Symbian Belle gelmeye başladı.gözünüz aydın N8 ciler. sonunda orjinali geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

WebStyle

WebStyle

Üye
Bu iyi haber artık legal takılırız. :) Ancak türkçesi ne zaman gelir Allah bilir..

etherkes

etherkes

Üye
belki Türkiye'den yapmıyorlardır yüklemeyi başka ülkelerde saat şu an erken

----------Eklendi @ 22:37:42 ---------- Yazıldı @ 22:36:47 ----------

Nokia nın çıkış yeri Romanya'ydı galiba

yuh yani Finlandiya tabi ki :)

germir

germir

Üye
Yaw nedecen arkadaş türkçesini sen hele bi yüklede dili iyi kötü sökersin :)

WebStyle

WebStyle

Üye
Yaw nedecen arkadaş türkçesini sen hele bi yüklede dili iyi kötü sökersin :)

İyide neden ingilizce ya da almanca kullanayım ki kendi ana dilim varken? Tabi deneme amacı ile indirip yüklenebilir..

germir

germir

Üye
çıkış yeri fillandiya ama romanyada acayip örgütlendi bu ütneler

storovi

Üye
Dogru dogru ben buradan indirdim,ama Türkce yok haberin olsun...

meg1ddo

meg1ddo

Üye
ulan okulda ite kaka öğretiyorlar yine öğrenmiyoz, navi sayesinde herkes dil öğrenecek:)...

narquelion

Üye
arkadaşlar ben c7'de cfw kullanıyorum şuan. belle güncelleme olarak çıktığı zaman ben yapabilecek miyim yoksa illa phoenix mi kullanmam gerekecek?

qsaw

qsaw

Üye
arkadaşlar ben c7'de cfw kullanıyorum şuan. belle güncelleme olarak çıktığı zaman ben yapabilecek miyim yoksa illa phoenix mi kullanmam gerekecek?
hangi cfw anna mı eğer anna ise orjinale dönüp yapman gerekir

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
yapabilirsiniz ama önermem orjinal yazılımı yükleyip öyle kurun belleyi

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Nokia yı Symbian yüzünden değil güncellemelerde çektirdiği bu eziyet yüzünden bırakıcam.

Yahu deki 6 ay sonra çıkarıcam mayıs 15 te çıkarıcam de gıkımı çıkarmam beklerim.Ama birşey de arkadaş ya.

germir

germir

Üye
arkadaşlar ben c7'de cfw kullanıyorum şuan. Belle güncelleme olarak çıktığı zaman ben yapabilecek miyim yoksa illa phoenix mi kullanmam gerekecek?

senin işin sıkıntılı biraz ovi bi çakarsa kaçak belle kullandığını korsan yazılım mağduru olma mesajı çıkar telefonundan demedi deme ha

etherkes

etherkes

Üye
Nokia yı Symbian yüzünden değil güncellemelerde çektirdiği bu eziyet yüzünden bırakıcam.

Yahu deki 6 ay sonra çıkarıcam mayıs 15 te çıkarıcam de gıkımı çıkarmam beklerim.Ama birşey de arkadaş ya.

boyle supriz oluyo iste heyecanlaniyoruz fena mi? :)

qsaw

qsaw

Üye
senin işin sıkıntılı biraz ovi bi çakarsa kaçak belle kullandığını korsan yazılım mağduru olma mesajı çıkar telefonundan demedi deme ha
denedin galiba ne oluyor sonra tel bidaha açılmıyormu çok merak ettimde :D

crazy38tr

Üye
Ben uzun zamandır ivo777 belle kullanıyorum. Bu indirdiğim belleyi kurarken anna'ya geçip mi kurmam lazım yoksa bu belle nin üzerinden phoenix ile direk atabilirmiyim ?

Emil_Ceferli

Üye
simdi beni duzeltme arkadasim :) arkadas yukarda cikis yeri diye yazmis ki orasi da sadece Finlandiya :)
neyse bu onemli degil naptiniz belleyi yuklediniz mi bari? :)

Tovbe Estafurullah. beni duzeltme de ne demek? :D tabi cikish yeri fin, ama almanya ve macaristanda uretiliyor shimdi bildiyim kadariyla. yok kardesim bende E7. belleni anca resimlerde, masallarda, kitaplarda falan gordum ben :D

Üst Alt