belki Türkiye'den yapmıyorlardır yüklemeyi başka ülkelerde saat şu an erken
----------Eklendi @ 22:37:42 ---------- Yazıldı @ 22:36:47 ----------
Nokia nın çıkış yeri Romanya'ydı galiba

Yaw nedecen arkadaş türkçesini sen hele bi yüklede dili iyi kötü sökersin![]()
yuh yani Finlandiya tabi ki![]()
yuh yani Finlandiya tabi ki![]()
kusura bakmayın cahillik işte 
hangi cfw anna mı eğer anna ise orjinale dönüp yapman gerekirarkadaşlar ben c7'de cfw kullanıyorum şuan. belle güncelleme olarak çıktığı zaman ben yapabilecek miyim yoksa illa phoenix mi kullanmam gerekecek?
Finlandiya/ Macaristan/ Almanya
arkadas yukarda cikis yeri diye yazmis ki orasi da sadece Finlandiya 

arkadaşlar ben c7'de cfw kullanıyorum şuan. Belle güncelleme olarak çıktığı zaman ben yapabilecek miyim yoksa illa phoenix mi kullanmam gerekecek?
Nokia yı Symbian yüzünden değil güncellemelerde çektirdiği bu eziyet yüzünden bırakıcam.
Yahu deki 6 ay sonra çıkarıcam mayıs 15 te çıkarıcam de gıkımı çıkarmam beklerim.Ama birşey de arkadaş ya.

denedin galiba ne oluyor sonra tel bidaha açılmıyormu çok merak ettimdesenin işin sıkıntılı biraz ovi bi çakarsa kaçak belle kullandığını korsan yazılım mağduru olma mesajı çıkar telefonundan demedi deme ha

boyle supriz oluyo iste heyecanlaniyoruz fena mi?![]()
simdi beni duzeltme arkadasimarkadas yukarda cikis yeri diye yazmis ki orasi da sadece Finlandiya
neyse bu onemli degil naptiniz belleyi yuklediniz mi bari?![]()
tabi cikish yeri fin, ama almanya ve macaristanda uretiliyor shimdi bildiyim kadariyla. yok kardesim bende E7. belleni anca resimlerde, masallarda, kitaplarda falan gordum ben