Dampierre
Üye
-
Konu Sahibi
-
ilginç aslında. Ama sonuçta beta sürümü bile değii öyle düşünürsek final belle sürümündeki performans etkileyici olabilir.Belleden sonra deneyeyim dedim performans artmış mı diye, birde baktımki çok kasıyor. telefonu kapadım açtım düzelmedi. Ancak ben dannycanrock'ın bulunduğu forumdaki belle hack'inden yaptım. telefon hackli yani. nedendir sizce ve sizdede aynı sorun varmı.
Menü artık sürekli aşağıya birikiyor programlar klasörü falan yok. menüde çok az kasma var ama sorun değil sadece kasıyor, takılma yok. bence annada durman hata kesinlikle geç ancak asphalt 6 kasıyor bende. tek sorun bu gördüğüm kadarıyla. Belle ile anna arasında dağlar kadar fark var söyleyeyim. Bu arada hero of spartayı denedim eskisi gibi çalışıyor, onda sorun yok.
Menü artık sürekli aşağıya birikiyor programlar klasörü falan yok. menüde çok az kasma var ama sorun değil sadece kasıyor, takılma yok. bence annada durman hata kesinlikle geç ancak asphalt 6 kasıyor bende. tek sorun bu gördüğüm kadarıyla. Belle ile anna arasında dağlar kadar fark var söyleyeyim. Bu arada hero of spartayı denedim eskisi gibi çalışıyor, onda sorun yok.
Klasör yaratabiliyorsun.menü nasıl aşağı birikir yaistersek klosöre koyamıyor muyuz?
inceleme yapamam uzun surer ama yazayim izlenimlerimi. Web browser guzel olmus su an n8 den yaziyorum. Klavye cok daha guzel olmus en dikey ve yatay ikisindde degisiklik var. En buyuk eksik istunt2 calismiyor, opera calismiyor ama operaya gerek yok zaten. Telefona komple el atmislar cok guzel olmus bence. Bi deneyin tek eksisi bazi uygulamalar calismiyor gerisi harika.
sende önceden kasma donma reset sorunu varmıydı ? belleyle giderilmişmi ?
Suan elimde kamera yok belki inceleme yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?