Symbian Belle gelmeye başladı.gözünüz aydın N8 ciler. sonunda orjinali geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

germir

germir

Üye
denedin galiba ne oluyor sonra tel bidaha açılmıyormu çok merak ettimde :d

açılıyor açılmasınada sağ alt köşede nokia simgesi üzerinde korsan yazılım mağduru oldu yiğenim yazıyo onu demek istedim

okitox

okitox

Üye
n8 için ilk ekledikleri versiyonu kaldırıp yenisini koymuşlar arkadaşlar... güncellenmiş tekrar...

germir

germir

Üye
Nerde gördün navidemi

okitox

okitox

Üye
sonu 607 ile biten yerine 609 ile biten konmuş. diğer forumları da takip ediyorum da :)

Emil_Ceferli

Üye
navi hala acmiyor

narquelion

Üye
v25.007 anna cfw var şuan.

tycoon_gs

Üye
Tovbe Estafurullah. beni duzeltme de ne demek? :D tabi cikish yeri fin, ama almanya ve macaristanda uretiliyor shimdi bildiyim kadariyla. yok kardesim bende E7. belleni anca resimlerde, masallarda, kitaplarda falan gordum ben :D

Türkçen bata.

narquelion

Üye
ne olacak zannediyordunki sen dur bakalım hele yarın olsun acelen ne?
hocam ben anna cfw yüklü bende şuan belleye güncelleme yolu ile mi geçerim yoksa phoenix ile mi diye bir soru sormuştum arkadaşlar şuan ki versiyonumu sordu bende onu yazdım. :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
orjinal fw yi flaşla öyle geç

hakan_710

hakan_710

Üye
c6-01 yine yalan olacak galiba biraz önce açmayı başardım n8 gözüküyo ama c6-01 de değişiklik yoktu. şimdi yine hata vermeye başladı

salihk

salihk

Emekli Yönetici
arkadaslar NAvfirmde şimdi baktım production external kısmında C6.01 için Belle Görünmüyor :) ama Nokia care Suite hata veriyor.!

germir

germir

Üye
arkadaslar navfirmde şimdi baktım production external kısmında c6.01 için belle görünmüyor :) ama nokia care suite hata veriyor.!

hocam önemli olan nokia care zaten milletinde sabah beri açmak istediği o zaten

etherkes

etherkes

Üye
hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaslar NAvfirmde şimdi baktım production external kısmında C6.01 için Belle Görünmüyor :) ama Nokia care Suite hata veriyor.!

Nokia Care suite açıldı biraz önce orada da c6-01 yok..

salihk

salihk

Emekli Yönetici
arkadaşlar nokia care suitenden baktım malesef güncelleme görünmüyor şimdilik sadece N8 gorunuyor C7 içinde gorunmuyor

germir

germir

Üye
Evet arkadaşlar az evel bendede açıldı nokia care suite sadece n8 var c7 ye c6-01e de yok henüz çıkmamış yarın ola hayrola çıkar elbet herkese hayırlı geceler

WeiLSiDe

WeiLSiDe

Üye
Benim nawifirm açılmıyor bile :ah

Üst Alt