symbian anna'dan beklentilerimiz =) (symbian 3 kullanıcılarının beklentileri..)

allahını seven üzerime toprak atsın.

Şu video'daki sözde N8'in yeni tarayıcısı, BrowserNG tabanlı olduğu için o da her videoyu açmıyor. Bunu bir arkadaşın opera videoları açmıyor demesi üzerine yazdım.
Yeni tarayıcı da her videoyu açmıyooor anlatamadım galiba.

_ardaa

Üye

seve seve(ilk cümlen için)

eskisinin de yenisinin de her videoyu açmadığını ve açmayacağını hepimiz biliyoruz zaten senin sıkıntın nedir onu anlamadım, bizlerden daha bilgili olduğunu mu kanıtlamaya çalışıyorsun, açmıyorsa açmıyor niye kendine bu kadar sıkıntı yaptın ki symbian^3 kullanıcısı bile değilsin.

Konu Sahibi
ya arkadaşlar symbian^3 kullanıcısı değilseniz yazmayın şuraya lütfen? 40kere mi söylemek lazım.. Bizim beklentilerimiz gidin androidte iosta takılın ya xs benim tek bi mesajım yok sizin bölümde neden burnunuzu sokuyosunuz ki.. Madem okadar kusursuz sisteminiz var symbianla ilgilenmeyin burda işiniz nedir?

Tepkiler: uribaju

pRime.

Üye

Ortak, seni bilen biliyor takma bunları kafana

----------Eklendi @ 08:07:16 ---------- Yazıldı @ 08:04:46 ----------

Adam kullanmış herhalde fw çıkmadan.

----------Eklendi @ 08:09:08 ---------- Yazıldı @ 08:07:16 ----------

Orda böyle ortam olmadığı için canları sıkılıyor olmalı.

Seni ... (ilk cümlen için)

Bilgili olduğumu kanıtlamaya çalışmadım sayfalardır süregelen muhabete birden dalınca ve kafana göre yazınca çok komik oluyosun.

'eco

Üye
al bndende o kdr arkadas ya

Tepkiler: Anußis
<br />
<br />
hasan abi bendede aynı sorun var nasıl çözdün?

_ardaa

Üye
Seni ... (ilk cümlen için)

Bilgili olduğumu kanıtlamaya çalışmadım sayfalardır süregelen muhabete birden dalınca ve kafana göre yazınca çok komik oluyosun.

sana aynen iade ediyorum içinden geçirip de buraya yazamadıkların için!

bırak bu işleri sağdan soldan duydukların ve internetten gördüklerin kadar bilgilisin symbian^3 hakkında seninle ne diye tartışıyorsam.

haklısın benimle niye tartışıyorsun. Bi telefon için kavga edeceğiz neredeyse.

Ben özür dilerim yazdıklarım için.

_ardaa

Üye
o konuda haklısın bi telefon için birbirimizi kırmaya değmez.

aynı şeylerin tekrarlanmaması dileğiyle bende özür dilerim senden.

Uruloki

Üye
cruzer ben telefondan geri yükle dedim yani sadece ayarları geri yükledim düzeldi

Nokia Sleeping Screen denen uygulamayı indir kardeşim. Memnun kalırsın ekran koruyucudada gelen tlf sms vesayre görürsün...

bnce annadan fazla birşey beklemyin derim

Rich4arD

Üye
Telefonda efect fazla olmalı
Yan döndürünce efect li bir şekilde geçiş yapmalı
Tarayıcısı kesinlikle değiştirilmeli
Dik qwerty klavye gelmeli
E-posta uygulamasındaki kasmalar,donmalar ve gecikmeler giderilmeli [ Tamami ile ]
Telefon stabil olmalı
Müzik Çalar ekran koruyucusundaki sorun tamami ile giderilmeli
RESET Sorunu ve KAPANMA Sorunu kalmamalı.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Nokia N8 için çok uğraşmalısın..

symbian symbiandır. ne kadar gelişebilir ki. nokianın symbianı geliştirmek yerine kafayı değiştirmesi gerek.

_ardaa

Üye
symbian symbiandır. ne kadar gelişebilir ki. nokianın symbianı geliştirmek yerine kafayı değiştirmesi gerek.

symbian kullanan bizi seni rahatsız eden ne kötüyse kötü berbatsa berbat kullananlar bizleriz sen niye rahatsızsın ki.

nonamex

Üye
Telefonun geç tepki verme sorunu giderilirse aslında bayağı bir hızlanır..

Dokunmatik + Symbian + Nokia 3'lüsü bir türlü uyum sağlayamadı..