Symbian Belle Destekleyen en iyi 5 Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
603, 700'den daha iyi değil. Sadece ekranı daha büyük ve sesi daha fazladır. 700'de 1.3 GHz işlemci (603 1 GHz), görüntülü görüşme ve flaş var ve daha karizmatik :). 603 gibi plastik değil. Şu ana kadar kılıfsız kullandım sıfır çizik. Diğer sistem özellikleri aynı yani Flash Lite 4.0 var.
o zaman para durumuna göre 701, 700, n8 :) 603 te görüntülü görüşme ve flash olmaması beni soğuttu..

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
701 almalısın af önemli değilse :)

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
c serisini çöpte görsem bir tekmede ben vururum sadece gösteriş..

En iyisi şu an n8 ve n9

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
versino2

versino2

Üye
belge çekmeyeceksen 701 öneririm 700le n8 bos :)

Metin MF

Metin MF

Üye
603

bugli

Üye
Bir c6-01 kullanicisi olarak c6 - n8 kavganiza katilayim;

islemcileri ayni, c6 ne kadar yavas ise n8 de o kadar yavas. Telefonum nasil defalarca donup resetlemek zorunda birakiyorsa n8 de oyle. Tek farklari kamera, dlna ve hdmi. 400 tl lik fark var olsun o kadar.

sonuc: c6-01 de n8 de cagdisi kalmis telefonlardir. kimse cikip da ben bu telefonu kullanmaktan zevk aliyorum diyemez.

800 tl ye c6-01 kazigini nokiadan yemis biri olarak hic bir nokia telefonu tavsiye etmem.

• Beğen
Tepkiler: Norm_Gkhan
sLeepLe

sLeepLe

Üye
auto focus yani kendiliğinden odaklanıyo ve yakın çekimleri daha iyi çekiyo bulanık olmuyo :)

carbon_o7

carbon_o7

Üye
C7nin çok şık görünümü var

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
versino2

versino2

Üye
su ana kadar sadece n73 hem kamera hem müzik telefonuydu hayır af koysa zarara mi girecek

awdil

awdil

Üye
700 ve 701 arasinda bir tercih yapmani oneririm...

farukbekl

farukbekl

Üye
Mesajlaşmayı çok seviyorum diyorsan.. bütün özellikleriyle aynı telefon.. e6

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
808
701
e7
n8
700

versino2

versino2

Üye
doğru x6 da çok iyi telefon onunda eksiği arttırılabilir hafıza yok

Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
603 kız telefonu gibi diyen arkadaşa gülmektrn gözüme yaş geldi. Tasarım harikası ve 700e göre kat kat büyük bir telfona bunu nasıl dersin anlayamadım. Ayrıca en 603 700den iyi demedim. Dünyanın parasına göre en iyi telefonu dedim. Bir kamerası iyi diye 603 yerine o listeye 1. Nesil telleri koyanlar çok pis yanılıyor. 1. Nesil tellere daha güncelleştirme geleceği bile belli değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt