Symbian ANNA ve BELLE downgrade (PR1.0 a geri dönmek) (Çöken cihaz kurtarma) (N8 içindir)

Sponsorlu Bağlantılar

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Dead phone flash attin mi?

mirzasinan

mirzasinan

Üye
Teşekkürler:tşk:

84128696

Üye
çok teşekkür ederim kardeşim N8 im çökmüştü verdiğin bilgilerle yaptım teşekkürler tekrardan

ikaratilki

Üye
arkadaşlar pr1 e döndüm ve telim açılıyor açılmama sorunu yok dead phone flash atmak istedim ama hata verdi şimdi ben direk navifirmdan 14.2yemi flashlıyayım noksa ne yapmam gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Istedigin bir versiyona flashlayabilirsin. 14.2, Anna, Belle farketmez.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
gerek yok. normal flash da olur.

• Beğen
Tepkiler: ikaratilki
TheMadness

TheMadness

Üye
Dead phone atmalısın açılmıyorsa

ikaratilki

Üye
;)tşkler bi deneyim sonuçu sölicem yada yardım istiyecem ;)

TheMadness

TheMadness

Üye
Benim telefonumda oviden yüklenmiş 24.1 anna fw var. Telefona hard format atıp flash atmak istiyorum. Sorun çıkar mı? Windows 7 x64 kullanıyorum ondan sordum.

ikaratilki

Üye
başarılı bir şekilde downgrade yaptım tşkler....

realplayer2

realplayer2

Üye
belleden 1.0 a dönüp tekrar annaya geçtim mağaza harita ovi müzik çalışmıyo güncelleme de tekrar yükleme de yapmıyolar ne yapmak lazım hocam

aliçoooo

aliçoooo

Üye
product'a rm dosyalarını attım değiştirdim fakat işlemleri yaparken phoenix'de produt code'yi secerken neither dp1.0 nor dp2.0 was four found the produtc or the produt connot be idenfiet...diyo..ne yapmam gerek ? telefonum şuan acılmıyor

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
product'a rm dosyalarını attım değiştirdim fakat işlemleri yaparken phoenix'de produt code'yi secerken neither dp1.0 nor dp2.0 was four found the produtc or the produt connot be idenfiet...diyo..ne yapmam gerek ? telefonum şuan acılmıyor
product'a attigin dosya ismi yanlis. Kontrol et.

bheart05

Üye
Arkadaşlar Denedim Çalıştı.HAtta benim telefon bitmişti usb cıkmıstı.telefonu actığımda sadece titreşim geliordu acılmıordu...Nokia servisine vermiştim önce sonra onlar yapamadılar bunu denedim acıldı suan..arkadaşa cok cok teşekkür ederim gercekten..çalısıyor yüzde yüz.herşeyiyle kefilim..cok saol kardesim

chill35

chill35

Üye
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

bu hatayı alıyorum kabloyu cıkarıyorum tel kapatma tusuna basılı tutuyorum 8sn bekliyorum 3kere titredikten sonra takıyorum kabloyu gene bu hatayı veriyor bana

TheMadness

TheMadness

Üye

bu hatayı alıyorum kabloyu cıkarıyorum tel kapatma tusuna basılı tutuyorum 8sn bekliyorum 3kere titredikten sonra takıyorum kabloyu gene bu hatayı veriyor bana

25'den geriye saydıysa telefonu aç birşey olmaz. Test mode'a girmemiş telefon.

• Beğen
Tepkiler: chill35
FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi

Anladigim kadari ile dead phone flash atmaya calisiyorsun, ama telefonu tam kapatamadigin icin atamiyorsun. Telefona kabloyu bagladiginda yeniden acilabilir. Kabloyu baglayip kapat ve kapali oldugundan emin olduktan sonra flasha basla.

• Beğen
Tepkiler: chill35

Üst Alt