603 kız telefonu gibi diyen arkadaşa gülmektrn gözüme yaş geldi. Tasarım harikası ve 700e göre kat kat büyük bir telfona bunu nasıl dersin anlayamadım. Ayrıca en 603 700den iyi demedim. Dünyanın parasına göre en iyi telefonu dedim. Bir kamerası iyi diye 603 yerine o listeye 1. Nesil telleri koyanlar çok pis yanılıyor. 1. Nesil tellere daha güncelleştirme geleceği bile belli değil.
c serisini çöpte görsem bir tekmede ben vururum sadece gösteriş..
En iyisi şu an n8 ve n9
808 701 700 603 n8
Aynen haklısın insanlarda nasıl bir göz var anlayamıyorum kız telefonu neye göre belirlenir acaba bana göre ikinci nesillerdeki en iyi tasarım 603'tedir sadelik önplandaki sadeliğin günümüzde baya gideri var603 kız telefonu gibi diyen arkadaşa gülmektrn gözüme yaş geldi. Tasarım harikası ve 700e göre kat kat büyük bir telfona bunu nasıl dersin anlayamadım. Ayrıca en 603 700den iyi demedim. Dünyanın parasına göre en iyi telefonu dedim. Bir kamerası iyi diye 603 yerine o listeye 1. Nesil telleri koyanlar çok pis yanılıyor. 1. Nesil tellere daha güncelleştirme geleceği bile belli değil.
ve bence bu devirde 700 gibi 3.5 inch'den aşağı telefon alınmaz.
sen daha önce symbiana veda diye konu açmıştın yoksa nokia ya geri mi gectin![]()
ugruyorum ara sıra bu forumdaki aktivitemi etkilemez hem n8 hala bende 
Yoougruyorum ara sıra bu forumdaki aktivitemi etkilemez hem n8 hala bende
![]()

evet varhoop benim konu çok gerilerde kalmış yaaneyse nokia 701 in HTML5 desteği var mı?

603 biraz kız telefonu gibi![]()