pRime. Üye private_hawk' Alıntı: arkadaşlar naviye girince nasıl bi uyarı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla ...
private_hawk' Alıntı: arkadaşlar naviye girince nasıl bi uyarı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla ...
Cruzer_Contour Üye prime dostum ben bu linkteki fw yi 25.007 den doğru flashlayabilirmiyim?sen flashladınmı?
meg1ddo Üye anna önce Oviye düşmedi mi yanlış mi hatırlıyorum, belle için de aynı durum sözkonusu olmaz mı? Bence arada bir Ovi suite de bakın...
anna önce Oviye düşmedi mi yanlış mi hatırlıyorum, belle için de aynı durum sözkonusu olmaz mı? Bence arada bir Ovi suite de bakın...
pRime. Üye Cruzer_Contour' Alıntı: prime dostum ben bu linkteki fw yi 25.007 den doğru flashlayabilirmiyim?sen flashladınmı? Genişletmek için tıkla ... yok ya flashlamadım mesajlarını konunun başından beri görüyorum yardım edebilsem keşke
Cruzer_Contour' Alıntı: prime dostum ben bu linkteki fw yi 25.007 den doğru flashlayabilirmiyim?sen flashladınmı? Genişletmek için tıkla ... yok ya flashlamadım mesajlarını konunun başından beri görüyorum yardım edebilsem keşke
brifing Üye meg1ddo' Alıntı: anna önce Oviye düşmedi mi yanlış mi hatırlıyorum, belle için de aynı durum sözkonusu olmaz mı? Bence arada bir Ovi suite de bakın... Genişletmek için tıkla ... yok hocam anna tee kaç ay öncesnden vardi navifirmde fakat tr dili yoktu oviye sonra geldi..
meg1ddo' Alıntı: anna önce Oviye düşmedi mi yanlış mi hatırlıyorum, belle için de aynı durum sözkonusu olmaz mı? Bence arada bir Ovi suite de bakın... Genişletmek için tıkla ... yok hocam anna tee kaç ay öncesnden vardi navifirmde fakat tr dili yoktu oviye sonra geldi..
pRime. Üye Cruzer_Contour' Alıntı: kobay olmakta işime gelmiyor :S napsakki Genişletmek için tıkla ... kurtuluş hocaya sor diycem ama...
Cruzer_Contour' Alıntı: kobay olmakta işime gelmiyor :S napsakki Genişletmek için tıkla ... kurtuluş hocaya sor diycem ama...
Esendağlı Üye pRime.' Alıntı: ne sinir iş ya kafalarına göre bağlantıyı kesip duruyorlar. Genişletmek için tıkla ... Aynı hatayı alıyorum şuan,iyiye yoralımmı
pRime.' Alıntı: ne sinir iş ya kafalarına göre bağlantıyı kesip duruyorlar. Genişletmek için tıkla ... Aynı hatayı alıyorum şuan,iyiye yoralımmı
meg1ddo Üye brifing' Alıntı: yok hocam anna tee kaç ay öncesnden vardi navifirmde fakat tr dili yoktu oviye sonra geldi.. Genişletmek için tıkla ... Tamam vardı biliyorum onu da, turkey varyant yoktu, türkçe olarak ilk Oviye geldi ardından naviye türkçe varyant geldi, öyle değilmiydi?...
brifing' Alıntı: yok hocam anna tee kaç ay öncesnden vardi navifirmde fakat tr dili yoktu oviye sonra geldi.. Genişletmek için tıkla ... Tamam vardı biliyorum onu da, turkey varyant yoktu, türkçe olarak ilk Oviye geldi ardından naviye türkçe varyant geldi, öyle değilmiydi?...
brifing Üye meg1ddo' Alıntı: Tamam vardı biliyorum onu da, turkey varyant yoktu, türkçe olarak ilk Oviye geldi ardından naviye türkçe varyant geldi, öyle değilmiydi?... Genişletmek için tıkla ... vala ben yine değildi die hatırlıorm ama yinede bilenler varsa düzeltsinler.. ----------Eklendi @ 21:09:17 ---------- Yazıldı @ 21:08:27 ---------- duman61' Alıntı: Habeeerrr varmı eve gidecem inşallah bakacam .s Genişletmek için tıkla ... vala hocam eve gidip baksanda bişi değişmicek açılmıyor kaç saattir hata verip duruyor..
meg1ddo' Alıntı: Tamam vardı biliyorum onu da, turkey varyant yoktu, türkçe olarak ilk Oviye geldi ardından naviye türkçe varyant geldi, öyle değilmiydi?... Genişletmek için tıkla ... vala ben yine değildi die hatırlıorm ama yinede bilenler varsa düzeltsinler.. ----------Eklendi @ 21:09:17 ---------- Yazıldı @ 21:08:27 ---------- duman61' Alıntı: Habeeerrr varmı eve gidecem inşallah bakacam .s Genişletmek için tıkla ... vala hocam eve gidip baksanda bişi değişmicek açılmıyor kaç saattir hata verip duruyor..