Symbian ANNA ve BELLE downgrade (PR1.0 a geri dönmek) (Çöken cihaz kurtarma) (N8 içindir)

Sponsorlu Bağlantılar

OzGuRKnowN

Üye
Çin versiyonuna geçmeden önce ben bu dosyalarla birkaçkere flash atmıştım hiçbir sorun çıkmamıştı,şimdi hard format attım tekrar flash atıyorum

----------Eklendi @ 14:29:49 ---------- Yazıldı @ 14:24:29 ----------

Ama ne yaparsam yapayım phoenix 2011 i açtığımda scan product kısmı aktif olmuyor.bununla bir alakası var bu olayın.ben open product yapıp cihazı gösteriyorum

Herseferinde Dead Phone Yapıyosun yani. Ovi Suit Modunda Pc Teli görmüyor o halde. Pcni ve telini yeniden başlat ve ovi suit modunda flashla..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aslında dead phone kutucuğunu işaretlemeden flash atıyorum.bu flash bitsin bakalım neler olacak

----------Eklendi @ 15:06:30 ---------- Yazıldı @ 14:40:38 ----------

Birde bu hatayı alıyorum,sebebi ne olabilir acaba

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Bu hatayi ilk defa goruyorum. Donanimsal birseye benzemesine ragmen, software kaynakli da olabilir. Antivirus kapali di mi? Bu programin antiviruse allerjisi var. Bir de sorun cozulmemis ise dead phone modeda flashlar misin?

OzGuRKnowN

Üye
Bu hatayi ilk defa goruyorum. Donanimsal birseye benzemesine ragmen, software kaynakli da olabilir. Antivirus kapali di mi? Bu programin antiviruse allerjisi var. Bir de sorun cozulmemis ise dead phone modeda flashlar misin?

bende arkadaşın PC'ye bağlanıp sorunu halletmeye çalışayım ;)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şu anda phoenix i vede ovi süit de dahil telefona ait tüm yazılımları kaldırıyorum,cc ile temizlik yapıp tekrar kuracam.dead phone yapmıştım sonuç..maalesef aynı.ha birde denetim massına girince birde baktımki phoenix 2010 ve 2011 ikiside kurulu gözüküyor.sorun burda olabilir

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
Esendağlı

Esendağlı

Üye
aynen bende bir sıkıntı yok şükür herşey Normal.
Sevindim,umarım birazdan bende de kalmayacak.umarım annayı tekrar yükleyecek kadar sinirlenmem:)

----------Eklendi @ 15:52:25 ---------- Yazıldı @ 15:35:06 ----------

Ama bu sefer tamamdır herhalde,flash normal gidiyor.scan product aktifti.

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye
Sevindim,umarım birazdan bende de kalmayacak.umarım annayı tekrar yükleyecek kadar sinirlenmem:)

----------Eklendi @ 15:52:25 ---------- Yazıldı @ 15:35:06 ----------

Ama bu sefer tamamdır herhalde,flash normal gidiyor.scan product aktifti.

Hadi bakaLım inşallah öyle olur..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet halloldu,sorun sistemde 2010 ve 2011 phoenix sürümlerinin aynı anda kurulu olmasıymış

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN ve FlighTAiR
FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Gecmis olsun, hallolduguna sevindim.

Dampierre

Dampierre

Üye
Bunu ancak normal annaya geçişte sorun çıkarsa kullanırım. Teşekkürler.

sercantapsin

sercantapsin

Üye
Kusura bakmayın benim bir sorunum var da buradaki yazıların hepsini okudum bir yardımcı olabilirmisiniz.. Ben anna yüklemedim telefonda çok ağırlık vardı Telefon ayarlarından sil ve geri yükle yaptım depo hafizasi dahil sildi telefon sonra açıldı sonra güncellemelerini yapdım fakat bi türlü stora girmiyor ne yapmam lazım.

sercantapsin

sercantapsin

Üye
Tamam inceliyorum teşekkür ederim.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Nedense, Quality Assurance server calismiyor. Bu yuzden gerekli dosyalari mediafire'a yukleyip, ilk mesaja ekledim.

karasahinemre

Üye
care çalışanları iletti nokia ya bence :D

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Bana da oyle geliyor :)

karasahinemre

Üye
para kaynağını kapattık burda :)

----------Eklendi @ 23:48:21 ---------- Yazıldı @ 23:47:40 ----------