symbian belle eski versiyona düşürülebilirmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
symbian belle eski versiyona düşürülebilirmi?
selam arkadaslar bende nokia E6-00 var yalnız symbian belle yukledım hersey degıstı gorsellık vs vs ama ben ılk aldıgım gunkı gıbı eskısı gıbı olsun ıstıyorum eskı halıne dondurebılırmıyım telefonu

sürüm symbian belle

yazılım sürümü: 111.130.0625

yazılım sürüm tarihi: 2011-01-05

özel sürüm: 111.130.0625.C00.02

ben ekranım su sekılde olsun ıstıyorum tekrar yardımlarınızı beklıyorum.!!

TheMadness

TheMadness

Üye
downgrade yap

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
bu işlem risklimidir cihaza sorun yaratırmı bişey olurmu yada?

Purgatory-

Purgatory-

Üye
Anlatılanları adım adım düzgün bi şekilde yaparsan hiç bi sorun çıkmaz forumda bunun için iki tane konu var onlara bakarak yapabilirsin

serinaga

serinaga

Üye
Kardeş o ekrandaki görüntüyü belle temalarında bulabilirsin. Niye anna'ya döneceksin ki ???

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş o ekrandaki görüntüyü belle temalarında bulabilirsin. Niye anna'ya döneceksin ki ???

sarzım cok az gitmeye basladı sabah sarzdan alıyorum aksamı anca goruyor kurcalamama ragmen mesajda atmam hiç sarz durumu ıyıce düştü

cortex47

cortex47

Üye
video codeclerinde sorun var belle'in. eskiden oynattığı dosyaları şimdi takılarak oynatmaya başladı, ayrıca flv uzantılı dosyaları da oynatıyordu...

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
phoenix dıye bı program ındırdım sıtenızden vıdeolu acıklamasıda var product yazan yere tıkladıgımda telefonun kodunu vermıyor hata gıbı bısey cıkıyor yokmu yardımcı olucak bı arkadas eskı versıyona alsam telefonu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt