Symbian ANNA ve BELLE downgrade (PR1.0 a geri dönmek) (Çöken cihaz kurtarma) (N8 içindir)

Sponsorlu Bağlantılar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Ya özgür Allah senden razı olsun kardeşim bu iyiliğini hiç unutmicam elbet karşılığını alacaksın...

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye
Ya özgür Allah senden razı olsun kardeşim bu iyiliğini hiç unutmicam elbet karşılığını alacaksın...

İyiLik Karşılık için DeğiL İnsanLara Yardım Etmek için Yapılır ve Orda kaLır Kardeşim. Ben sen yükledinmi diye bakamaya geLMiştim. Hadi ALLah'a emanet İyi Forumlar iyi geCeLeR..

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Sabah uyaninca, uyuduktan sonra gelisen 7 sayfalik olaylari bir cirpida okudum. Baya bir heyecan olmus :)

Artik bu iste uzman olan arkadaslar, ilk mesajda yapilmasi ve yapilmamasi gereken seyleri benle paylasirsa, ilk mesaji ona gore editleyim.

Mesela PR1.2 için Navifirm'den kesinlikle indirilmesi gereken dosyalar?
Ben ilk mesaji ovisuite'den de yukleyebilirsiniz olarak degistirdim ama sorun cikiyor herhalde onu sileyim mi?
Flash kesinlikle 2011 phoenix ile mi atilmali? v.b.

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

serkanet

Üye
bu nasıl bi konuya döndüki uda felan demişsiniz boyutlar fazla bende 2 tane dosya var bi ilk firmware bide navifirm nokia care 14.2 en son pr1.2 var boyutları felan fazla değil o kadar biri şu işi baştan güzelce anlatabilirmi birde phoenix telefonu görmüyor open product yapıyorum rm 596 yı seçiyorum sonra firmware update diyince orda product içine attığım dosyayı görmüyor yada ben beceremiyorum pr 1.2 ye geri dönmeyi çok istiyorum ingilizce olmasından sıkıldım birisi bana yarım etsin

suat1111

suat1111

Üye
telefonumu serviseverdim 10 oldu bilsem kendim yapardım tühh:vur:off:

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
bu nasıl bi konuya döndüki uda felan demişsiniz boyutlar fazla bende 2 tane dosya var bi ilk firmware bide navifirm nokia care 14.2 en son pr1.2 var boyutları felan fazla değil o kadar biri şu işi baştan güzelce anlatabilirmi birde phoenix telefonu görmüyor open product yapıyorum rm 596 yı seçiyorum sonra firmware update diyince orda product içine attığım dosyayı görmüyor yada ben beceremiyorum pr 1.2 ye geri dönmeyi çok istiyorum ingilizce olmasından sıkıldım birisi bana yarım etsin

Telefon acikken eger flash atmaya calisiyorsan, telefonu usb'ye bagladiktan sonra once baglantilari USB'ye ayarlaman, sonra scan product deyip, telefonu phoenix'e gostermen ve sonra da open product ile RM596'yi phonix'de secmen gerekir. Bunlari yaptigin halde mi olmuyor?

serkanet

Üye
usb yi seçemiyorum geri kendi tak diye not connection seçeneğine atıyor

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
telefonumu serviseverdim 10 oldu bilsem kendim yapardım tühh:vur:off:

Ben, bu basliktan once forumu uzaktan takip ediyordum. Sadece bu yuzden telefonunu servise verdigini biliyorum. Bu mevzuya da rastlayinca wala aklima sen geldin, en cok sana uzuldum. Eger mudahele etmemislerse servisten geri alma sansin yok mu?

----------Eklendi @ 10:12:54 ---------- Yazıldı @ 10:11:25 ----------

usb yi seçemiyorum geri kendi tak diye not connection seçeneğine atıyor

Ben 2010 phoenix kullaniyorum. Ama arkadaslar 2011 phoenix ile yapilmasi gerektigini soyluyorlar. 2010'da USB'yi isaretleyip, sagdaki oku kullanarak, no connectionsin ustune cikarman gerek. Bunu yaptin mi?

serkanet

Üye
usb 1 no connectionun altında ama yanında soru işareti var hocam sohbete gelmeniz mümkünmü? bide navifirmden quality asseranceden 11.5 olan scandinavia dosyalarını daha sonra care suiteden türkçe dil rm 596 silwerwhite pr 1.2 yi indirdim önce bu quality asserance dosyasını producta atıp onla flashlayıp sonra nokia care den indirilen pr1.2 yi atıp sırası ile mi flashlayacağım

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Benim kablo modem bozulmus, internete baglanamiyorum. Yana yakila kablo modem satan bir yer ariyorum. Butun turksat bayileri kapali. Bu mereti de baska bir yer satmiyor. Cep telefonu ile sohbete gelmem pek mumkun degil o yuzden.

Evet once Scandinavia ile sonra da PR1.2 ile dedigin yerlerden indirip flashliyacaksin. Istersen PR1.2'nin tum dosyalarini indir flashla sorun cikmasin.

serkanet

Üye
peki şimdi ben phoenix 2010 laptopa kurdum cihazı görüyor ama firmware update kısmında göstermeyi seçince neither dp1.0 was found for the product hatası alıyorum bunu nasıl çözeceğim

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayardaki Antivirus programlari o hataya sebep olur. Onlari kapatman gerek.

serkanet

Üye
tamam onu da hallettim RM-596 aynı isimde klasör olarak attım şu an pr1.0 ı flashladım ancak telefon açıldı hala ingilizce bu navifirmden 1.2 atınca türkçe gelecekmi yoksa ovi denmi güncelleyim direk ?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Oviden problem olabiliyormus, Navfirmden butun dosyalari indirip, tumuyle flash atip bence garantiye al. Bu arada modem satan acik bir yer buldum ben de gidip onu alayim :)

serkanet

Üye
peki naviden flash atınca bu navigasyon işareti ve mağaza işareti hala annalı mı olacak bu benim morelimi bozdu orjinal olsun

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Tum dosyalarla flashlayinca hersey eski haline donuyor diye biliyorum.

serkanet

Üye
inşallah takıntı yaptı bana bu iconlar :)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
inşallah takıntı yaptı bana bu iconlar :)
dostum naviden güncelle telefonu ben oviden güncellemek istedm pr 1.2 yi telefon sustu dead phone attım telefona onuda zar zor yaptım sen phoenixten at flashı...

serkanet

Üye
tamam iconlar orjinale dönüyor değilmi ? şu an pr 1.0 dayım

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ya bu arada ben dead phone attımda garanti de sıkıntı olurmu üstüne normal flash atsam ?

----------Eklendi @ 11:16:12 ---------- Yazıldı @ 11:15:57 ----------

tamam iconlar orjinale dönüyor değilmi ? şu an pr 1.0 dayım
1.0 da dönmez 1.2 ye flashla...

Üst Alt