XER01
Üye
Turkey kodlu Anna cıktı mı ? Cıkmadı ee sacmalayan kimmiş cıktı ortayaanna çıktı kullanılıyor. belle için ama kesin bişey yok...XER01in görünüşe göre kafası güzel saçmalıyor...
Belle gelene kadar ohooooTurkey kodlu Anna cıktı mı ? Cıkmadı ee sacmalayan kimmiş cıktı ortayaanna çıktı kullanılıyor. belle için ama kesin bişey yok...XER01in görünüşe göre kafası güzel saçmalıyor...
Belle gelene kadar ohooooo telefonların hiçte ucuz olcağını sanmıyorumbu sefer sözlerini tutup belleyi ve şu 1 ghz snapdragon işlemcili 512 mb ramli ve ucuz telefonları getirsinler anca öyle androidi yakalayabilirler.
üzülme kardeş 1-2yıl sonra kullanırızNokia'nın hızına yetişilemiyor mu ?Anna'yı çıkaramadılar hala, Belle'yi çıkarmaları kaç yıl alır acaba..

Turkey kodlu Anna cıktı mı ? Cıkmadı ee sacmalayan kimmiş cıktı ortayaBelle gelene kadar ohoooo
ucuzdan kastım 500-600 tl.nokia 500 ün 5800 fiyatı civarında satılacagını duymuştum.o telefonların hiçte ucuz olcağını sanmıyorum
Hakan naaptın hakan...![]()
6 ay "web tarayıcısı ve arayüz hızlandırma" güncellemesini çıkartamadılar, bütün arayüzün değiştiği bir güncellemeyi kaç yılda çıkartırlar artık sen hesap et 
Nokia'nın hızına yetişilemiyor mu ?
Anna'yı çıkaramadılar hala, Belle'yi çıkarmaları kaç yıl alır acaba..
kardeş nokıa 256 mb ramlı telleri bile 800 900 e satıo 512 ler 500 e mi satacakucuzdan kastım 500-600 tl.nokia 500 ün 5800 fiyatı civarında satılacagını duymuştum.
kardeş nokıa 256 mb ramlı telleri bile 800 900 e satıo 512 ler 500 e mi satacak
nalcam hiçbir şeyi takip etmediğin belli nokia 500 de 256mb ram var bir fiyatı 150 nokia conversations a bak sonra 700 ün 190, 600ün 270euro, 701in ise 290 euro ve bu son iç cihazda 1ghz işlemci 512mb ram ve şu an en güçlü gpulardan biri var hani n8 de olan gpu lar varya onlardan 4 kat hızlı sen düşün grafik benchmark larında n8 çoğu cihazı eziyordu ipad dahil bu cihazlar ne yapar acaba ve fiyatlarıda bunlar euro şu an 2.5 lira ki kasımda tr de olsalar euro düşüyor 2 lira olsa 300euro diyorum sana 600 tlye gelmiş olur vergi dersin 800 e patlar en fazla bu cihaz ve üzerinde belle var ben o fiyata emin ol gidip bir android cihaz almam
----------Eklendi @ 01:09:25 ---------- Yazıldı @ 01:04:24 ----------
he bu arada 701 de dünyanon en parlak ekranında olduğunu söyliyim sonra android e oranla daha iyi bir nfc kullanım sağlıyor sadece kredi kartı değil yine ondan daha ucuz olan 600 de en yüksek sesli telefon şu an 700 ise en küçük akıllı telefon ne oldu hayvan kadar dediğin cihazlar mı ki 700 ü ele alalım galaxy fit ve ya mini min fiyatı ne kadar ve ya ace 700 haşatlarını çıkarıcak o cihazların performans yönünden kullanım açısından misal daha betanın betası olan belle için tarayıcısı operadan hızlı diyor yükleyenler ee ne oldu

kardeş nokıa 256 mb ramlı telleri bile 800 900 e satıo 512 ler 500 e mi satacak

Symbian ölmek üzere, son telefonları bunlar.. Biraz iyi olsun bari ölür ayak![]()

2016 ya kadaf desteklencek ki yavaşta olsa oyunlarda gelmeye başladı hakan yani bence iyi bir seçim olur o fiyata misaç 600 çok çok iyi bir seçim olabilie bence ve 2 sene kullansan dediğim gibi çok çok iyi bir seçenek olur bu telefonlar