarla taş dizerek kalp çiz.
aynı tarlaya 10 metre aralıklarla tekrar kalp çiz.
yukardan bak hangisini daha net göreceksin?
ekran boyutu da bu şekilde netlik derecesinde etklidir.

qsaw

qsaw

Üye
Emre şimdi Çok Utana biri olabilirdim panpa ama iyiki c7 de var bende :ehe

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
android neydi panpalar tanıdık geldi ve ayfon telefondu demi panpalar

Üst Alt