Symbian Belle Destekleyen en iyi 5 Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
Bakın e 7 de güzelmiş tam istediğim gibi klavyeli.. Ram de 512 olsaymış iyi olurmuş ama fena deil

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
603 kız telefonu gibi diyen arkadaşa gülmektrn gözüme yaş geldi. Tasarım harikası ve 700e göre kat kat büyük bir telfona bunu nasıl dersin anlayamadım. Ayrıca en 603 700den iyi demedim. Dünyanın parasına göre en iyi telefonu dedim. Bir kamerası iyi diye 603 yerine o listeye 1. Nesil telleri koyanlar çok pis yanılıyor. 1. Nesil tellere daha güncelleştirme geleceği bile belli değil.

nesi varmış 1.nesillerin? evet iyiler. örneğin ben e7 yi senin övdüklerine değişmem. fp1 deki neredeyse tüm güncellemeler bende var. nokia vermemiş olabilir ama sonuçta ben yükledim ve canavar gibi çalışıyor. güncelleme gelmese bile 1. nesiller güzel cihazlar. herşey güncelleme değil. zaten port ediliyor sorun da değil. sen çok pis yanılıyorsun. herkese göre iyi farklıdır.

Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
Ven kötüler demedim 2. Nesiller daha iyi dedim

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Nokia 701 > 700 > 603 Alsaksan bu üçünden birini tercih et ben 603 kullanıyorum ekranı olsun plastik kapağı olsun kamerası olsun herşeyi çokk iyi gerçekten de fiyatına göre en iyi telefon . bide 800 tl verip te 701 alma Galaxy w al bence

SheFy

SheFy

Üye
808 701 700 603 n8

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
E7 n8 den daha iyi bence n8 in sadece kamerası var e7 nin klavyesi var ve rom u daha fazla.. Klavyeli telefonlar çok hoşuma gidiyo..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
603 kız telefonu gibi diyen arkadaşa gülmektrn gözüme yaş geldi. Tasarım harikası ve 700e göre kat kat büyük bir telfona bunu nasıl dersin anlayamadım. Ayrıca en 603 700den iyi demedim. Dünyanın parasına göre en iyi telefonu dedim. Bir kamerası iyi diye 603 yerine o listeye 1. Nesil telleri koyanlar çok pis yanılıyor. 1. Nesil tellere daha güncelleştirme geleceği bile belli değil.
Aynen haklısın insanlarda nasıl bir göz var anlayamıyorum kız telefonu neye göre belirlenir acaba bana göre ikinci nesillerdeki en iyi tasarım 603'tedir sadelik önplandaki sadeliğin günümüzde baya gideri var :) ve bence bu devirde 700 gibi 3.5 inch'den aşağı telefon alınmaz.
Konuya dönersek:
808, 701, 603, 700, N8 en iyi 5 symbianlı telefondur.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Zaten bildiğim kadarıyla kendisinden belle olarak satılan 4 telefon var yeni nesil bunlarda: 808, 701, 700 ve 603
Bu yüzden belleyi en iyi destekleyen ve kullanan telefonlar bence bunlar. Ben 603 kullanıyorum ve çok ama çok memnunum.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
ha bide 603e sağlam değil diyenler var burda varmı bilmiyorum ama... Plastik kaplama olabilir ama malzemesi sağlam olmayabilir fakat ben telefonu toprak üstüne beton üstüne düşürdüm telefonda tek bir çizik bile yok siyahsa eğer asla kapağı jilet ile çizmedikten sonra asla çizilmiyor çizik gibi gözüksede nemli bir bezle silindiğinde geçiyor. Telefonu 6 aydır kullanıyorum 5 ay boyunca ekran bantı olmadan kullandım çizik var fakat çok ufak çizikler.

Benim siralamam da 808>701>603>700ve n8

TheMadness

TheMadness

Üye
Vertu :D

msy2017

msy2017

Üye
ben c7 kullanıyorum memnunum tasarımı da güzel ama şimdi keşke 701 alsaydım diyorum çünkü 2. nesil telefonların işlemcileri 1.3ghz(603 1ghz) ramleri 512 mb ayrıca 1.nesillerden daha çok güncelleme desteği alacaklar.

700 bence ekranı küçük
603'te ön kamera yok plastik diye eleştirenler de var ayrıca 701 ve 700'ün belle fp1 ile işlemcileri 1.3 ghz oldu
701 ise tasarımı c7 ile aynı ve çok şık duruyor üstelik dünyanın en parlak ekranına sahip

seçim senin

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
hoop benim konu çok gerilerde kalmış yaa :D neyse nokia 701 in HTML5 desteği var mı?

msy2017

msy2017

Üye
sanırım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt